Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Κοιτουσα καποια στιγμη τη weber traveller (αυτη που ειναι σαν σιδερωστρα) και νομιζω ηθελε ανταπτορα ο οποιος κοστιζε 70€! Νομιζω καποια στιγμη ειχε αναφερει ο @ηνίοχος οτι υπαρχει αντιστοιχος no-name που κοστιζει πολυ λιγοτερο.

Ίσως το πιο «ανώδυνο» να είναι αυτό που αναφέρει το παρακάτω σχόλιο

https://www.skroutz.gr/s/13854482/Weber-8486-Σετ-Ρυθμιστή-με-Λάστιχο-για-Μεγάλη-Φιάλη.htm
 

B0364EAE-FA3B-44B0-8318-BAF9FD0D09F5.jpeg.f93397e23b6c3deb6a526ba4bbd3c4f1.jpeg

Δεν γνωρίζω όμως εάν μπορείς να χρησιμοποιήσεις πάλι το βύσμα για τις μικρές φιάλες, πχ χρησιμοποιώντας έναν σφιγκτήρα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2221

  • ilpapacha

    2012

  • sndev

    1098

  • ηνίοχος

    585

35 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Καποια στιγμη που το εψαχνα, αλλοι το εβαζαν απο την αρχη και αλλοι περιμεναν να ζεσταθει μεχρι τους 200 και το εβαζαν μετα. Δεν ειχα καταληξει στο ποια μεθοδος ηταν σωστη. Πιστευω αυτη με την προθερμανση ειναι πιο σωστη βεβαια.

Η λογική αυτό λέει, μάλιστα θα δω! Θα κάνω update μόλις το κάνω με πληροφορίες.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Ίσως το πιο «ανώδυνο» να είναι αυτό που αναφέρει το παρακάτω σχόλιο

https://www.skroutz.gr/s/13854482/Weber-8486-Σετ-Ρυθμιστή-με-Λάστιχο-για-Μεγάλη-Φιάλη.htm
 

B0364EAE-FA3B-44B0-8318-BAF9FD0D09F5.jpeg.f93397e23b6c3deb6a526ba4bbd3c4f1.jpeg

Δεν γνωρίζω όμως εάν μπορείς να χρησιμοποιήσεις πάλι το βύσμα για τις μικρές φιάλες, πχ χρησιμοποιώντας έναν σφιγκτήρα.

 

Νομιζω το σχολιο λεει οτι αγορασε τον ανταπτορα και μετα αλλαξε σε ρυιμιστη της GoGas αν δεν κανω λαθος. Η ψησταρια ερχεται χωρις λαστιχο.

Λογικα ενα ανταπτορακι χρειαζεται και μετα λαστιχο με ρυθμιστη.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Νομιζω το σχολιο λεει οτι αγορασε τον ανταπτορα και μετα αλλαξε σε ρυιμιστη της GoGas αν δεν κανω λαθος. Η ψησταρια ερχεται χωρις λαστιχο.

Λογικα ενα ανταπτορακι χρειαζεται και μετα λαστιχο με ρυθμιστη.

Ίσως να μπορούσες να βρεις κάποιον αντάπτορα σε καταστήματα όπως πχ το παρακάτω
https://www.damigosbros.gr/el

αλλιώς σε κάποιο μηχανουργείο, να στο φτιάξει σε τόρνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

55 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Βρείτε τις διαφορές??απλά αστείοι 

Screenshot_2023-01-23-14-18-53-924_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-01-24-21-02-47-569_com.android.chrome.jpg

κριμα :(Γιαυτό οταν κάτι ειναι όντως καλή τιμή κ το ζαχαρώνουμε  το τσιμπάμε επιτόπου 

η οποια τιμη.. ειναι ματσ απο ολα τα μαγαζιά υποψην..

image.png.31fab771be7a73bfd4db1d78fcf3f491.png

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

26 λεπτά πριν, sndev είπε

κριμα :(Γιαυτό οταν κάτι ειναι όντως καλή τιμή κ το ζαχαρώνουμε  το τσιμπάμε επιτόπου 

η οποια τιμη.. ειναι ματσ απο ολα τα μαγαζιά υποψην..

image.png.31fab771be7a73bfd4db1d78fcf3f491.png

 

Δεν πρόλαβα δυστυχώς 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, alex19871987 είπε

Βρείτε τις διαφορές??απλά αστείοι 

Screenshot_2023-01-23-14-18-53-924_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-01-24-21-02-47-569_com.android.chrome.jpg

Το ελληνικο "επειχηρην"...σε μια εικόνα...

Για αυτό υπομονή και ΑΝ θέλεις εχε και το μάτι σου προς Γερμανία κτλ βορείες χώρες παιζει να βρείς καλές και πραγματικές προσφορές...

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να ξεφύγουμε λίγο από τα φαιδρά του πλαισίου καο των υπολοίπων 

Ψησιμο για περίπου 1,5 ώρα με τους δύο ακριανους καυστηρες και θερμοκρασία περίπου στους 200 βαθμούς. (η φώτο εινσι λίγο μετά την αφαίρεση του αλουμινοχαρτου που το είχα σκεπασει για τα πρώτα 45 λεπτά) 

Μακράν καλύτερο από το φούρνο και γλυτωσα και το ρεύμα :P 

4406AAF0-75C2-4499-92F8-87785188BBF6.jpeg

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, zanskou είπε

Για να ξεφύγουμε λίγο από τα φαιδρά του πλαισίου καο των υπολοίπων 

Ψησιμο για περίπου 1,5 ώρα με τους δύο ακριανους καυστηρες και θερμοκρασία περίπου στους 200 βαθμούς. (η φώτο εινσι λίγο μετά την αφαίρεση του αλουμινοχαρτου που το είχα σκεπασει για τα πρώτα 45 λεπτά) 

Μακράν καλύτερο από το φούρνο και γλυτωσα και το ρεύμα :P 

4406AAF0-75C2-4499-92F8-87785188BBF6.jpeg

Καλημέρα στην παρέα,

αναρωτιέμαι έχοντας δει αρκετούς "συνψήστες" να χρησιμοποιείτε την ψησταριά ως φούρνο αν αυτό γίνεται για λόγους οικονομίας, οσμής εντός του σπιτιού ή/και γεύσης. 

προσωπικά απο θέμα γεύσης δεν πιστεύω (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να προσθέτει) οτι μπορεί να προσθέσει πολλά αλλά οι εμπειρότεροι στο θέμα μπορείτε να με κατατοπίσετε σχετικά.

για παράδεις το παραπάνω να το κάνεις πχ στην σουβλά να το καταλάβω, slow and low να το καταλάβω αλλά μέσα σε μαγειρικό σκευός σκεπασμένο δεν μπορώ να το καταλάβω πέραν του χρησιμοποιώ την ψησταριάς ίσως βγαίνει ποιο οικονομικά... αλλά απο γεύση ?

 

τιποτα προσωπικό με την ανάρτηση του φίλου παραπάνω παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ ποιο πολύ χρησιμοποιώ το ποστ του σαν εναυσμα. 

Επεξ/σία από Evgenios_V
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...