Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, est είπε

Ίσως όμως το "έχουν κατ αυτούς βγάλει προβλήματα"  σημαίνει πως τους τελείωσε το στοκ ή ότι απλώς κανουν λάθος....

Η αντίδρασή του ήταν κάθετη. 
είχε στο μαγαζί ρυθμιστές γκρι σε κουτί. Αλλά μου είπε «εγώ την ευθύνη αυτή δεν την παίρνω. Έχω αλλάξει πάρα πολλούς σε πελάτες μου γιατί τους χάλασαν. Αν θες να πάρεις γκρι ρυθμιστή, σε παρακαλώ πήγαινε σε άλλο μαγαζί.»

Μάλιστα μου έδειξε και χαλασμένους ρυθμιστές που είχε μαζέψει. Για αυτό αποφάσισα την 1η μπουκάλα να την πάρω κόκκινη όπως και τη ρυθμιστή. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2243

  • ilpapacha

    2025

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

10 λεπτά πριν, ivas75 είπε

Η αντίδρασή του ήταν κάθετη. 
είχε στο μαγαζί ρυθμιστές γκρι σε κουτί. Αλλά μου είπε «εγώ την ευθύνη αυτή δεν την παίρνω. Έχω αλλάξει πάρα πολλούς σε πελάτες μου γιατί τους χάλασαν. Αν θες να πάρεις γκρι ρυθμιστή, σε παρακαλώ πήγαινε σε άλλο μαγαζί.»

Μάλιστα μου έδειξε και χαλασμένους ρυθμιστές που είχε μαζέψει. Για αυτό αποφάσισα την 1η μπουκάλα να την πάρω κόκκινη όπως και τη ρυθμιστή. 

Καλοδεχουμενη η άποψη του καταστήματος. Το ανέφερα επειδή από τα πρατήρια Shell έχουν ακουστεί διάφορες απίθανες ερμηνείες σε απορίες - προβλήματα αγοραστών φιάλης. Πάντως μια γνώμη από τεχνικό της εταιρίας στον Ασπρόπυργο (2105590902) μπορεί να έριχνε φως στην υπόθεση.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα...σύμφωνα με το προγράμμα πέρασα και πήρα 2κιλα αργεντίνικο tri tip black Angus...

 

Μιας και είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω tri tip οποία συμβουλή ευπρόσδεκτη....

Για μαρινάδα λέω να πάω απλά με αλάτι πιπέρι...όπως κάνω με όλες τις κοπές...

Για ψήσιμο τι τρόπο προτείνετε εμμεσο ή άμεσο...?

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα παιδια, θα βγαλω σημερα ψησταρια και φιαλη αεριου για ψησιμο για πρωτη φορα μετα τον Αυγουστο. Την φιαλη την ειχα αποθηκευμενη κατω απο τραπεζι του μπαλκονιου και με εξτρα καλυμμα απο πανω. Αλλα επειδη ειμαστε Γερμανια, πρεπει να περασε εκει εξω θερμοκρασιες απο -15 εως 30 απο τον Αυγουστο μεχρι σημερα. 😄 Τι να προσεξω πριν τη χρησιμοποιησω για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.γιατι η σχάρα στην nappelonμπυ ακόμα όταν ψήνω κολλάνε τα κρέατα??είχα κάνει seasoning αλλά ακόμα μετά από αρκετά ψησίματα κολλάνε...τι να κάνω???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 λεπτά πριν, shikabalas είπε

Καλησπερα παιδια, θα βγαλω σημερα ψησταρια και φιαλη αεριου για ψησιμο για πρωτη φορα μετα τον Αυγουστο. Την φιαλη την ειχα αποθηκευμενη κατω απο τραπεζι του μπαλκονιου και με εξτρα καλυμμα απο πανω. Αλλα επειδη ειμαστε Γερμανια, πρεπει να περασε εκει εξω θερμοκρασιες απο -15 εως 30 απο τον Αυγουστο μεχρι σημερα. 😄 Τι να προσεξω πριν τη χρησιμοποιησω για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις?

Την συνδέεις και βλέπεις...δεν περιμένω να έχει πάθει κάτι...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

48 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.γιατι η σχάρα στην nappelonμπυ ακόμα όταν ψήνω κολλάνε τα κρέατα??είχα κάνει seasoning αλλά ακόμα μετά από αρκετά ψησίματα κολλάνε...τι να κάνω???

Καθαρή σχάρα και καλή προθέρμανση είναι αρκετά...

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

Καλημέρα...σύμφωνα με το προγράμμα πέρασα και πήρα 2κιλα αργεντίνικο tri tip black Angus...

 

Μιας και είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω tri tip οποία συμβουλή ευπρόσδεκτη....

Για μαρινάδα λέω να πάω απλά με αλάτι πιπέρι...όπως κάνω με όλες τις κοπές...

Για ψήσιμο τι τρόπο προτείνετε εμμεσο ή άμεσο...?

