ilpapacha Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 55 λεπτά πριν, patelistuning21 είπε Ρε παιδια επειδη δεν μπορω να το βρω, καπου πηρε το ματι μου πατεντα με led φωτισμο στα χειριστηρια, οποιος το εχει κανει ας μου απαντησει Λογικά ο @AEE985 θα μπορέσει να σε βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Vegan menu σήμερα. Μελιτζάνες και κολοκυθάκια στη σχάρα... Μέχρι να ψηθεί καμία μπριζόλα 🫢 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Λίγο ribeye σήμερα! Το προπάνιο δίνει πονο και σε 1-2 βαθμούς 😃 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Το κρύο με έκανε να θέλω ζεστό ψωμάκι! 😅 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_ace Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Στις 3/2/2023 στις 5:30 ΜΜ, ilpapacha είπε Η σούβλα της Napoleon είναι εξάγωνη, όμως σίγουρα ταιριάζει και σε τετράγωνες/στρογγυλές. Έχει αρκετά μεγάλο άνοιγμα. https://www.skroutz.gr/s/26359067/Napoleon-64008-Αξεσουάρ-Σούβλας-για-Σουβλάκια.html https://www.amazon.de/-/en/BBQ-Toro-Stainless-Rotisserie-Universal-Vegetable/dp/B07HB7CXK1/ Άψογος! Thanks @ilpapacha 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Βαρύ το χιόνι στην Ελλάδα...δεν έχει γίνει ποστάρισμα πάνω απο 24ώρες... τρομάζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 εγω την Κυριακη έψησα κανονικά πάντως. χθες το δάγκωσα, αλλά η ψησταρια δεν νομιζω οτι θα μασούσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Βαρύ το χιόνι στην Ελλάδα...δεν έχει γίνει ποστάρισμα πάνω απο 24ώρες... τρομάζω... και γω κομπλε ολα χτες. Δε μασαμε. Και σημερα εννοειται θα εχει συνεχεια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, zanskou είπε εγω την Κυριακη έψησα κανονικά πάντως. χθες το δάγκωσα, αλλά η ψησταρια δεν νομιζω οτι θα μασούσε 14 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε και γω κομπλε ολα χτες. Δε μασαμε. Και σημερα εννοειται θα εχει συνεχεια. Από περιέργεια, προπάνιο ή μείγμα έχετε; Με προπάνιο κι εγώ κομπλέ ήμουν και στο -1 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 προπάνιο (coral prime γκρι) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, vins είπε Από περιέργεια, προπάνιο ή μείγμα έχετε; Μονο προπανιο παιζω τα τελευταια 2 χρονια, χειμωνα κ καλοκαιρι. Αντε για να μην παραπονιεστε. Χειροποιητα σουβλακια πικανια. Το πρωτο λαδακι και αλατοπιπερο. Το δευτερο λαδακι και old sweet smoke απο μπαχαρ. Το τριτο σκετο λαδακι. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από SagoniasSlutRos 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Και το τελικο αποτελεσμα! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Αραβική πίτα με σουβλάκι κοτόπουλο για σήμερα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Για όποιον ενδιαφέρεται https://www.car.gr/xyma/view/330813993-napoleon-rogue-425-rsb 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAPAKOSTAS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Στις 26/1/2023 στις 9:50 ΠΜ, ppetros είπε Εγω την ψησταρια (napoleon phantom rogue rse 425) την πηρα απο το https://www.bbq-entertainer-shop.de/. Στελνει Ελλαδα. Σε δευτερη φαση πηρα καποια napoleon αξεσσουρ (μαντεμενια πλακα, ταψι, ευκαμπτη σπατουλα) αλλα επειδη τα μεταφορικα δεν συνεφεραν τοσο τα παρελαβα μεσω eshopwedrop. Καποια αλλα αξεσουαρ napoleon οπως σουβλα, ταψακια, βουρτσες και πλαστικη σπατουλα weber τα πηρα απο το https://www.grillfuerst.de/. Δεν στελνει Ελλαδα οποτε παλι χρησιμοποιησα το eshopwedrop. Τις αγορες τις εκανα λιγο μετα το Black Friday οποτε ολα ηταν σε προσφορα. Tα αξεσουαρ ηταν περιπου στο -50% σε σχεση με εδω ενω η ψησταρια με τα μεταφορικα μου βγηκε περιπου -35%. Apo τι βλεπω το bbq-entertainer δεν στελνει ελλαδα πλεον , γτ κοστος μιλαμε οτι σε χρεωσε οταν πηρες την ψησταρια? επισης με την διαδικασια του eshopwedrop πριν κανεις παραγγελια εχεις συνεννοηθει με το γερμανικο μαγαζι αν δεχεται να παραδωσει στην eshopwedrop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα