nick_opc Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 20 ώρες πριν, nick_opc είπε Καλησπερα κ από εμένα! θα ήθελα να αγοράσω μια ψησταριά υγραερίου για πρώτη φορά κ δν γνωρίζω αρκετά πράγματα.θα μπορούσε κάποιος να μ προτείνει κάποια μέχρι τα 350 ευρώ;πιστεύεται παίρνω κάτι καλό με αυτά τα λεφτά ή τσάμπα θα τα πετάξω; ευχαρστω εκ των προτέρων βλέπω δεν απαντάει κανένας..σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν..πιστεύεται αξίζει τα λεφτά της(450 ευρώ μαζί με τα έξτρα)για κινεζική;
filippos_kar Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, nick_opc είπε βλέπω δεν απαντάει κανένας..σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν..πιστεύεται αξίζει τα λεφτά της(450 ευρώ μαζί με τα έξτρα)για κινεζική; Εάν θέλεις μεγάλη ψησταριά, σε αυτά τα λεφτά μαζι τα έξτρα που λες είναι καλή επιλογή. Την έχω δει από κοντά. Είναι δυνατή με καλή ποιότητα γενικά. Τα μαντέμια της είναι πολύ πιο λεπτά από weber πχ. Στα + ότι ο καθαρισμός της είναι πιο εύκολος από άλλες. Λύνεται εύκολα η μισή από πάνω και έχει συρτάρι που καλύπτει όλη τη ψησταριά αν θυμάμαι καλά. Θα χάνεις λίγο σε ομοιόμορφο ψήσιμο και σε flare-ups, που όμως μπορείς να το λύσεις με aftermarket επιλογές. Εγώ θα την έπαιρνα.
Astronautis Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 21 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Καλημερες, εχουμε καμια παραδοσιακη συνταγη για κοτοπουλο σουβλας; οχι με παπρικα, bbq sauce κλπ. Σκεφτομουν αλατοπιπερο στην κοιλια μονο και μετα να το περναω εξωτερικα καθως ψηνεται με πινελακι με μουσταρδα, λαδι, λεμονι, αλατι, πιπερι, ριγανη, θυμαρι, και απο κατω ταψακι με πατατες. Καλημέρα. Εγώ θα έβαζα και λίγο σκληρό τυρί στην κοιλιά του. Κάτι τύπου κεφαλογραβιέρα. Δεν το έχω κάνει ποτέ δε ψησταριά αλλά στο φούρνο της κουζίνας θα το βρεις ελαφρώς λιωμένο. Αν βάλεις μαλακό τυρί θα εξαφανιστεί αλλά θα έχει απλώσει σε όλο το κοτόπουλο. Το αλάτι εξωτερικά δεν έχει νόημα. Θα σου αλατιστει όσο χρειάζεται από αυτό που θα έχεις ρίξει εσωτερικά. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, nick_opc είπε βλέπω δεν απαντάει κανένας..σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν..πιστεύεται αξίζει τα λεφτά της(450 ευρώ μαζί με τα έξτρα)για κινεζική; Εγώ δεν απάντησα γιατί δεν την ξέρω. Προσωπικά θα ζοριζομουν λίγο περισσότερο στη αρχή οικονομικά και θα έπαιρνα τη Weber spirit στα 589€ που την είδα χτες.
Morosana Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, nick_opc είπε βλέπω δεν απαντάει κανένας..σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν..πιστεύεται αξίζει τα λεφτά της(450 ευρώ μαζί με τα έξτρα)για κινεζική; Δεν την έχω δει από κοντά αλλά πιστεύω ότι το γυαλί που υποτίθεται είναι το συν της δεν θα κρατάει την ίδια θερμοκρασία που θα κρατούσε αν το καπάκι ήταν ενιαίο μέταλλο. Επισης το γυαλί με τον καπνό και τα λίπη που θα χτιστούν με τον καιρό δεν πιστεύω να σου προσφέρουν καλή οπτική και πάλι θα πρέπει να ανοίγεις το καπάκι. Επισης πρέπει να μάθεις τι γίνεται σε περίπτωση που σπάσει το γυαλί αν υπάρχει ανταλλακτικό. Αν μπορείς να πας στο Makro προσφορά είχα δει παρόμοιου τύπου χωρίς γυαλί λίγο φθηνότερα και τίμια κατασκευή αλλά δεν έκατσα αρκετή ώρα να την επεξεργαστώ. https://www.themart.gr/inox-psistaria-ygraeriou-me-41-esties-2112344300017.html Επισης είχε και 2 3 κομμάτια της camping gas σε μεγάλη προσφορά αλλά νομίζω ότι τους έλειπαν εξαρτήματα (εκτός αν δεν τα είχαν μοντάρει) και δεν πρόσεξα καθόλου τιμή.