Μάλλον θα πάω για ένα low and slow...τύπου brisket

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

Μάλλον θα πάω για ένα low and slow...τύπου brisket

Μπορείς να το κάνεις με reverse searing 

 

2 ώρες πριν, shikabalas είπε

Καλησπερα παιδια, θα βγαλω σημερα ψησταρια και φιαλη αεριου για ψησιμο για πρωτη φορα μετα τον Αυγουστο. Την φιαλη την ειχα αποθηκευμενη κατω απο τραπεζι του μπαλκονιου και με εξτρα καλυμμα απο πανω. Αλλα επειδη ειμαστε Γερμανια, πρεπει να περασε εκει εξω θερμοκρασιες απο -15 εως 30 απο τον Αυγουστο μεχρι σημερα. 😄 Τι να προσεξω πριν τη χρησιμοποιησω για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις?

Δεν θα έχει κάποιο θέμα. Άνοιξέ την σιγά σιγά.

6 ώρες πριν, ivas75 είπε

Η αντίδρασή του ήταν κάθετη. 
είχε στο μαγαζί ρυθμιστές γκρι σε κουτί. Αλλά μου είπε «εγώ την ευθύνη αυτή δεν την παίρνω. Έχω αλλάξει πάρα πολλούς σε πελάτες μου γιατί τους χάλασαν. Αν θες να πάρεις γκρι ρυθμιστή, σε παρακαλώ πήγαινε σε άλλο μαγαζί.»

Μάλιστα μου έδειξε και χαλασμένους ρυθμιστές που είχε μαζέψει. Για αυτό αποφάσισα την 1η μπουκάλα να την πάρω κόκκινη όπως και τη ρυθμιστή. 

Έχουμε αναφερθεί και σε παλιότερα ποστ για τους ρυθμιστές. 

Χρησιμοποιώ την coral prime προπάνιο με τον αντίστοιχο γκρι ρυθμιστή, χωρίς να έχω κάποιο θέμα. Τον ρυθμιζόμενο τον έδωσα σε έναν κουμπάρο μας και τον χρησιμοποεί σε coral prime προπάνιο, χωρίς να έχει κάποιο θέμα. Ίσως να υπήρξε κάποια «φουρνιά» που να είχε πρόβλημα, ίσως να θεωρούσαν ότι δεν λειτουργεί σωστά επειδή νόμιζαν πως η ένδειξη στο μανόμετρο αφορά το ποσό αέριο έχει η μπουκάλα και όχι την πίεση κτλ.

2 ώρες πριν, alex19871987 είπε

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.γιατι η σχάρα στην nappelonμπυ ακόμα όταν ψήνω κολλάνε τα κρέατα??είχα κάνει seasoning αλλά ακόμα μετά από αρκετά ψησίματα κολλάνε...τι να κάνω???

Εάν κάνεις συχνά πυρόλυση ή ανεβάζεις υψηλές θερμοκρασίες, είναι πιθανό να «χαλάει» το seasoning. Καλό θα είναι να τις περνάς με ελάχιστο ηλιέλαιο/λαρδί/λίπος πριν βάλεις τα κρέατα. Επίσης τα κρέατα μην τα γυρνάς αμέσως, εάν το κάνεις. Χρειάζονται κάποιο χρόνο και θα δεις ότι θα γυρνάνε πιο εύκολα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει έκπτωση 20% στο Πλαίσιο που βρίσκεται στο Mall, λόγω ανακαίνισης 

https://www.plaisio.gr/Campaign/2023/02-February/202302-mall-launch-mda

Υπάρχουν αναφορές ότι μπορούν να σου κάνουν την έκπτωση αυτή ακόμα και σε προϊόντα που δεν βρίσκονται στο κατάστημα 

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Μάλλον θα πάω για ένα low and slow...τύπου brisket

Έλεγα να κάνω κι εγώ αύριο ένα αν βρω σήμερα κομμάτι στο γνωστό κατάστημα, με τη μέθοδο που έβαλε ο @ilpapacha είναι εύκολο πραγματικά, ουσιαστικά δεν πολυασχολείσαι 

Πες μας μέθοδο και αποτελέσματα μετά! 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάποια premium κομμάτια που είναι συσκευασμένα σε vacuum πόσες μέρες τα κρατάτε στο ψυγείο; Είχα πάρει ένα tritip και είχε ημερομηνία λήξεως ένα μήνα μετά. Ισχύει για ψυγείο αυτό ή εννοούν κατάψυξη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια 20% εκπτωση στα παντα στο praktiker...

Οι ψησταριες του και οχι μονο σε τρομερες τιμες...

Κριμα γτι αγορασα τη δικη μ πριν 3 μερες...

Παντως για οποιον εψαχνε νομιζω οτι ειναι καλη ευκαιρία!

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, zacharias99 είπε

Παιδια 20% εκπτωση στα παντα στο praktiker...

Οι ψησταριες του και οχι μονο σε τρομερες τιμες...

Κριμα γτι αγορασα τη δικη μ πριν 3 μερες...

Παντως για οποιον εψαχνε νομιζω οτι ειναι καλη ευκαιρία!

Καλά μιλάμε για φοβερές τιμές και στις weber και στις Jamestown!

Χάθηκε να έχει Napoleon ρε γμτ; 😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...