Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας, εχω την κεντον νατεριαλ  με τους 4 καυστηρες και σκεφτομαι να αλλαξω τις σχαρες τις εμαγιε και να παρω σχαρες μαντεμι, το εχει κανει κανεις; Αξιζει ; Που βρηκατε; Εχει διαφορα το ψησιμο στη μαντεμενια σχαρα σε σχεση με την μαντεμενια πλακα που εχει;ευχαριστω

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2221

  • ilpapacha

    2012

  • sndev

    1098

  • ηνίοχος

    585

2 λεπτά πριν, trelomam είπε

Καλησπερα σας, εχω την κεντον νατεριαλ  με τους 4 καυστηρες και σκεφτομαι να αλλαξω τις σχαρες τις εμαγιε και να παρω σχαρες μαντεμι, το εχει κανει κανεις; Αξιζει ; Που βρηκατε; Εχει διαφορα το ψησιμο στη μαντεμενια σχαρα σε σχεση με την μαντεμενια πλακα που εχει;ευχαριστω

 

Καλησπέρα φίλε μου. Εμαγιε είναι η επίστρωση, αλλά το υλικό από μεσα είναι μαντεμι. Όποτε για μενα δεν έχει ουσία να κανεις αυτήν την αλλαγή. Ίσα ίσα δε χρειάζεται και τη συντήρηση που θέλει η σκέτη μαντεμενια σχάρα.

Υπαρχει λόγος που θέλεις να αλλάξεις; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ηξερα οτι ειναι εσωτερικα μαντεμι, μου ειπαν οτι θα ειναι καλυτερη στο ψησιμο, επισης, το ψησιμο στη πλακα εχει διαφορα αν η πλάκα ειναι σαν ισια ή σαν αυτη που εχει η ψησταρια σαν γκριλ εννοω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Για θερμόμετρο υπερύθρων, έχω παραγγείλει το παρακάτω

https://www.amazon.de/INK-IFT03-Infrared-Thermometer-Temperature-Industrial/dp/B095LQJ9XL/

Εγω εχω το bosch.

https://www.amazon.de/-/en/Bosch-Infrared-Thermometer-UniversalTemp-Temperature/dp/B07T85G8BZ

Ειναι πολυ καλο και ποιοτικο αλλα μεχρι 500 βαθμους οποτε ισως δεν σε καλυπτει αν θες να μετρας τον υπερυθρο καυστηρα.. ;)

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, ppetros είπε

Εγω εχω το bosch.

https://www.amazon.de/-/en/Bosch-Infrared-Thermometer-UniversalTemp-Temperature/dp/B07T85G8BZ

Ειναι πολυ καλο και ποιοτικο αλλα μεχρι 500 βαθμους οποτε ισως δεν σε καλυπτει αν θες να μετρας τον υπερυθρο καυστηρα.. ;)

 

Ακριβώς, ήθελα κάποιο που να μπορεί να μετράει και πιο υψηλές θερμοκρασίες.

6 λεπτά πριν, iwnas28 είπε

Kαλησπερα,

εχω και γω τη naterial και οι καυστηρες στη δικη μου δυσκολευονται πολυ να αναψουν.

αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα ?

Δοκίμασε να καθαρίσεις τις ακίδες ανάφλεξης με ένα σφουγγάρι από την πράσινη μεριά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, iwnas28 είπε

Kαλησπερα,

εχω και γω τη naterial και οι καυστηρες στη δικη μου δυσκολευονται πολυ να αναψουν.

αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα ?

Και σε μένα μετά από ένα χρόνο ο ένας καυστήρας δεν ανάβει και δεν ξέρω πως να δω εάν η σπίθα πάει σωστά ή θέλει κάπου καθάρισμα 

3 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Ακριβώς, ήθελα κάποιο που να μπορεί να μετράει και πιο υψηλές θερμοκρασίες.

Δοκίμασε να καθαρίσεις τις ακίδες ανάφλεξης με ένα σφουγγάρι από την πράσινη μεριά.

Δεν έχω βρει ακόμα που βρίσκονται... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, trelomam είπε

Δεν ηξερα οτι ειναι εσωτερικα μαντεμι, μου ειπαν οτι θα ειναι καλυτερη στο ψησιμο, επισης, το ψησιμο στη πλακα εχει διαφορα αν η πλάκα ειναι σαν ισια ή σαν αυτη που εχει η ψησταρια σαν γκριλ εννοω.

Μαντεμι είναι!

Προσωπικά η μόνη διαφορά που έχω δει στην πλάκα είναι ότι το ένα αφήνει γραμμές και το άλλο όχι 😅 Το ίδιο είναι 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, vins είπε

Μαντεμι είναι!

