Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2065

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Το πόσο άνοστα μου φάνηκαν σήμερα τα ψάρια δεν περιγράφεται

 

38FA0D10-392B-429B-9081-E004A99D73EE.jpeg

Ε βάλε κι εσυ λίγο σουμακ, κρεμμύδι και σκόρδο αποξηραμένο και μόλις τα βγάλεις κάνε μπανάκι με λαδολέμονο και ανθό αλατιού!

Ποτε δε με έχει απογοητεύσει το παραπάνω σε ψάρι!

  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vins είπε

Ε βάλε κι εσυ λίγο σουμακ, κρεμμύδι και σκόρδο αποξηραμένο και μόλις τα βγάλεις κάνε μπανάκι με λαδολέμονο και ανθό αλατιού!

Ποτε δε με έχει απογοητεύσει το παραπάνω σε ψάρι!

Τα ψάρια μια χαρά έγιναν. Το σχόλιο ήταν, με βάση τα κρέατα που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα ποστ.

  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Τα ψάρια μια χαρά έγιναν. Το σχόλιο ήταν, με βάση τα κρέατα που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα ποστ.

Σήμερα ήταν μια απλή Πέμπτη και έγινε εδώ μέσα Τσικνοπέμπτη 👌

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Τα ψάρια μια χαρά έγιναν. Το σχόλιο ήταν, με βάση τα κρέατα που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα ποστ.

Α οκ, κατανοητό 😂 😂😂

Μπακαλιαρακια είναι; Δε καταλαβαίνω καλά από κινητό 

7 λεπτά πριν, est είπε

Σήμερα ήταν μια απλή Πέμπτη και έγινε εδώ μέσα Τσικνοπέμπτη 👌

🤣

  • Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, vins είπε

Α οκ, κατανοητό 😂 😂😂

Μπακαλιαρακια είναι; Δε καταλαβαίνω καλά από κινητό 

🤣

Μπακαλιαράκια είναι ναι.

  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, est είπε

Σήμερα ήταν μια απλή Πέμπτη και έγινε εδώ μέσα Τσικνοπέμπτη 👌

Εδω μέσα καθε μέρα ειναι ΤσικνοΠέμπτη...!!!

  • Like 3
Δημοσ.

Ερώτηση ΑΝ αγοράσεις ποσότητα απο κρέας το οποίο θα αναλωθεί σε 1-2-3 εβδομάδες το καταψύχετε ? Γιατί για κομμάτια τυπου Tbone κτλ κρέατα για BBQ το αποφευγω λόγω οτι πιστεύω οτι χαλάει την γευση, ενώ πχ για κομμάτια που τα κάνει η σύζυγος βραστά με σαλτες κτλ το κάνουμε συστηματικα...

Εσείς τι κάνετε με τα κομμάτια που θα τα πάτε για BBQ ?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Ερώτηση ΑΝ αγοράσεις ποσότητα απο κρέας το οποίο θα αναλωθεί σε 1-2-3 εβδομάδες το καταψύχετε ? Γιατί για κομμάτια τυπου Tbone κτλ κρέατα για BBQ το αποφευγω λόγω οτι πιστεύω οτι χαλάει την γευση, ενώ πχ για κομμάτια που τα κάνει η σύζυγος βραστά με σαλτες κτλ το κάνουμε συστηματικα...

Εσείς τι κάνετε με τα κομμάτια που θα τα πάτε για BBQ ?

Εγώ ότι παίρνω για την ψησταριά δεν τα καταψύχω, παίρνω ότι θέλω από τον χασάπη και είτε αυθημερόν είτε την επομένη τα ψήνω 

Τώρα αν π.χ. πάρω σουβλάκια ή καμιά πανσέτα και δω ότι είναι πιο πολλά από ότι θα καταναλωθούν θα βάλω τα ρέστα στην κατάψυξη, αλλά ένα καλό μοσχάρι λυπάμαι να του φερθώ έτσι      

Εννοείται ότι τα υπόλοιπα (κοτόπουλο, μοσχαρίσια ελιά που παίρνουμε για μαγειρευτό, κιμά, μπριζόλες χοιρινές κτλ) μπαίνουν κατάψυξη 

 

  • Like 2
Δημοσ.

Κατι καλες μπριζολες που παιρνω και ειναι σε vacuum τις αφηνω συντηρηση εως 10 μερες και ειναι κομπλε. Αν δεν ειναι σε vacuum τις βαζω εγω.

Στην καταψυξη εχω παντα μπιφτεκια, σουβλακια κοτοπουλο και αλλα τετοια χαζα.

Παϊδακια κοτοπουλο, αρνι κλπ τα παιρνω οταν ειναι να τα ψησω.

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

Ερώτηση ΑΝ αγοράσεις ποσότητα απο κρέας το οποίο θα αναλωθεί σε 1-2-3 εβδομάδες το καταψύχετε ? Γιατί για κομμάτια τυπου Tbone κτλ κρέατα για BBQ το αποφευγω λόγω οτι πιστεύω οτι χαλάει την γευση, ενώ πχ για κομμάτια που τα κάνει η σύζυγος βραστά με σαλτες κτλ το κάνουμε συστηματικα...

Εσείς τι κάνετε με τα κομμάτια που θα τα πάτε για BBQ ?

Εάν είναι να τα ψήσουμε σε 1-3 μέρες, τότε τα αφήνουμε στο ψυγείο, στο συρτάρι, αλλιώς τα βάζουμε κατάψυξη.

https://bovillage.eu/symvoules-diatrofis/i-syntirisi-tou-kreatos/

https://www.siakos.gr/blog/tips-texnognosia/kreas_ksepagwma_sintirisi_sto_psigeio_kai_stin_katapsiksi

  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...