ppetros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε Apo τι βλεπω το bbq-entertainer δεν στελνει ελλαδα πλεον , γτ κοστος μιλαμε οτι σε χρεωσε οταν πηρες την ψησταρια? επισης με την διαδικασια του eshopwedrop πριν κανεις παραγγελια εχεις συνεννοηθει με το γερμανικο μαγαζι αν δεχεται να παραδωσει στην eshopwedrop? Στο bbq-entertainer ειχα στειλει email και ειχαμε κανονισει για το θεμα της αποστολης. Για Αθηνα το κοστος των μεταφορικων ηταν 165 ευρω. Το κουτι ηταν σε ξυλινη παλετα. Οσο για το edropweshop, το Γεμανικο καταστημα δεν εχει κανενα προβλημα για το που θα παραδοθει στη Γερμανια. Απλα απαραιτητο ειναι να τους ενημερωσεις οτι θα παραδοθει σε forwarding company με το ονομα "eshopwedrop" ωστε ο courier να μην ψαχνει το δικο σου ονομα για να το παραλαβεις.. (Oταν φτιαξεις λογαριασμο στο eshopwedrop μπαινει το δικο σου ονομα και απο κατω η διευθυνση που βρισκεται η αποθηκη τους στη Γερμανια.) Αυτη τη λεπτομερεια δεν την ηξερα και το δεμα με τα αξεσουαρ απο το αλλο γερμανικο καταστημα γυρισε αρχικα πισω. Τους ενημερωσα οτι προκειται για την εταιρια "eshopwedrop" και το ξαναεστειλαν χωρις προβλημα αυτη τη φορα. Καλο θα ειναι το eshopwedrop να το επισημαινει απο την αρχη.. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, ppetros είπε Για Αθηνα το κοστος των μεταφορικων ηταν 165 ευρω. Το κουτι ηταν σε ξυλινη παλετα. Ισως με eshopwedrop να βγει φθηνοτερα. Εγω απο Αγγλια την εφερα με 105€ το 2019 πανω σε ξυλινη παλετα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAPAKOSTAS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ξανακοιταω τις τιμες για αγορα ψησταριας , με τα μεταφορικα βαση ογκου κ κιλων και η διαφορα των 50-70 ευρω που προκυπτει νομιζω οτι δεν αξιζει η αγορα απο γερμανια κ με επιπλεον προβλημα αν προκυψει θεμα εγγυησης. θεωρω μονο αν πετυχεις σοβαρες εκπτωσεις τυπου black friday αξιζουν η αν θες αξεσουαρ bbq που δεν ειναι ιδιαιτερα ογκωδη Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από KAPAKOSTAS 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε ξανακοιταω τις τιμες για αγορα ψησταριας , με τα μεταφορικα βαση ογκου κ κιλων και η διαφορα των 50-70 ευρω που προκυπτει νομιζω οτι δεν η αγορα αξιζει απο γερμανια κ με επιπλεον προβλημα αν προκυψει θεμα εγγυησης. θεωρω μονο αν πετυχεις σοβαρες εκπτωσεις τυπου black friday αξιζουν η αν θες αξεσουαρ bbq που δεν ειναι ιδιαιτερα ογκωδη Το παρακάτω κατάστημα πάντως διαθέτει εκθεσιακό μοντέλο, με «ελαφριές» γραντζουνιές https://www.elektro-plus.de/catalog/product/view/id/88937.html Με βάση το Google translate, το αποστέλλουν σε παλέτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosdarude Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά ! Μιας και δεν έχω πολλές γνώσεις από ψησταριές, θα μπορούσατε να μου προτείνετε μια - δυο value for money επιλογές γυρώ στα 350-450 ευρώ. Το μόνο κριτήριο που έχω είναι να μπορεί να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα κρέατος, μιας και στα ψησίματα μαζεύεται λεγεώνα!! Από χώρο είμαστε άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oddin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Ερώτηση και απο εμένα μιας και το έχετε ψάξει αρκετά το θέμα Weber Spirit II E-310 GBS στα 649euro η Weber Spirit E-325 GBS στα 899euro ? Aξίζει η διαφορά? η πάω σε κάποια 3η επιλογή. (το πλαινό μάτι είναι nice το have αλλα όχι κάτι που πρέπει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, stefanosdarude είπε Καλησπέρα παιδιά ! Μιας και δεν έχω πολλές γνώσεις από ψησταριές, θα μπορούσατε να μου προτείνετε μια - δυο value for money επιλογές γυρώ στα 350-450 ευρώ. Το μόνο κριτήριο που έχω είναι να μπορεί να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα κρέατος, μιας και στα ψησίματα μαζεύεται λεγεώνα!! Από χώρο είμαστε άνετα. αρκετοί συνάδελφοι εδω εχουν και λένε πολύ καλά λόγια για τις Naterial απο Lereoy Merlin, προσωπικά δεν έχω άρα δεν έχω άποψη, μιλάνε για το οτι εειναι απο τις VFM της αγοράς για "no name"... οπότε κοιτάς το πόσα θέλεις να δώσεις και διαλέγεις ανάλογα μεταξύ των 3ών ή 4ων καυστήρων, προσεξέ γιατι κατα καιρούς παίζουν σε πολύ καλές προσφορές οι Νατεριαλ και ισως λόγω Τσικνοπέμπτης και Πάσχα να παίξουν καποίες "προσφορές" 15 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε ξανακοιταω τις τιμες για αγορα ψησταριας , με τα μεταφορικα βαση ογκου κ κιλων και η διαφορα των 50-70 ευρω που προκυπτει νομιζω οτι δεν η αγορα αξιζει απο γερμανια κ με επιπλεον προβλημα αν προκυψει θεμα εγγυησης. θεωρω μονο αν πετυχεις σοβαρες εκπτωσεις τυπου black friday αξιζουν η αν θες αξεσουαρ bbq που δεν ειναι ιδιαιτερα ογκωδη όσοι αγοράσαμε απο Γερμανία, Ελβετία, Αγγλία και αλλού, το κάναμε για σοβαρές εκπτώσεις ισα ή και ανω του 30% ανα περίπτωση σε σχέση με την Ελλάδα, για 50-100€ ΔΕΝ αξιζει οπως λές να ασχοληθείς... απο την άλλη ΑΝ δεν βιάζεσαι βάζεις ενα αλερτ για πτώση τιμών και χτυπάς οταν προκλυψει κάτι που θεωρείς συμφέρων... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από Evgenios_V 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, stefanosdarude είπε Καλησπέρα παιδιά ! Μιας και δεν έχω πολλές γνώσεις από ψησταριές, θα μπορούσατε να μου προτείνετε μια - δυο value for money επιλογές γυρώ στα 350-450 ευρώ. Το μόνο κριτήριο που έχω είναι να μπορεί να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα κρέατος, μιας και στα ψησίματα μαζεύεται λεγεώνα!! Από χώρο είμαστε άνετα. Η ψησταριά που προτείνουμε, σε αυτό το εύρος τιμής, είναι η Naterial Kenton της Leroy Merlin. Την έχουν αρκετοί και είναι ευχαριστημένοι. Ανά διαστήματα την έχουν σε προφορά. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποια προσφορά για Τσικνοπέμπτη ή/και Πάσχα. 10 ώρες πριν, oddin είπε Ερώτηση και απο εμένα μιας και το έχετε ψάξει αρκετά το θέμα Weber Spirit II E-310 GBS στα 649euro η Weber Spirit E-325 GBS στα 899euro ? Aξίζει η διαφορά? η πάω σε κάποια 3η επιλογή. (το πλαινό μάτι είναι nice το have αλλα όχι κάτι που πρέπει) H Weber Spirit είναι παλιότερη σειρά από την Spirit II, διαθέτει ντουλάπι, ανοξείδωτα flavorizer bars, 4 ρόδες, αποσπώμενο ταψί/πάτο για πιο εύκολο καθαρισμό,, όμως διαθέτει χειρότερη εγγύηση από την Spirit II. Σε αυτό το εύρος τιμής, μια καλή επιλογή είναι και η Napoleon freestyle https://www.skroutz.gr/c/447/gas_barbeque/m/7877/Napoleon.html?keyphrase=freestyle&o=napoleon+freestyle&order_by=pricevat&order_dir=asc Διαθέτει μοντέλα με συμβατικό πλαϊνό μάτι και πλαϊνό μάτι infrared. Στο πλαϊνό μάτι infrared μπορείς να κάνεις τα πάντα και δεν επηρεάζεται από τον αέρα, όπως το συμβατικό. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μοντέλο με ντουλάπι για την σειρά freestyle. Από εκεί και πέρα, εάν μπορείς/θέλεις να διαθέσεις μεγαλύτερο ποσό, υπάρχει και η επιλογή της Napoleon Rogue XT https://www.skroutz.gr/s/23018923/Napoleon-Rogue-425-XT-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένιας-Σχάρας-60x45εκ-με-3-Εστίες-17-25kW-και-Πλαϊνό-Μάτι-Υπερύθρων-RXT425SIBPSS-1.html 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, stefanosdarude είπε Καλησπέρα παιδιά ! Μιας και δεν έχω πολλές γνώσεις από ψησταριές, θα μπορούσατε να μου προτείνετε μια - δυο value for money επιλογές γυρώ στα 350-450 ευρώ. Το μόνο κριτήριο που έχω είναι να μπορεί να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα κρέατος, μιας και στα ψησίματα μαζεύεται λεγεώνα!! Από χώρο είμαστε άνετα. https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-hudson-naterial-me-3-kaustires-kai-1-pleuriki-estia-62209616 την είχα πάρει πέρυσι τέτοιο καιρό στα 349ε και ειναι πραγματικά ότι πιο vfm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Στις 9/2/2023 στις 2:22 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Ισως με eshopwedrop να βγει φθηνοτερα. Εγω απο Αγγλια την εφερα με 105€ το 2019 πανω σε ξυλινη παλετα. Νομιζω οτι απο το 2019 οι τιμες στο eshopwedrop εχουν ανεβει. Και αν θυμαμαι καλα το δεμα μου ξεπερνουσε τις επιτρεπομενες διαστασεις για το eshopwedrop... Ισως ομως επειδη ο τελικος μου προρισμος ηταν η Κρητη και να μην υπαρχει ο περιορισμος ογκου - βαρους για Αθηνα. Σε καθε περιπτωση μπορει οποιος ενδιαφερεται να στειλει ενα email στο Γερμανικο καταστημα και να ρωτησει για το βαρος και για τις διαστασεις του δεματος με τα προιοντα που θελει να αγορασει και μετα με το calculator που εχει το eshopwedrop να εχει μια ιδεα πανω-κατω για το κοστος. Επισης μια λεπτομερεια ειναι οτι με το eshopwedrop χρειαστηκε διπλασιος χρονος για την μεταφορα (αν οχι και παραπανω) σε σχεση με την απ ευθειας αποστολη. Μικρη λεπτομερεια αν γλυτωσει καποιος αρκετα χρηματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/34544052/Ooni-Ψησταριά-Κάρβουνου-42-42x42-42εκ-με-Καπάκι-Karu-16.html Το χτυπαμε ή οχι?? Εδω η απορια...Εχει κ το 12 αρι σε καλη τιμη.Δεν εχω καμια ιδεα για το καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, alimentas είπε https://www.skroutz.gr/s/34544052/Ooni-Ψησταριά-Κάρβουνου-42-42x42-42εκ-με-Καπάκι-Karu-16.html Το χτυπαμε ή οχι?? Εδω η απορια...Εχει κ το 12 αρι σε καλη τιμη.Δεν εχω καμια ιδεα για το καταστημα Με βάση το ιστορικό τιμής είναι η 2η χαμηλότερη τιμή που έχει καταγράφει για το συγκεκριμένο προϊόν Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι χρόνια στο σκρουτζ και δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, alimentas είπε https://www.skroutz.gr/s/34544052/Ooni-Ψησταριά-Κάρβουνου-42-42x42-42εκ-με-Καπάκι-Karu-16.html Το χτυπαμε ή οχι?? Εδω η απορια...Εχει κ το 12 αρι σε καλη τιμη.Δεν εχω καμια ιδεα για το καταστημα Το χτυπάς με κλειστά μάτια... Το εντός είναι χρόνια στην Αγία Παρασκευή δεν τίθεται θέμα... Προσωπικά θα τους επαιρνα τηλ θα το πλήρωμα χωρίς μεταφορικα...και παραλαβή από κατάστημα...όταν το φέρουν να πάς να το πάρεις για να μην πληρώσεις τα 66€ μεταφορικά... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από Evgenios_V 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gingerminakos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, καινούργιος στο άθλημα....πήρα μια spirit ii E310 και μετά ανακάλυψα το νήμα σας ψάχνοντας για πληροφορίες χρήσης. Πήγα λόγο ανάποδα αλλά τουλάχιστον από αυτά που διαβάζω δεν έκανα και κακή επιλογή. Ίσως αν γνώριζα για τις Napoleon να κοιτούσα και προς τα εκεί. Παρεμπιπτόντως είδα στο σάιτ της αντιπροσωπείας, homing , ότι έχει προσφορές για τσικνοπέμπτη για όποιον ενδιαφέρεται ( φτάνουν και 17%) . Μια ερώτηση για τους γνώστες: η αντιπροσωπεία της Weber μου είπε ότι δεν προτείνουν το προπάνιο και ότι βγάζει μεγάλη μαυρίλα στην ψησταριά. Με αυτό σαν δεδομένο και επειδή δεν ήθελα να αλλάζω ρυθμιστές αγόρασα μίγμα της coral gas. Εδώ μέσα διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε προπάνιο!! Τι ισχύει τελικά? Με αυριανες θερμοκρασίες στο Μαρούσι μέχρι 9-11 θα μπορούσα να ψήσω με μίγμα? Η θα μου παγώσει το αέριο? Από ότι καταλαβαίνω είναι λίγο οριακό. Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ. Καλά ψησίματα σε όλους Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από gingerminakos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα