Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zanskou είπε

για βοηθήστε λιγο ρε παιδες.

Οι δύο παρακάτω Broil King (μια από τις δύο θα ειναι η διαδοχος της majesty) τι διαφορές έχουν ;

https://www.schinas-electric.gr/ell/product/Broil-King-GEM-320-814-153-Psistaria-Ygraerioy

https://www.schinas-electric.gr/ell/product/Broil-King-BK-320-932-353-Psistaria-Ygraerioy

Ποια ειναι  η BK ?????

Δεν υπαρχει αυτο το μοντελο!!

Αν προσεξεις και στην εταιρεια που κοιτας στις λεπτομερειες αναφερει την bk σαν gem.

Καλυτερα κοιταξε στο site της εταιρειας.

• Thanks 1
  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2315

• ilpapacha

2063

• sndev

1107

• ηνίοχος

587

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zanskou είπε

για βοηθήστε λιγο ρε παιδες.

Οι δύο παρακάτω Broil King (μια από τις δύο θα ειναι η διαδοχος της majesty) τι διαφορές έχουν ;

https://www.schinas-electric.gr/ell/product/Broil-King-GEM-320-814-153-Psistaria-Ygraerioy

https://www.schinas-electric.gr/ell/product/Broil-King-BK-320-932-353-Psistaria-Ygraerioy

Καλησπέρα!

η απάντηση πρέπει να υπάρχει και 50-60 σελίδες πίσω, οπότε λογικό να έχει χαθεί. Πάντως οι διαφορές είναι οι εξής, τουλάχιστον σύμφωνα με την υποστήριξη ενός από τα καταστήματα που διαθέτουν και τις 2: 

• Και οι 2 εχουν την ιδια επιφανεια ψησιματος αλλά η Gem εχει μαντεμι 2 όψεων ενω η BK όχι.
  • Οι αντιφλογιστικες σχαρες καλύπτουν σχεδόν ολοι την επιφανεια στη Gem ενω στη BK καλυπτούν μόνο τους καυστηρες.
  • Η Gem έχει ανοξειδωτα εξώτερικα μέρη ενώ η BK όχι.
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Blacky4 είπε

Καλησπέρα!

η απάντηση πρέπει να υπάρχει και 50-60 σελίδες πίσω, οπότε λογικό να έχει χαθεί. Πάντως οι διαφορές είναι οι εξής, τουλάχιστον σύμφωνα με την υποστήριξη ενός από τα καταστήματα που διαθέτουν και τις 2: 

• Και οι 2 εχουν την ιδια επιφανεια ψησιματος αλλά η Gem εχει μαντεμι 2 όψεων ενω η BK όχι.
  • Οι αντιφλογιστικες σχαρες καλύπτουν σχεδόν ολοι την επιφανεια στη Gem ενω στη BK καλυπτούν μόνο τους καυστηρες.
  • Η Gem έχει ανοξειδωτα εξώτερικα μέρη ενώ η BK όχι.

ευχαριστώ πολύ !
άρα να υποθέσω ότι η gem αξιζει τα παραπάνω λεφτά, σωστά ;

Το μόνο που δεν εχω καταφέρει να βγάλω ακρη ειναι αν παίρνει (η GEM 320) σούβλα. Ξέρει κάποιος ;

Δημοσ.

Σχετικά με την αγγελία στο αμαζον πρέπει να πάρουμε υπόψη ότι λόγω της επερχόμενης κρίσης θα παίξουν πολλές τρελές προσφορές. 

Η συγκεκριμένη βέβαια φαίνεται θεοπαλαβη, οχι απλά τρελή. Και πολύ ύποπτη διαδικασία. Το αμαζον εκτελεί παραγγελίες είτε ως απλός μεσάζων τύπου Σκρουτζ είτε ως εντολοδόχος της παραγγελίας. Ξεκάθαρα εδώ πρόκειται περί της πρώτης περίπτωσης αλλά αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο από την απάντηση της επιχείρησης είναι πως γίνεται η πληρωμή. Μέσω του αμαζον ή θα του πουν να κάνει κατάθεση σε κάποιο λογαριασμό; Μου έχει τύχει η δεύτερη περίπτωση αλλά το ποσό ήταν τόσο μικρό που ούτε καν με απασχολούσε αν θα χαθεί.

Δημοσ.

Οποίος ψάχνει για κουκούλα ψησταριάς υπάρχει η συγκεκριμένη στο Σκλαβενίτη στα 17€. Δεν άνοιξα συσκευασία να δω ποιότητα 

D62C4754-71F3-4C0C-891E-D29273E2CA7F.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Astronautis είπε

Σχετικά με την αγγελία στο αμαζον πρέπει να πάρουμε υπόψη ότι λόγω της επερχόμενης κρίσης θα παίξουν πολλές τρελές προσφορές. 

Η συγκεκριμένη βέβαια φαίνεται θεοπαλαβη, οχι απλά τρελή. Και πολύ ύποπτη διαδικασία. Το αμαζον εκτελεί παραγγελίες είτε ως απλός μεσάζων τύπου Σκρουτζ είτε ως εντολοδόχος της παραγγελίας. Ξεκάθαρα εδώ πρόκειται περί της πρώτης περίπτωσης αλλά αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο από την απάντηση της επιχείρησης είναι πως γίνεται η πληρωμή. Μέσω του αμαζον ή θα του πουν να κάνει κατάθεση σε κάποιο λογαριασμό; Μου έχει τύχει η δεύτερη περίπτωση αλλά το ποσό ήταν τόσο μικρό που ούτε καν με απασχολούσε αν θα χαθεί.

Νομίζω καλύτερα να αποφύγει όποιος θέλει να βάλει λεφτά σε άσχετο λογαριασμό. Αν είναι μέσω αμαζον μόνο και προσοχή μην πέσει σε κανένα phishing link από email. Γιατί αυτό μου βρωμάει. Ότι θα θέλει να στείλεις email την παραγγελία σου, μετά θα σου στείλει λινκ να μπεις στο αμαζον να πληρώσεις, αλλά δεν θα είσαι στο αμαζον και μπαι μπαι στοιχεία αμαζον κλπ.

Δημοσ.

Όποιος θέλει την Weber Genesis 310 μπορει να την παρει απο εδώ στα 700 ευρω, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη με τα μεταφορικά, γιατι ειναι από Αυστρία και όχι από Γερμανία που στέλνουν Ελλαδα με 60 ευρώ κόστος

https://geizhals.eu/weber-genesis-ii-e-310-gbs-2017-2018-black-61010179-a1558196.html

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

Όποιος θέλει την Weber Genesis 310 μπορει να την παρει απο εδώ στα 700 ευρω, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη με τα μεταφορικά, γιατι ειναι από Αυστρία και όχι από Γερμανία που στέλνουν Ελλαδα με 60 ευρώ κόστος

https://geizhals.eu/weber-genesis-ii-e-310-gbs-2017-2018-black-61010179-a1558196.html

Aν προχωρησεις την παραγγελια βγαζει 50€ μεταφορικα και μονο για Αυστρια επιλογη.

Οποτε ερχεται μια η αλλη απο εδω https://www.grillshop.at/999169-weber-gasgrill-genesis-ii-e-310-gbs-black-modell-2017-2018-nr-61010179.html?channable=e58995.NjMyMQ
Aπλα μαλλον ειναι κατόπιν παραγγελιας 

Δημοσ.

Τελικά μετά από πολλληηηή σκέψη, προβληματισμό, αλλαγές στις αποφάσεις πήγα στην ανώτερη σε επίπεδο τιμής από τις εναλλακτικές μου.

Αρρώστια μου φαίνεται το άθλημα και η ομάδα εδώ οι κατάλληλοι να σε πορώσουν.

Broil King Monarch 390 στα 849€ 

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπερα κ από εμένα!

θα ήθελα να αγοράσω μια ψησταριά υγραερίου για πρώτη φορά κ δν γνωρίζω αρκετά πράγματα.θα μπορούσε κάποιος να μ προτείνει κάποια μέχρι τα 350 ευρώ;πιστεύεται παίρνω κάτι καλό με αυτά τα λεφτά ή τσάμπα θα τα πετάξω;

ευχαρστω εκ των προτέρων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Efkarmir3 είπε

Τελικά μετά από πολλληηηή σκέψη, προβληματισμό, αλλαγές στις αποφάσεις πήγα στην ανώτερη σε επίπεδο τιμής από τις εναλλακτικές μου.

Αρρώστια μου φαίνεται το άθλημα και η ομάδα εδώ οι κατάλληλοι να σε πορώσουν.

Broil King Monarch 390 στα 849€ 

Με το πρωτο ψησιμο θα καταλαβεις αμεσως τι πηρες!!!!

Καλα ψησιματα!!!!

Οτι θελεις ρωτας....

Επεξ/σία από aenaos15
Δημοσ.

Καλημερες, εχουμε καμια παραδοσιακη συνταγη για κοτοπουλο σουβλας; οχι με παπρικα, bbq sauce κλπ.

Σκεφτομουν αλατοπιπερο στην κοιλια μονο και μετα να το περναω εξωτερικα καθως ψηνεται με πινελακι με μουσταρδα, λαδι, λεμονι, αλατι, πιπερι, ριγανη, θυμαρι, και απο κατω ταψακι με πατατες.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που κάνω είναι βάζω στο μπλέντερ Μουστάρδα, Μελι, Σκορδο, αλάτι, Ρίγανη, ένα Κύβο Κνορ κοτοπουλο, λάδι τα κτυπαω και τα βάζω παντού. Το αφήνω στο ψυγείο τουλάχιστον μια μέρα και το πετάω στον φούρνο. Αν καεί το κοτόπουλο μην αγχώνεσαι, λόγω του μελιού μαυρίζει.  Σούβλα δεν πήρα ακομα, ψάχνω να βρω σκεύος για το κοτόπουλο, οικονομικό να δοκιμάσω με την μπύρα. Ο ατμοκαθαριστης ήρθε κάνει δουλειά SagoniasSlutRos (άσχετο πως σε λενε, εδω Δημήτρης) 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος εδώ και ενα χρόνο της Alton Naterial Aπο Leroy.Την επέλεξα καθαρά γιατί δεν ειχα άλλη εμπειρία απο αέριο και δεν ήθελα να δώσω πολλά χρήματα  συν οτι είμαι σε μπαλκόνι 1ου ορόφου και οι Γείτονες δεν ειναι τόσο φιλικοί όταν την ανάβω.
Στα συμπεράσματα τώρα.... Για τα χρήματα της καλή κατασκευή και πιάνει γρήγορα θερμοκρασία αλλα υπάρχει μια διάφορα στην άκρη με την μέση της σχάρας...Αναφλέξεις αρκετές σε λιπαρά κρέατα τις οποίες με τον καιρό μαθαίνεις να τις αντιμετωπιζεις με αλλαγή θέσης μέχρι να σβήσουν.

Γενικά θα την πρότεινα σε κάποιον που θέλει να μπει στο ``παιχνίδι'' και δεν θέλει-έχει  να χαλάσει πολλά χρήματα για αρχή...
Καλά ψησίματα και όσοι είσαστε σε πολυκατοικία πείτε μου αν είχατε προβλήματα με γείτονες και πως τα λύσατε... (το κέρασμα δεν είναι επιλογή γιατί είναι προκλητικοί 🤠

95393082_559066151674287_4719262592571277312_n.jpg

95574405_528495101138964_1457563414653042688_nες.jpg

Επεξ/σία από n1kolas79
Aνεβασμα Φωτογραφίας
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...