filippos_kar Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, nick_opc είπε βλέπω δεν απαντάει κανένας..σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν..πιστεύεται αξίζει τα λεφτά της(450 ευρώ μαζί με τα έξτρα)για κινεζική; Τώρα πρόσεξα ότι είναι με το γυαλί. Δεν έχει νόημα το γυαλί, στο πρώτο ψήσιμο θα έχει γίνει μαύρο. Πάντως δεν αλλάζει η γνώμη μου
sndev Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 10 ώρες πριν, voliotis_gr είπε Δοκίμασες να ανοίξεις τον αέρα από τους καυστήρες??? σε ευχαριστώ, οχι δεν το κοίταξα καν γτ ειναι καινούρια θεωρητικά δεν θα εχει πρόβλημα αλλα είναι καλή η ιδέα σου , να του ρίξω μια ματιά μπας και..
BELIAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, filippos_kar είπε Εάν θέλεις μεγάλη ψησταριά, σε αυτά τα λεφτά μαζι τα έξτρα που λες είναι καλή επιλογή. Την έχω δει από κοντά. Είναι δυνατή με καλή ποιότητα γενικά. Τα μαντέμια της είναι πολύ πιο λεπτά από weber πχ. Στα + ότι ο καθαρισμός της είναι πιο εύκολος από άλλες. Λύνεται εύκολα η μισή από πάνω και έχει συρτάρι που καλύπτει όλη τη ψησταριά αν θυμάμαι καλά. Θα χάνεις λίγο σε ομοιόμορφο ψήσιμο και σε flare-ups, που όμως μπορείς να το λύσεις με aftermarket επιλογές. Εγώ θα την έπαιρνα. τι εννοείς με το aftermarket επιλογές
Jorvik Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Καλημερα! Εχει δοκιμασει κανεις την συγκεκριμενη; Την ειδα στον σκλαβενιτη (την εχει πιο ακριβα απο το mart) και μου φανηκε ποιοτικη σαν κατασκευη. https://www.themart.gr/psistaria-captain-cook-ugraeriou-kai-karbounou-2112344100013.html Προοριζεται για δωρο και το οτι εχει διπλα και εστια για καρβουνο ειναι ενα plus.
Astronautis Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 35 λεπτά πριν, Jorvik είπε Καλημερα! Εχει δοκιμασει κανεις την συγκεκριμενη; Την ειδα στον σκλαβενιτη (την εχει πιο ακριβα απο το mart) και μου φανηκε ποιοτικη σαν κατασκευη. https://www.themart.gr/psistaria-captain-cook-ugraeriou-kai-karbounou-2112344100013.html Προοριζεται για δωρο και το οτι εχει διπλα και εστια για καρβουνο ειναι ενα plus. Δεν καταλαβαίνω τη λογική του να πάρεις ψησταριά αέριο με κάρβουνο. Αν θες να ψήσεις με κάρβουνο πας και αγοράζεις μια κανονική κάρβουνου. Αυτή είναι η δική μου άποψη και έχει σχέση με την συνύπαρξη κάρβουνου - αερίου και όχι τη συγκεκριμένη ψησταριά που δεν την έχω δει ποτέ μου. Προσωπικά αν ήθελα να κάνω ένα τέτοιο δώρο θα επέλεγα εντός του μπάτζετ μου την καλύτερη ψησταριά ανάλογα με την προτίμηση του υποψηφίου χρήστη (κάρβουνο ή αέριο)
vakol Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Jorvik είπε Καλημερα! Εχει δοκιμασει κανεις την συγκεκριμενη; Την ειδα στον σκλαβενιτη (την εχει πιο ακριβα απο το mart) και μου φανηκε ποιοτικη σαν κατασκευη. https://www.themart.gr/psistaria-captain-cook-ugraeriou-kai-karbounou-2112344100013.html Προοριζεται για δωρο και το οτι εχει διπλα και εστια για καρβουνο ειναι ενα plus. Την συγκεκριμένη, χωρίς το κάρβουνο όμως, την είχα πάρει πέρυσι, την έδωσα μετά το καλοκαίρι γιατί είχε πολλά προβλήματα....
voliotis_gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτη την ψησταρια https://www.themart.gr/inox-psistaria-ygraeriou-me-41-esties-2112344300017.html την ειδα απο κοντα ειναι inox (το μονο καλο που εχει) αλλα λεπτη λαμαρινα στο χωρο ψησιματος, οι σχαρες μαντεμι κι αυτο λεπτο (καμια σχεση με weber) και στον ενα καυστηρα εχει μαντεμενια πλακα, κατασκευη μετρια και γενικα ειναι σαν ολες τις "κινεζικες" Οταν την ειδα πριν το Πασχα την ειχε 420 με φπα αλλα ουτε τωρα θα την επαιρνα στα 370 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από voliotis_gr
ritualistic Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Θα συμφωνησω με τον @Astronautis για την ψησταρια καρβουνου - υγραεριου δεν εχει πολυ νοημα. Στο τελος καταληγεις να παρεις μια ψησταρια που ψηνει μετρια και σε καρβουνο και σε υγραεριο. Γιατι να μην παρεις μια που θα ψηνει καλα σε ενα απο τα δυο ? Τωρα οσον αφορα αλλες επιλογες εκτος Weber - Broil King, ειναι τετοια η ποιοτικη διαφορα μεταξυ αυτων των 2 με τις υπολοιπες, που θα ελεγα πως οποιος κοιταζει για ψησταριες με 350-400ε δεν αξιζει να παει σε αλλη μαρκα ακομα κ αν βγει λιγο εκτος μπατζετ. Και δεν ειναι μονο το θεμα κατασκευης η εγγυησης που υπερεχουν ξεκαθαρα, αλλα η ομοιομορφια στην θερμοκρασια σε ολη την επιφανεια του γκριλ ,η μικρη διαφυγη θερμοκρασιας με ανοιχτο καπακι ακομα και οι ελαχιστες φλογες κανουν τετοια διαφορα στο ψησιμο και στην χρηση σε σχεση με τις υπολοιπες που δικαιολογουν περισσοτερο απο απολυτα το επιπλεον κοστος. Προσωπικα ξεκινησα με το βλεμα σε μια Campingaz 3 Series Classic LS Plus στα 439ε αλλα βλεποντας συγκριτικα βιντεακια, διαβαζοντας κριτικες και παρουσιασεις για παραπανω απο μια εβομαδα κατεληξα να παραγγελνω την Weber Spirit ii GBS λογω ολων αυτων που προανεφερα. Και για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι δεν υπαρχουν καλες ψησταριες σε αλλες μαρκες, απλα εκει η φαση ειναι περισσοτερο λαχειο παρα κανονας. 5
voliotis_gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Οδηγος χρησης και ανταλακτικων για Weber Spirit II E310 GBS σε pdf https://mega.nz/file/OtshxT4T#NwNjO4n4cev_URaFUKUwhqNVZ6fdMIrFs64jA18rtr0 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από voliotis_gr 4
PJK Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Τον έχω ήδη πακετάρει για επιστροφή. Στην πριζα που τον έβαλα δουλεύουν ταυτόχρονα κλιματιστικό και πλυντήριο πιάτων και αυτό ρίχνει το ρελε μόνο του. Αν σου ρίχνει ασφάλεια βραχυκυκλώνει. Αν σου ρίχνει το ρελέ είναι διαρροή προς την γη και όχι βραχυκύκλωμα (ακόμα χειρότερα). Όπως και νάχει πάντως έχει ελάττωμα . Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από PJK 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα