Amaretos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Ναι και το δικο μου εχει, αλλα δεν εχω δοκιμασει να σφραγιζω κατι υγρο ακομα. Το gentle κανει για κανενα ψωμι κλπ που δεν θες να το ζουλιξει. Ρε παιδια ουτε μια φωτο απο χτεσινο ψησιμο; Ειμαστε σοβαροι; Άντε να βάλω έτσι μια για το καλό... Συνήθως είναι απασχολημένος να τσιμπάω και δεν βγάζω 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabbit30 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 @sndev ήπια τον καφε, την μπυρα μετα ουίσκι και ακόμα περιμένω!😝τις πληροφορίες για το κοπάδι!!🤪 Και κάτι από εχθές, έτσι για την μπυρα!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Θολώνει εννούμε από τη μαυρίλα-λαδίλα και θέλει καθάρισμα συχνά ή καταστρέφεται μόνιμα με τη χρήση; Θολώνει εν ώρα ψησίματος... όχι μόνιμα Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από Mpiftekis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Θολώνει εν ώρα ψησίματος... όχι μόνιμα Ε αμα θωλωνει την ωρα που ψήνεις,χανεται η χρηστικότητα του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Τα κοντοσούβλια από αρνίσια συκωταριά 🤤 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, vins είπε Τα κοντοσούβλια από αρνίσια συκωταριά 🤤 Μια χαρά! Η συνταγή είναι από την Μυρσίνη; https://www.meatandgrillstories.com/sykotaria-arnisia-soyvlaki/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Μια χαρά! Η συνταγή είναι από την Μυρσίνη; https://www.meatandgrillstories.com/sykotaria-arnisia-soyvlaki/ Όχι δικη μου είναι, την είδα λίγο τώρα και δεν έχει πολύ σχέση ούτε το μπαχαριασμα, ούτε η προετοιμασία. Εγώ κόβω και πλένω καλά, βαζω τα πάντα σε ξίδι για 5-10’, ξεπλένω, μετά συκώτια και σπλήνα (αν τον δινουν μαζί) στο γάλα ψυγείο για 30-40’ και τα ξεπλένω. Λαδι, σουμακ, φρεσκοτριμμένο πιπερι και σκόρδο κρεμμύδι αποξηραμένα σε ολα + καπνιστή πάπρικα μόνο στο συκώτι. Αλατισμα αμέσως πριν το ψήσιμο καλό. Επίσης κόβω και βάζω και τα απαυτά ενδιάμεσα 😅 Θα ετοιμάσω και βιντεάκι! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από vins 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netagra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα σε ολους. Αγορασα πριν λιγο δυο coral gas απο shell μαμας εταιρειας (μυρτεα). Η ενδειξη μολις κουμπωσα την πρωτη ειναι αυτη: Ξερω οτι δεν σημαινει ποσο γεματη/αδεια ειναι, αλλα ηθελα να ρωτησω απο την εμπειρια σας αν ειναι λογικο. Η προηγουμενη μπουκαλα ειχε περιπου την ιδια ενδειξη και κρατησε λιγοτερο απο 4 μηνες, με ψησιμο μαξιμουμ δυο φορες την εβδομαδα. Ηταν ομως απο Νοεμβριο ως τελη Ιανουαριου, αν και δεν μπορεις να πεις οτι φετος ειχαμε πολλα κρυα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoss1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, jonkyr είπε Καλησπερα σε ολους. Αγορασα πριν λιγο δυο coral gas απο shell μαμας εταιρειας (μυρτεα). Η ενδειξη μολις κουμπωσα την πρωτη ειναι αυτη: Ξερω οτι δεν σημαινει ποσο γεματη/αδεια ειναι, αλλα ηθελα να ρωτησω απο την εμπειρια σας αν ειναι λογικο. Η προηγουμενη μπουκαλα ειχε περιπου την ιδια ενδειξη και κρατησε λιγοτερο απο 4 μηνες, με ψησιμο μαξιμουμ δυο φορες την εβδομαδα. Ηταν ομως απο Νοεμβριο ως τελη Ιανουαριου, αν και δεν μπορεις να πεις οτι φετος ειχαμε πολλα κρυα. Όχι, πρέπει στην καινούργια να είναι τέρμα δεξιά ο δείκτης. 8 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Εφαγα τετοια σφαλιαρα απο τη ζυγαρια το πρωι που σκεφτομαι να το ριξω στο φιδε.... Η νοστημια απο το ζυγουρι θα αργησει να ξαναρθει Προχθές ο καρδιολόγος μου είπε την ζυγαριά να την βάλω δίπλα στο κρεβάτι και να την βλέπω μόλις σηκώνομαι το πρωί ώστε να ζυγίζομαι........ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrissot Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Τελικά έχει διαφορά το ψήσιμο σε υγραέριο απο το κάρβουνο; Γιατί σκέφτομαι να αγοράσω μιας και δεν πολυ συμφέρει με το κόστος των κάρβουνων απο οτι βλέπω και επίσης έχει τρελή μυρωδιά ρε παιδιά. Αξίζει να πάρω μια υγραερίου; Η θα είναι υποδεέστερη η γεύση; Ψήνω 2 φορές την εβδομάδα. Μπορεί και 3 καμια φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpar00 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ναι και το δικο μου εχει, αλλα δεν εχω δοκιμασει να σφραγιζω κατι υγρο ακομα. Το gentle κανει για κανενα ψωμι κλπ που δεν θες να το ζουλιξει. Ρε παιδια ουτε μια φωτο απο χτεσινο ψησιμο; Ειμαστε σοβαροι; Τσικνοπέμπτη, λαιμος χοιρινος, πανσετα κ κορτεζινες σε αργο ψησιμο με καπνισμα. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2023 από nikpar00 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, dimitrissot είπε Τελικά έχει διαφορά το ψήσιμο σε υγραέριο απο το κάρβουνο; Γιατί σκέφτομαι να αγοράσω μιας και δεν πολυ συμφέρει με το κόστος των κάρβουνων απο οτι βλέπω και επίσης έχει τρελή μυρωδιά ρε παιδιά. Αξίζει να πάρω μια υγραερίου; Η θα είναι υποδεέστερη η γεύση; Ψήνω 2 φορές την εβδομάδα. Μπορεί και 3 καμια φορά. Ακριβώς για αυτούς τους λόγους αξίζει να πάρεις. Επειδή ψήνεις συχνά, η εξοικονόμηση θα είναι μεγάλη όμως η ευκολία θα είναι τεράστια. Τη διαφορά στη γεύση καλύτερα να την αξιολογήσεις μόνος σου. Και βέβαια, δεν σου απαγορεύει κάνεις να κρατήσεις "τό κάρβουνο" για κάποια συγκεκριμένα ψησίματα αν και είναι σίγουρο ότι θα πέσει γρήγορα σε δυσμένεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivas75 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Στις 12/2/2023 στις 10:35 ΜΜ, Bourasal είπε Καλησπέρα παιδιά, καταρχάς θα αλλάξω την μπουκάλα coral prime με eko, έχετε κάποια συγκεκριμένη να προτείνετε; Coral prime ήταν μείγμα, μήπως να πάω σε προπάνιο; Επίσης βλέπω αυτόν τον φακό για το χερούλι της ψησταριάς, (https://www.skroutz.gr/s/37834720/Blackbull-TZ48921-Φακοί-Ψησταριάς.html#specs), έχει δοκιμάσει κανείς τον συγκεκριμένο; Εγώ πήρα coral prime μείγμα αρχικά. Με τα κρύα διαπίστωσα μια μικρή πτώση στην απόδοση με κίτρινες άκρες στη φλόγα. Παρήγγειλα και τοποθέτησα μια coral prime προπάνιο με τον ίδιο ρυθμιστή της άλλης καθώς έτσι με παρότρυνε το κατάστημα καθώς οι γκρι ρυθμιστές έχουν κατ αυτούς βγάλει προβλήματα. Παίζει καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, ivas75 είπε Εγώ πήρα coral prime μείγμα αρχικά. Με τα κρύα διαπίστωσα μια μικρή πτώση στην απόδοση με κίτρινες άκρες στη φλόγα. Παρήγγειλα και τοποθέτησα μια coral prime προπάνιο με τον ίδιο ρυθμιστή της άλλης καθώς έτσι με παρότρυνε το κατάστημα καθώς οι γκρι ρυθμιστές έχουν κατ αυτούς βγάλει προβλήματα. Παίζει καλύτερα. Ίσως όμως το "έχουν κατ αυτούς βγάλει προβλήματα" σημαίνει πως τους τελείωσε το στοκ ή ότι απλώς κανουν λάθος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα