Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, skoudinio είπε

Αυτό που κάνω είναι βάζω στο μπλέντερ Μουστάρδα, Μελι, Σκορδο, αλάτι, Ρίγανη, ένα Κύβο Κνορ κοτοπουλο, λάδι τα κτυπαω και τα βάζω παντού. Το αφήνω στο ψυγείο τουλάχιστον μια μέρα και το πετάω στον φούρνο. Αν καεί το κοτόπουλο μην αγχώνεσαι, λόγω του μελιού μαυρίζει.  Σούβλα δεν πήρα ακομα, ψάχνω να βρω σκεύος για το κοτόπουλο, οικονομικό να δοκιμάσω με την μπύρα. Ο ατμοκαθαριστης ήρθε κάνει δουλειά SagoniasSlutRos (άσχετο πως σε λενε, εδω Δημήτρης) 

Ευχαριστω Δημητρη, μιας και ηταν λαστ μινιτ το σουβλισμα, τα εβαζα με πινελακι απο πανω καθως γυριζε καθε 20' περιπου. Λαδι, λεμονι, μουσταρδα, λαδι, κυβο κοτ., αλατι, πιπερι, ριγανη, θυμαρι. Κατι παρομοιο ειχα βαλει και στις πατατες απο κατω συν νερο. Ισα ισα γυριζε το κοτοπουλο με το ταψι απο κατω. Ειναι το fail της weber το υψος που εχει τοποθετησει τη σουβλα. καθως εχει καπου 12εκ απο τη σουβλα στους ανακλαστηρες. Μπηκε πρωτα καμια ωρα και με τους δυο πλαινους καυστηρες τερμα χαμηλα και κανενα 20' στο τελος τερμα δυνατα για να παρει χρωμα.

Τον ατμοκαθαριστη τον πηρα σημερα και θα δοκιμασω το απογευμα. Φανης.

95906500_516330362583141_8802688485656887296_n.jpg

95532769_690312001542594_1839714194308464640_n.jpg

@n1kolas79 ειναι να μην πεσεις σε βλακες. Ειδικα το γκαζι δε νομιζω να βγαζει περισσοτερη μυρωδια απο καποιον που τηγανιζει στην κουζινα του και εχει τον απορροφητήρα. Τωρα ανα κανεις προβατινα μερα παρα μερα που βγαζει λιγη καπνα παραπανω τοτε ειναι αλλο θεμα. Αν ψηνεις καμια μπριζολα/κοτοπουλο για 2-4 ατομα τη φορα που τελειωνεις σε 15-20', ειναι υπερβολη πιστευω να ενοχληθει καποιος.

• Like 10
  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2319

• ilpapacha

2066

• sndev

1107

• ηνίοχος

589

Δημοσ.

@SagoniasSlutRos το ειχα δει στα βιντεο το fail με την σουβλα και αναρωτιομουν τι εχει παιχτει. Να υποθεσω οτι σε περιοριζει καπως στο μεγεθος του κοτοπουλου που μπορεις να βαλεις στην σουβλα ?

Επισης μια αλλη απορια που εχω αν εκει που εχεις βαλει αντι για κανονικο ταψι φουρνου εγω εβαζα ενα ταψακι sanitas αλουμινιου θα αντεχε η θα καιγοταν  ?

btw η ξυλινη σπατουλα που ειχες αναφερει λειτουργει καλα τελικα στο καθαρισμα της σχαρας ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30 λεπτά πριν, spyros_vas είπε

@SagoniasSlutRos το ειχα δει στα βιντεο το fail με την σουβλα και αναρωτιομουν τι εχει παιχτει. Να υποθεσω οτι σε περιοριζει καπως στο μεγεθος του κοτοπουλου που μπορεις να βαλεις στην σουβλα ?

Επισης μια αλλη απορια που εχω αν εκει που εχεις βαλει αντι για κανονικο ταψι φουρνου εγω εβαζα ενα ταψακι sanitas αλουμινιου θα αντεχε η θα καιγοταν  ?

btw η ξυλινη σπατουλα που ειχες αναφερει λειτουργει καλα τελικα στο καθαρισμα της σχαρας ?

Σε κοτοπουλο δε νομιζω να εχεις θεμα, εγω ειχα και πατατες μαζι γι αυτο εφτανε οριακα. Αμα βαλεις καμια γαλοπουλα λογικα θα βρισκει ομως, καθως η σουβλα ειναι αρκετα χαμηλα. Το ηξερα οταν την πηρα, αλλα δεν ηταν μεσα στις προτεραιοτητες μου η σουβλα οποτε δεν με ενοιαζε. Απλα το αναφερω οτι ειναι αρνητικο. Αν βρεις πολυ μικρο αρνακι ψιλοχωραει το μισο. Αυτο στο βιντεο ηταν 2κιλα και κατι μονο.

Θα αντεχε και το ταψακι, αφου η θερμοκρασια δεν ξεπερασε τους 260-270 οταν το δυναμωσα στο τελος. Καλυτερα ομως να δεις αν γραφει μεχρι τι θερμοκρασια ειναι food-safe. Το ταψακι αυτο το ειχα παρει απο ΙΚΕΑ btw.

Η σπατουλα λειτουργει καλα στο εξης σεναριο. Ψηνεις, κλεινεις τη φωτια και οταν κρυωσει την τριβεις και καθαριζει τα υπολειμματα, αφηνοντας πισω μια λιπαροτητα πανω στη σχαρα, που κανει και καλο στο μαντεμι ως προστατευτικο.
Αν ομως δεν την καθαρισεις και τη βαλεις να καψει ξανα και ξεραθουν, εκει δεν κανει δουλεια. Μολις το τσεκαρα απο περιέργεια. Αν δεις στις φωτο ειχα αφησει τη μια σχαρα πανω χωρις καθαρισμα να δω αν θα κανει δουλεια η ξυλινη σπατουλα, αλλα δεν.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
Δημοσ.

εντυπωσιακο το αρνακι πρεπει να εγινε λουκουμι !!

τωρα σχετικα με την θεση της σουβλας φανταζομαι θα μπορει να γινει καποια πατεντα ωστε να ανεβει λιγο πιο πανω ? δεν ειναι ουτε για εμενα αμεση προτεραιοτητα αλλα θεωρω σε κανενα 3-4μηνο που θα εχω αποκτησει μια σχετικη εμπειρια θα θελησω να το δοκιμασω

παραλαμβανω το σαββατο και θα ρωτησω και τον ανθρωπο που θα την φερει σχετικα με το καθαρισμα αλλα αυτα με την βουρτσα και τα χειρουργεια που αναφερθηκαν καπως με εχουν προβληματισει οποτε ξυλινη κουταλα θα παιξει για μενα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spyros_vas είπε

εντυπωσιακο το αρνακι πρεπει να εγινε λουκουμι !!

τωρα σχετικα με την θεση της σουβλας φανταζομαι θα μπορει να γινει καποια πατεντα ωστε να ανεβει λιγο πιο πανω ? δεν ειναι ουτε για εμενα αμεση προτεραιοτητα αλλα θεωρω σε κανενα 3-4μηνο που θα εχω αποκτησει μια σχετικη εμπειρια θα θελησω να το δοκιμασω

παραλαμβανω το σαββατο και θα ρωτησω και τον ανθρωπο που θα την φερει σχετικα με το καθαρισμα αλλα αυτα με την βουρτσα και τα χειρουργεια που αναφερθηκαν καπως με εχουν προβληματισει οποτε ξυλινη κουταλα θα παιξει για μενα

Με κλειστο καπακι δεν παει πιο πανω, αφου θα βρισκει στις εγκοπες που εχει το καπακι. Με ανοιχτο βαζεις εξω δυο βασεις σαν αυτες πιο κοντες να πατανε στα τραπεζακια και το πας οσο πανω θες. Ναι το κατσικακι (οχι αρνακι) εγινε λουκουμι. Ηταν πολυ μικρο αλλωστε οποτε λογικο.

Την ξυλινη μπορεις να τη συνδιασεις με μεταλικη σπατουλα σαν ξυστρα ή με πρασινο σφουγγαρακι κουζινας. Σιγουρα θα βρεις τι σε βολευει οταν με το καλο ερθει. Και μεταλικη μπορεις να χρησιμοποιεις αν προσεχεις.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Efkarmir3 είπε

Τελικά μετά από πολλληηηή σκέψη, προβληματισμό, αλλαγές στις αποφάσεις πήγα στην ανώτερη σε επίπεδο τιμής από τις εναλλακτικές μου.

Αρρώστια μου φαίνεται το άθλημα και η ομάδα εδώ οι κατάλληλοι να σε πορώσουν.

Broil King Monarch 390 στα 849€ 

Καλησπέρα από που την πήρες σε αυτή την τιμή? Με ενδιαφέρει και εμένα.

Δημοσ.

Παίδες σας διαβάζω εδώ και καιρό και προσπαθώ να βγάλω άκρη σε τί μοντέλο να επενδύσω και εγω,

Έχω δεί στον Κοτσόβολο την LANDMANN 4.1 PTS στα 399 προσφορά.

Αξίζει λέτε? Πήγαινα για την campingas series 3 l plus η οποία όμως δεν υπάρχει πουθενά.

Επίσης για την campingas, παρατήρησα πως με το καινούριο σύστημα που έχει(αφαιρούνται όλα τα κομμάτια μέσα και πλένονται), υπάρχουν πολλά κενά μέσα και το πιθανότερο ειναι να έχει πολλές απώλειες σε θερμοκρασίες...

ΠΟιά είναι η γνώμη σας?

Δημοσ.

Επιχείρηση ατμοκαθαριστης fail. Ρίχνει ασφάλεια μόλις τον βάλω στον πρίζα. Δοκίμασα στην πρίζα του air condition και τα ίδια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Επιχείρηση ατμοκαθαριστης fail. Ρίχνει ασφάλεια μόλις τον βάλω στον πρίζα. Δοκίμασα στην πρίζα του air condition και τα ίδια. 

Λογικά κάποιο πρόβλημα έχει ο ατμοκαθαριστής (βραχυκυκλώνει) και σου ρίχνει ασφάλεια, δεν μπορεί να το βάζεις στην πρίζα του ac και να μην τον σηκώνει ! Καλού κακού δοκίμασε να τον βάλεις στην πρίζα πλυντηρίου.

Επεξ/σία από Kostasm45
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Kostasm45 είπε

Λογικά κάποιο πρόβλημα έχει ο ατμοκαθαριστής (βραχυκυκλώνει) και σου ρίχνει ασφάλεια, δεν μπορεί να το βάζεις στην πρίζα του ac και να μην τον σηκώνει ! Καλού κακού δοκίμασε να τον βάλεις στην πρίζα πλυντηρίου.

Τον έχω ήδη πακετάρει για επιστροφή. Στην πριζα που τον έβαλα δουλεύουν ταυτόχρονα κλιματιστικό και πλυντήριο πιάτων και αυτό ρίχνει το ρελε μόνο του. 

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Zipcode80 είπε

Παίδες σας διαβάζω εδώ και καιρό και προσπαθώ να βγάλω άκρη σε τί μοντέλο να επενδύσω και εγω,

Έχω δεί στον Κοτσόβολο την LANDMANN 4.1 PTS στα 399 προσφορά.

Αξίζει λέτε? Πήγαινα για την campingas series 3 l plus η οποία όμως δεν υπάρχει πουθενά.

Επίσης για την campingas, παρατήρησα πως με το καινούριο σύστημα που έχει(αφαιρούνται όλα τα κομμάτια μέσα και πλένονται), υπάρχουν πολλά κενά μέσα και το πιθανότερο ειναι να έχει πολλές απώλειες σε θερμοκρασίες...

ΠΟιά είναι η γνώμη σας?

Η campigaz έχει μεγάλη απώλεια στη θερμοκρασία όπως έχω ξαναπεί δεν έχω πιάσει ποτέ άνω των 250 βαθμών. Έχουν πει κάποια παιδιά από δω ότι ίσως φταίει ο ρύθμιση πίεσης αλλά ακόμα δε αξιώθηκα να τον αλλάξω.

2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Τον έχω ήδη πακετάρει για επιστροφή. Στην πριζα που τον έβαλα δουλεύουν ταυτόχρονα κλιματιστικό και πλυντήριο πιάτων και αυτό ρίχνει το ρελε μόνο του. 

Βραχυκυκλωνει όπως είναι επιστροφή

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

Η campigaz έχει μεγάλη απώλεια στη θερμοκρασία όπως έχω ξαναπεί δεν έχω πιάσει ποτέ άνω των 250 βαθμών. Έχουν πει κάποια παιδιά από δω ότι ίσως φταίει ο ρύθμιση πίεσης αλλά ακόμα δε αξιώθηκα να τον αλλάξω.

Δοκίμασες να ανοίξεις τον αέρα από τους καυστήρες???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δυστυχώς έπεσες σε προβληματικό,εχθές έπλυνα με την κυρά καμμία δεκαριά χαλάκια,έκανε τέλεια δουλειά,το μόνο μείον είναι κάθε δέκα λεπτά αδειάζει και θέλει κανά δεκάλεπτο πάλι να ξαναζεσταθεί,και ότι ζεσταίνεται πολύ το χερούλι.Παρόλο που το κουτί ήταν λίγο ταλαιπωρημένο και το φοβήθηκα δουλεύει μια χαρά για 45 ευρώ αγορά.

Επεξ/σία από aris1964
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...