ritualistic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Ενα ταπεινο διαφραγματακι απο χτες βραδυ απο The Greek Butcher 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, ritualistic είπε Ενα ταπεινο διαφραγματακι απο χτες βραδυ απο The Greek Butcher Εξίσου ταπεινή μπριζόλα λάπας. Είναι ακόμα στη σχάρα... Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από est 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, est είπε Εξίσου ταπεινή μπριζόλα λάπας. Είναι ακόμα στη σχάρα... Και μια ταπεινή flat iron Angus από μενα που βγήκε πεντανόστιμη! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα ένα θερμόμετρο Bluetooth με ακίδες της Thermopro. Προσπάθησα 2 διαφορετικές φορές να μετρήσω θερμοκρασία χώρου της ψησταριάς , αλλά μάταια. Μου δείχνει πολύ υψηλή θερμοκρασια από την αρχη...δηλ στο πρώτο 5λεπτο δείχνει 270 βαθμούς ενώ στο θερμόμετρο της ψησταριάς έχω 100+. έχω κάνει μέτρηση με παγάκια και δείχνει σωστή θερμοκρασία. Αρα τι γίνεται λαθος; Το στηρίζω στη σχαρα με το κλιπ που έχει η ακίδα και δεν ακουμπάει στην σχαρα. Σκεφτεται κανεις τι μπορεί να φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, vins είπε Είναι λεπτό το κομμάτι γι αυτό ρωτάω περισσότερο. Πολλοί που είδα λένε για δυνατή φωτιά 2-2,5 λεπτά από κάθε πλευρά για 1cm κομμάτι για rare-med rare όποτε δεν ξέρω αν θα πιάσει το reverse Τελικά με ποιο τρόπο το έκανες ; 11 ώρες πριν, vins είπε Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από ηνίοχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, geornirv είπε Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα ένα θερμόμετρο Bluetooth με ακίδες της Thermopro. Προσπάθησα 2 διαφορετικές φορές να μετρήσω θερμοκρασία χώρου της ψησταριάς , αλλά μάταια. Μου δείχνει πολύ υψηλή θερμοκρασια από την αρχη...δηλ στο πρώτο 5λεπτο δείχνει 270 βαθμούς ενώ στο θερμόμετρο της ψησταριάς έχω 100+. έχω κάνει μέτρηση με παγάκια και δείχνει σωστή θερμοκρασία. Αρα τι γίνεται λαθος; Το στηρίζω στη σχαρα με το κλιπ που έχει η ακίδα και δεν ακουμπάει στην σχαρα. Σκεφτεται κανεις τι μπορεί να φταιει; Το θερμόμετρο της ψησταριάς είναι ψηλά στο καπάκι και δείχνει χαμηλότερα και είναι λογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 καλημερα σε ολους εχει δοκιμασει να ψησει ποτε κανεις συκωτι ? καποια συμβουλη ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μια t-bone γύρω στο κιλο με μαύρο σκόρδο και πιπέρι. Σήμερα λίγο πιο ψημένη 😅 3 ώρες πριν, ritualistic είπε καλημερα σε ολους εχει δοκιμασει να ψησει ποτε κανεις συκωτι ? καποια συμβουλη ? Πήρα κι εγώ σήμερα για να κάνω αύριο. Αυτό που ξέρω από τη γιαγιά και τη μάνα μου είναι ότι για να μαλακώσει το βάζουν στο γάλα!!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, vins είπε Πήρα κι εγώ σήμερα για να κάνω αύριο. Αυτό που ξέρω από τη γιαγιά και τη μάνα μου είναι ότι για να μαλακώσει το βάζουν στο γάλα!!! Αυτο το ξερω και εγω, το κανουν επισης για να φυγει η πικριλα. Μηπως εχεις εικονα ποση ωρα ψησιμο θελει περιπου και στους ποσους βαθμους ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, ritualistic είπε Αυτο το ξερω και εγω, το κανουν επισης για να φυγει η πικριλα. Μηπως εχεις εικονα ποση ωρα ψησιμο θελει περιπου και στους ποσους βαθμους ? Αυτό που θα κάνω εγώ είναι το εξής: - στο γάλα μες στο ψυγείο για κάνα μισάωρο - σκουπισμα καλά - μπαχάριασμα (εγώ βάζω αλάτι, πιπέρι σε γκρανουλε μορφή και πάπρικα καπνιστή μαζί με ελαχιστο σουμακ) - θα κάνω το ένα στην πλάκα και το άλλο στη σχάρα με στόχο να βγουν γύρω στους 59-60 Κελσίου βαριά, με πολύ συχνά γυρίσματα προσεχε γιατί ανάλογα το πάχος που είναι κομμένο είναι εύκολο να στεγνώσει και εκεί είναι το πρόβλημα με το συκώτι, γίνεται σόλα μετά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, vins είπε Μια t-bone Porterhouse βαρβατο ειναι αυτο! Δες ποσο τεραστιο φιλετο εχει. https://www.meatandgrillstories.com/porterhouse-vs-t-bone/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Porterhouse βαρβατο ειναι αυτο! Δες ποσο τεραστιο φιλετο εχει. https://www.meatandgrillstories.com/porterhouse-vs-t-bone/ το ιδιο σκευτικα αλλα ειπα να μη το γράψω αχαχα ειναι αυτο που λέω οτι δε ξέρουν κ οι κρεωποληδες τι πουλάνε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, sndev είπε ειναι αυτο που λέω οτι δε ξέρουν κ οι κρεωποληδες τι πουλάνε.. Στην περιπτωση του @vins του βγηκε σε καλο, αφου πληρωσε το porterhouse για t-bone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Porterhouse βαρβατο ειναι αυτο! Δες ποσο τεραστιο φιλετο εχει. https://www.meatandgrillstories.com/porterhouse-vs-t-bone/ 4 λεπτά πριν, sndev είπε το ιδιο σκευτικα αλλα ειπα να μη το γράψω αχαχα ειναι αυτο που λέω οτι δε ξέρουν κ οι κρεωποληδες τι πουλάνε.. Έχετε δίκιο και οι 2! Συνήθως δεν είναι θέμα ότι δεν ξέρουν, απλά ο περισσοτερος κόσμος ξέρει την t bone και όχι την porterhouse 🤷 Στην προκειμένη με συνέφερε κιολας διότι η τιμή ήταν πολύ καλή και ήταν τιμή t bone και όχι porterhouse 😅 Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε Στην περιπτωση του @vins του βγηκε σε καλο, αφου πληρωσε το porterhouse για t-bone Με διαφορα δευτερολέπτων με πρόλαβες 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, vins είπε Έχετε δίκιο και οι 2! Συνήθως δεν είναι θέμα ότι δεν ξέρουν, απλά ο περισσοτερος κόσμος ξέρει την t bone και όχι την porterhouse 🤷 ισα ισα δειχνει ποικιλία στη μπουτίκ κρεάτων😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα