Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αύριο θα χρειαστεί να ψήσω σε ψησταριά αερίου. Θα φτιάξω χοιρινό λαιμό που θα κόψω σε κομμάτια για μικρό κοντοσούβλι και θα τα βάλω σε λάμα να αποφύγω και το κάψιμο του ξύλου στο σουβλακι. για συμβουλέψετε οι ειδικοί. Κλειστό καπάκι, ανοιχτό καπάκι; Πολλά γυρίσματα, λίγα γυρίσματα; Θερμοκρασία γύρω στους 180 είναι καλά; Ευχαριστώ και καλό τσικνίσματα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2243

  • ilpapacha

    2025

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

1 λεπτό πριν, ritualistic είπε

Για μπες στο παρασυνθημα

δε το  βγάζω εδώ στη φόρα γτ θα μου τα εξαφανίσετε ολα τα κοπαδια :P  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, sndev είπε

image.png.ff757c67132c3c1665b1782cfcdaa4df.png

 

Ανακάλυψα θησαυρό με 16 ε το κιλό.....

ο θυσαυρός έχει σχέση με τα Μακρο/MART ?

αν ναι μην το πεις και μας χαλάσεις την μαγιά, έχω βάλει για παραλλαβή 1κιλό Ουρουγουάης και 1κιλό Αργεντινής για ΤσικνοΣάββατο μιας και ΤσικνοΠέμπτη δεν έχει για εμένα... :)

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, sndev είπε

δε το  βγάζω εδώ στη φόρα γτ θα μου τα εξαφανίσετε ολα τα κοπαδια :P  

Βαζω καφε και περιμενω!....😛

Επεξ/σία από Rabbit30
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, gsisr είπε

Αύριο θα χρειαστεί να ψήσω σε ψησταριά αερίου. Θα φτιάξω χοιρινό λαιμό που θα κόψω σε κομμάτια για μικρό κοντοσούβλι και θα τα βάλω σε λάμα να αποφύγω και το κάψιμο του ξύλου στο σουβλακι. για συμβουλέψετε οι ειδικοί. Κλειστό καπάκι, ανοιχτό καπάκι; Πολλά γυρίσματα, λίγα γυρίσματα; Θερμοκρασία γύρω στους 180 είναι καλά; Ευχαριστώ και καλό τσικνίσματα 

Θα είναι χοντρά τα κομμάτια; Εάν ναι, τότε καλύτερα να τα βάλεις στην βοηθητική σχάρα πρώτα, να ψηθούν πιο σωστά μέχρι «μέσα» και στο τέλος σε απευθείας «φωτιά».

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Θα είναι χοντρά τα κομμάτια; Εάν ναι, τότε καλύτερα να τα βάλεις στην βοηθητική σχάρα πρώτα, να ψηθούν πιο σωστά μέχρι «μέσα» και στο τέλος σε απευθείας «φωτιά».

δεν είναι ιδιαίτερα χοντρά. 3 επι 3 άντε 4 επι 4 να ειναι κάποια το πολύ. να παίξω γύρω στους 160 βαθμούς με τακτικά γυρίσματα;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, gsisr είπε

δεν είναι ιδιαίτερα χοντρά. 3 επι 3 άντε 4 επι 4 να ειναι κάποια το πολύ. να παίξω γύρω στους 160 βαθμούς με τακτικά γυρίσματα;

Ναι, θα είσαι μια χαρά. Με κλειστό καπάκι

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, Andy είπε

Καλησπέρα παιδιά. Για ψησταριά μέχρι 400-500 ευρω τι προτείνετε?

Για καλαμακια, μπριζολες και μπεργκερ κυριως. 

Μια καλή επιλογή είναι η Naterial Kenton από το Leroy Merlin. Ανά διαστήματα τις έχει σε προσφορά.

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/?order=product.price.asc&q=Μάρκα-Naterial
 

Ακόμα μία επιλογή είναι και η Jamestown από το Praktiker

https://www.praktiker.gr/c/psistaries-ygraeriou-1368/MAPKA-JAMESTOWN?criteria=bdee058373ef124e&lf=5637156578&catId=1368&SortMode=1
 

Από εκεί και πέρα, εάν θέλεις/μπορείς να διαθέσει παραπάνω χρήματα, υπάρχει και η επιλογή της Weber Spirit II E-210

https://www.skroutz.gr/s/24056248/Weber-Spirit-II-E-210-GBS-Ψησταριά-Υγραερίου-Σχάρας-51x46εκ-με-2-Εστίες-7-77kW-44010129.html

και της Napoleon Rogue 365

https://www.skroutz.gr/s/22975060/Napoleon-Rogue-365-Ψησταριά-Υγραερίου-Σχάρας-51x45εκ-με-2-Εστίες-5-25kW-R365PK-1.html

οι οποίες όμως έχουν μικρότερο χώρο ψησίματος.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Μια καλή επιλογή είναι η Naterial Kenton από το Leroy Merlin. Ανά διαστήματα τις έχει σε προσφορά.

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/?order=product.price.asc&q=Μάρκα-Naterial
 

Ακόμα μία επιλογή είναι και η Jamestown από το Praktiker

https://www.praktiker.gr/c/psistaries-ygraeriou-1368/MAPKA-JAMESTOWN?criteria=bdee058373ef124e&lf=5637156578&catId=1368&SortMode=1
 

Από εκεί και πέρα, εάν θέλεις/μπορείς να διαθέσει παραπάνω χρήματα, υπάρχει και η επιλογή της Weber Spirit II E-210

https://www.skroutz.gr/s/24056248/Weber-Spirit-II-E-210-GBS-Ψησταριά-Υγραερίου-Σχάρας-51x46εκ-με-2-Εστίες-7-77kW-44010129.html

και της Napoleon Rogue 365

https://www.skroutz.gr/s/22975060/Napoleon-Rogue-365-Ψησταριά-Υγραερίου-Σχάρας-51x45εκ-με-2-Εστίες-5-25kW-R365PK-1.html

οι οποίες όμως έχουν μικρότερο χώρο ψησίματος.

ευχαριστω! οι δυο τελευταιες οντως φαινονται να εχουν πολυ μικρο χωρο. 

σε σχεση με τους καυστηρες τι να προσεξω? 2-3-4? η μονη διαφορα ειναι ποσο ευκολα πιανει θερμοκρασια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, Andy είπε

ευχαριστω! οι δυο τελευταιες οντως φαινονται να εχουν πολυ μικρο χωρο. 

σε σχεση με τους καυστηρες τι να προσεξω? 2-3-4? η μονη διαφορα ειναι ποσο ευκολα πιανει θερμοκρασια?

Mικροτερο χωρο, αλλα σαφως ανωτερες ποιοτικα. 

Γενικα οσο πιο μεγαλη επιφανεια ψησιματος, τοσους πιο πολλους καυστηρες θα εχεις. Εξαιρειται η exivos που εχει διπλασιους καυστηρες. 

Επειδη ανεφερες μπεργκερ, θα χρειαστεις σιγουρα και μια επιφανεια ψησιματος για να κανεις και smash burgers, εκτος απο τα κλασσικα της σχαρας. Οποτε υπολογισε και ενα εξτρα κοστος σε αξεσουαρ. Αν σε παιρνει οικονομικα δες weber/napoleon/broilking, αλλιως naterial/jamestown οπως ειπε ο @ilpapacha

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...