Προσωπικά η μόνη διαφορά που έχω δει στην πλάκα είναι ότι το ένα αφήνει γραμμές και το άλλο όχι 😅 Το ίδιο είναι 

 

Ψηνοντας στην πλακα παραμενει πιο ζουμερο το κρεας αφου δεν χανει τα υγρα του προς τα κατω;εννοω οτι στις σχαρες τα υγρα πεφτουν κατω ενω στην πλακα μενει ενα ποσοστο πανω της, ισχυει; Επισης μηπως ψηνει και πιο γρηγορα απο τις σχαρες; Για καθαρισμα την πλακα πρεπει να την ζεστανω λιγο και μετα να την κανω με την συρματοβουρτσα πριν βαλω τα κρεατα ή πρεπει οταν τελειωνει το ψησιμο; 

Επεξ/σία από trelomam
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα σε ολους, λογω ελλειψης χωρου ζαχαρωνω την napoleon travel q

https://www.skroutz.gr/s/23288240/Napoleon-Ψησταριά-Υγραερίου-TravelQ-με-Μαντεμένια-Σχάρα-και-2-Εστίες-PRO285-BK.html

εντυπωσεις απο καποιον που την εχει? με τη φιαλη λειτουργει αν γνωριζετε?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

56 λεπτά πριν, trelomam είπε

Ψηνοντας στην πλακα παραμενει πιο ζουμερο το κρεας αφου δεν χανει τα υγρα του προς τα κατω;εννοω οτι στις σχαρες τα υγρα πεφτουν κατω ενω στην πλακα μενει ενα ποσοστο πανω της, ισχυει; Επισης μηπως ψηνει και πιο γρηγορα απο τις σχαρες; Για καθαρισμα την πλακα πρεπει να την ζεστανω λιγο και μετα να την κανω με την συρματοβουρτσα πριν βαλω τα κρεατα ή πρεπει οταν τελειωνει το ψησιμο; 

Ώπα μισό, νόμιζα ρωτούσες αν έχουν διαφορά οι 2 πλευρές της πλάκας. Εκεί πήγαινε η προηγούμενη απάντηση.

Η πλάκα με τη σχάρα έχουν διαφορά ακριβώς για το λόγο που αναφέρεις. Στην πλάκα μένει πάνω λίπος και καπως τηγανίζεται. Οποτε άλλο ψήσιμο το ένα και άλλο το άλλο.

Προσωπικα βάζω μπιφτέκια κυρίως στην πλάκα και λαχανικα.

Για καθάρισμα προσοχή με τις βούρτσες, κοιτα να είναι ορειχάλκινη. Εγώ με το που τελειώσω τρίβω ελαφρά την πλάκα και τέλος. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε

καλησπέρα σε ολους, λογω ελλειψης χωρου ζαχαρωνω την napoleon travel q

https://www.skroutz.gr/s/23288240/Napoleon-Ψησταριά-Υγραερίου-TravelQ-με-Μαντεμένια-Σχάρα-και-2-Εστίες-PRO285-BK.html

εντυπωσεις απο καποιον που την εχει? με τη φιαλη λειτουργει αν γνωριζετε?

Εχω δουλεψει-ψησει σε weber q2200 του γαμπρου μου που φαινεται αντιστοιχη με αυτη.Η αληθεια ειναι οτι παρα το μικρο μεγεθος κανει δουλεια βαρβατη,ωραιο ψησιμο,καλη κατανομη θερμοκρασιας και ποιοτητα κατασκευης στιβαρη.Για μπουκαλα κανονικη παιρνει με λαστιχο,ανταπτορα κλπ.

Επεξ/σία από Gatilaras
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, KAPAKOSTAS είπε

καλησπέρα σε ολους, λογω ελλειψης χωρου ζαχαρωνω την napoleon travel q

https://www.skroutz.gr/s/23288240/Napoleon-Ψησταριά-Υγραερίου-TravelQ-με-Μαντεμένια-Σχάρα-και-2-Εστίες-PRO285-BK.html

εντυπωσεις απο καποιον που την εχει? με τη φιαλη λειτουργει αν γνωριζετε?

εχω ψήσει σε αντίστοιχη weber και ειναι πολύ καλή λύση για οποιους δεν έχουν χώρο ή το θέμα φορτητότητας ειναι σημαντικό.

Φαντάζομαι οτι η Travel θα ειναι εφάμιλλης ποιότητας και απόδοσης...!!!

θα έλεγα να δείς και συγκρητικά μεταξύ των 2 στο youtube που έχει αρκετά να δείς και απο εκεί τα συν και τα πλήν γιατί δυσκολά θα βρείς εδώ κάποιον που να έχει ψήσει και με τις 2 για συγκρισή...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αυτό κάνει να μπει σε ψησταριά υγραερίου? ( https://www.skroutz.gr/s/16315858/Veltihome-Lasagna-Pan-Ταψί-Ορθογώνιο-από-Ανοξείδωτο-Ατσάλι-22x30cm-690765.html ). Θα χρειαστώ 2 για να τα βάλω στην Naterial Kenton για να μπει μέσα νερό για να μην στεγνώσει το κοκορέτσι. Το μήκος της ψησταριάς είναι περίπου 70cm και αυτά τα ταψιά θα καλύπτουν 60cm. Θα μου κάνουν, ή να βρω κάτι ίδιου υλικού που θα καλύπτει ιδανικά τα 70cm?

Ίσως αυτό? https://www.skroutz.gr/s/23635029/Keskor-Ταψί-Ορθογώνιο-από-Ανοξείδωτο-Ατσάλι-35x26cm-93627.html

Επεξ/σία από Bourasal
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...