vins Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ τις κοπές που βάζω κατάψυξη πρώτα τις βάζω λαδόκολλα ενδιάμεσα να μην κολλάνε, μετά τύλιγμα με μεμβράνη και στο τέλος αλουμινόχαρτο. Δε μου «καίγονται» έτσι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_ace Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Στις 2/2/2023 στις 1:54 ΜΜ, ilpapacha είπε Με τις προβατίνες, τα ζυγούρια και τα συναφή, μας «ανοίξατε» την όρεξη… κι άντε να φάμε τα ψάρια μετά…😁 Ο Βαρθαλίτης έβαλε και χυμό λεμόνι Αυτο το εργαλειάκι με τα πολλάπλα σουβλιά, έχετε κάποιο υπόψιν που να ταιριάζει στη σούβλα των Leroy? Την έχω στη Spirit II 310 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, panos_ace είπε Αυτο το εργαλειάκι με τα πολλάπλα σουβλιά, έχετε κάποιο υπόψιν που να ταιριάζει στη σούβλα των Leroy? Την έχω στη Spirit II 310 Κι εμένα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο αν υπάρχει έτοιμο, αλλιώς σε καμία στραντζα. Δεν είναι κάτι περίπλοκο, ασχέτως αν φαίνεται έτσι. Θα μπορούσαν να είναι 2 δίσκοι με τρύπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, panos_ace είπε Αυτο το εργαλειάκι με τα πολλάπλα σουβλιά, έχετε κάποιο υπόψιν που να ταιριάζει στη σούβλα των Leroy? Την έχω στη Spirit II 310 Η σούβλα της Napoleon είναι εξάγωνη, όμως σίγουρα ταιριάζει και σε τετράγωνες/στρογγυλές. Έχει αρκετά μεγάλο άνοιγμα. https://www.skroutz.gr/s/26359067/Napoleon-64008-Αξεσουάρ-Σούβλας-για-Σουβλάκια.html https://www.amazon.de/-/en/BBQ-Toro-Stainless-Rotisserie-Universal-Vegetable/dp/B07HB7CXK1/ 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabbit30 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Στις 2/2/2023 στις 4:56 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε οχι, αλλα δεν βρισκω το λογο να μην γινεται. Θελει απλα προσοχη στο τεμαχισμα. Ναι αυτό το ξέρω, πρέπει να το δοκιμάσω κάποια στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Έκανα σήμερα για πρώτη φορά πίτσα στην Jamestown μου. Έγινε πολύ καλη για πρώτη φορά. Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Έχω μια ερώτηση. Το κασέρι (τυρί για τους νοτιους) δεν μου βγήκε ινωδης(να το πω;). Καταλάβατε τι εννοώ. Έβαλα gouda , αυτό να εφταιγε ή κατι άλλο; Η θερμοκρασία ψησιματος ήταν στους 250 βαθμούς. Εφτασε στους 275 αρχικά και μετά ήταν σταθερά στους 250. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Στις 1/2/2023 στις 3:06 ΜΜ, Bourasal είπε Καλησπέρα, αύριο θα ψήσω κοκορέτσι στην σούβλα, στην Naterial Kenton. Σχετικά με την θερμοκρασία, θέλει max για να μην στεγνώσει μέσα έτσι? Με ταψάκια από κάτω με νερό, μέχρι να βγάζει αφρούς το κοκορέτσι και να έχει φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία περίπου 95 βαθμούς. Λογικά το έχεις κάνει ήδη. Το κοκορέτσι μπορείς να το βάλεις σε υψηλή «φωτιά» από την αρχή, δεν έχει πρόβλημα. Ταψάκι με νερό, δεν είναι απαραίτητο. Μπορείς να το βγάλεις στους 88-90. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Καλημερα! Πηρα να δοκιμασω λιγα παϊδακια προβατινας μιας κι η υπολοιπη οικογενεια δεν τρωει, ο χασαπης που ψωνιζω μου ειπε ειναι ετοιμη δε θελει σιτεμα. Να τη βαλω καλυτερα στην πλακα; σκεφτομαι οτι στη σχαρα θα αρπαζει συνεχεια κι απ οτι λενε θελει δυνατη φωτια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, energy52 είπε Καλημερα! Πηρα να δοκιμασω λιγα παϊδακια προβατινας μιας κι η υπολοιπη οικογενεια δεν τρωει, ο χασαπης που ψωνιζω μου ειπε ειναι ετοιμη δε θελει σιτεμα. Να τη βαλω καλυτερα στην πλακα; σκεφτομαι οτι στη σχαρα θα αρπαζει συνεχεια κι απ οτι λενε θελει δυνατη φωτια.. Καλησπέρα φίλε, μην τη βάλεις στην πλάκα! Τι ψησταριά έχεις; Εγώ έχω κάνει με 2 τρόπους: ο πρώτος έβαλα την ψησταριά να κάψει πολυ καλά (γύρω στους 250 Κελσίου στο θερμόμετρο της ψησταριάς) μετά με τέρμα χαμηλά τους καυστήρες έβαλα το κρέας και με κλειστό καπάκι τα έψησα. Ο δεύτερος, που δεν τον προτείνω, με ανοιχτό καπάκι, η μισή γεμάτη προβατίνα και η άλλη άδεια. Στη μεριά που ηταν γεμάτη με προβατίνα ο καυστήρας στο φουλ, στην άλλη που ήταν άδεια τέρμα χαμηλά. Θελει συχνά γυρίσματα. Μόλις φούντωνε έπαιρνα το κρέας και το έβαζα λίγο στην άδεια και πάλι από την αρχή. Να ξέρεις η ψησταριά σου θα γίνει μνι καπέλο πάντως όπως και να το κανεις καθώς και θα ντουμανιάσει η γειτονιά 😂 Εγω προτίμησα τον πρώτο τρόπο και έτσι συνεχίζω να τα κάνω. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, vins είπε Καλησπέρα φίλε, μην τη βάλεις στην πλάκα! Τι ψησταριά έχεις; Εγώ έχω κάνει με 2 τρόπους: ο πρώτος έβαλα την ψησταριά να κάψει πολυ καλά (γύρω στους 250 Κελσίου στο θερμόμετρο της ψησταριάς) μετά με τέρμα χαμηλά τους καυστήρες έβαλα το κρέας και με κλειστό καπάκι τα έψησα. Ο δεύτερος, που δεν τον προτείνω, με ανοιχτό καπάκι, η μισή γεμάτη προβατίνα και η άλλη άδεια. Στη μεριά που ηταν γεμάτη με προβατίνα ο καυστήρας στο φουλ, στην άλλη που ήταν άδεια τέρμα χαμηλά. Θελει συχνά γυρίσματα. Μόλις φούντωνε έπαιρνα το κρέας και το έβαζα λίγο στην άδεια και πάλι από την αρχή. Να ξέρεις η ψησταριά σου θα γίνει μνι καπέλο πάντως όπως και να το κανεις καθώς και θα ντουμανιάσει η γειτονιά 😂 Εγω προτίμησα τον πρώτο τρόπο και έτσι συνεχίζω να τα κάνω. Ναι κι εγω απεκλεισα την πλακα λογω λιπους που θα μαζευτει και θα γινει τηγανητο..μια blackbull εχω με τα γνωστα θεματακια των κινεζικων αλλα την εχω μαθει και ψηνω καλα. με τον πρωτο τροπο που προτεινεις θα την κανω κι ισως την αφησω αποψε με κρεμμυδι στο ψυγειο.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, energy52 είπε Ναι κι εγω απεκλεισα την πλακα λογω λιπους που θα μαζευτει και θα γινει τηγανητο..μια blackbull εχω με τα γνωστα θεματακια των κινεζικων αλλα την εχω μαθει και ψηνω καλα. με τον πρωτο τροπο που προτεινεις θα την κανω κι ισως την αφησω αποψε με κρεμμυδι στο ψυγειο.. Ποιές αλυσίδες και χιονοκουβέρτες; Φαίνεται ότι προετοιμάζεσαι πολύ καλύτερα για την "Μπάρμπαρα" ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Ρε παιδιά σκεφτομαι να κανω το εξης,επειδη συνηθως μιλαμε για ψησιμο για 2-4 ατομα κ απο χωρο οχι κατι ιδιαίτερο σκεφτομαι να "στειλω" τη unimac και να τσιμπησω την napoleon travelq pro 285 κ να την συνδυασω μαζι με μια εστία για εξωτερικό χωρο σε ενα τραπεζι-παγκο που εχω καβα. Πως σας ακούγεται η ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Ρε παιδιά σκεφτομαι να κανω το εξης,επειδη συνηθως μιλαμε για ψησιμο για 2-4 ατομα κ απο χωρο οχι κατι ιδιαίτερο σκεφτομαι να "στειλω" τη unimac και να τσιμπησω την napoleon travelq pro 285 κ να την συνδυασω μαζι με μια εστία για εξωτερικό χωρο σε ενα τραπεζι-παγκο που εχω καβα. Πως σας ακούγεται η ιδεα? Μια χαρά θα είναι, από την στιγμή που δεν διαθέτεις μεγαλύτερο χώρο, και πολύ πιο εύκολη στον καθαρισμό. Εξάλλου ακόμα και σε αυτού του τύπου τις ψησταριές μπορείς κάποια στιγμή αργότερα να βάλεις και σούβλα, εφόσον σε ενδιαφέρει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Αλλά και η επιλογή μιας ψησταριάς που να διαθέτει πλαϊνό καυστήρα ή sizzle zone σαν πχ την Freestyle 365 SB, θα βόλευε αρκετά. Σίγουρα η οικονομική επιβάρυνση θα είναι μεγαλύτερη αλλά με τον compact χαρακτήρα της θα αξιοποιείτο καλύτερα ίσως ο διατιθέμενες χώρος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patelistuning21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Ρε παιδια επειδη δεν μπορω να το βρω, καπου πηρε το ματι μου πατεντα με led φωτισμο στα χειριστηρια, οποιος το εχει κανει ας μου απαντησει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα