Evgenios_V Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Χτυπάω??? Συμφωνα με Σκρουτζ... Η Χαμηλότερη τιμή του ηταν 287€ τον Νοε 21, απο εκει και πέρα έχει τον Δεκ 22 το ειχε το Media Markt στα 305€... οπότε καλή τιμή τα 380€ απλά ΑΝ δεν καιγεσαι μπορείς να περιμένεις γιατί γενικότερα η αγορά (Covid, εφοδιαστική αλυσίδα, Καυσημα, πολεμος κτλ) δείχνει να εξομαλύνετε... Βασικά Ελλάδα δυσκολά παίζουν μεγαααλες εκπτώσεις (πολλοί και διάφοροι οι λόγοι) οπότε θα κοίταζα και έξωτερικό... Ισως το πετύχεις κανα 300€ στο μέλλον...ποσο μέλλον και ΑΝ δεν μπορώ να σου πω.., Προσωπικά το περίμενα παρα πολύ καιρό και τελικά κατάφερα και το έφερα απο Ελβετία...με δωρεάν μεταφορικά... 6 λεπτά πριν, alimentas είπε Ειχα σκεφτει της εξης πατεντα για οσους ψηνουν σε bbq κ σε πετρα αλλα λογω ooni δεν το δοκιμασα ποτε.Την στιγμη που το απο κατω ψηνεται σωστα κ φουσκωνει σωστα και το μονο που μενει ειναι το χρωμα στην κρουστα ενα φλογιστrο δεν θα εκανε αυτη την δουλεια??? Δεν ακούγετε λάθος πάντως... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από Evgenios_V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Η Χαμηλότερη τιμή του ηταν 287€ τον Νοε 21, απο εκει και πέρα έχει τον Δεκ 22 το ειχε το Media Markt στα 305€... Ισως το πετύχεις κανα 300€ στο μέλλον...ποσο μέλλον και ΑΝ δεν μπορώ να σου πω.., Mε καρτα eurobank παιρνει επιστροφη 75.80€, οποτε βγαινει κοντα 300€ τελικη τιμη (εμμεσα). Δε νομιζω να πεσει συντομα ξανα εκει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Αν σας παίρνει να πάτε στο 16αρι κ από χώρο κ από χρήματα να μην το τσιγκουνευτειτε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dextergsxr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 αν κάποιος έχει καμιά συνταγή για χειροποίητα χωριάτικα λουκάνικα με πορτοκάλι ας μου στείλει ένα μήνυμα... ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 εγώ πραγματικά ειμαι έτοιμος να τα σκάσω (για το 12άρι μάλλον) αλλά αυτό το "αναμένεται" με χαλάει λίγο. ουτε καν ενα στο περίπου δεν δίνουν και δεν ψηνομαι να τους δώσω την 300άρα και να περιμένω κανα 6μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, zanskou είπε εγώ πραγματικά ειμαι έτοιμος να τα σκάσω (για το 12άρι μάλλον) αλλά αυτό το "αναμένεται" με χαλάει λίγο. ουτε καν ενα στο περίπου δεν δίνουν και δεν ψηνομαι να τους δώσω την 300άρα και να περιμένω κανα 6μηνο Ακριβώς και εγώ αυτό σκέφτομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Evgenios_V είπε στα 369€ υπερπλήρες πακέτο ΚΑΙ με προεγκατάστημένη την περιστροφή...Μόνο θερμόμετρο λείπει... Για θερμόμετρο υπερύθρων, έχω παραγγείλει το παρακάτω https://www.amazon.de/INK-IFT03-Infrared-Thermometer-Temperature-Industrial/dp/B095LQJ9XL/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, zanskou είπε εγώ πραγματικά ειμαι έτοιμος να τα σκάσω (για το 12άρι μάλλον) αλλά αυτό το "αναμένεται" με χαλάει λίγο. ουτε καν ενα στο περίπου δεν δίνουν και δεν ψηνομαι να τους δώσω την 300άρα και να περιμένω κανα 6μηνο Kαι αν δεν γινει η χρεωση παιζει να χαθει και η επιστροφη. Δεν εχω δει τους ορους μεχρι ποτε ειναι. 18 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Για θερμόμετρο υπερύθρων, έχω παραγγείλει το παρακάτω https://www.amazon.de/INK-IFT03-Infrared-Thermometer-Temperature-Industrial/dp/B095LQJ9XL/ Εγω ειχα παρει ενα πολυ πιο φθηνο, καπου 10€. Τωρα για 5-6 βαθμους πανω κατω δεν χαθηκε ο κοσμος για τη συγκεκριμενη δουλεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Kαι αν δεν γινει η χρεωση παιζει να χαθει και η επιστροφη. Δεν εχω δει τους ορους μεχρι ποτε ειναι. 21 λεπτά πριν, ilpapacha είπε φανταζομαι ρε συ οτι παραγγέλνοντας το μέσω του site σε χρεώνουν επιτόπου. οχι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγω ειχα παρει ενα πολυ πιο φθηνο, καπου 10€. Τωρα για 5-6 βαθμους πανω κατω δεν χαθηκε ο κοσμος για τη συγκεκριμενη δουλεια. Είμαι ευχαριστημένος από το instant της εταιρείας και γι αυτό το εύρος μέτρησης (μέχρι 750 βαθμούς), θεωρώ ότι είναι καλή τιμή. Προφανώς υπάρχουν και πιο οικονομικές επιλογές, στο ίδιο εύρος μέτρησης, όπως πχ η παρακάτω https://www.amazon.de/-/en/Infrared-Thermometer-Tilswall-Temperature-Barbecue/dp/B0BF9VL577/ απλά προτιμώ να επιλέξω μία πιο γνωστή εταιρεία, όπου είμαι ευχαριστημένος από την προηγούμενη αγορά που έχω κάνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, zanskou είπε φανταζομαι ρε συ οτι παραγγέλνοντας το μέσω του site σε χρεώνουν επιτόπου. οχι ; θα σε γελασω. Λογικα ναι ομως. Το αμαζον χρεωνει οταν ειναι να στειλει μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Θα πάω πρωί αύριο από πλαίσιο να δω τι παίζει..γιατί λογικά θα πρέπει να χρεώσει για να κάνει την επιστροφή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε θα σε γελασω. Λογικα ναι ομως. Το αμαζον χρεωνει οταν ειναι να στειλει μονο. Kαλά αμα λειτουργούσαν όλοι σαν το Amazon δεν θα μας ενοιαζε τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Φιάλες αερίου για βορεα προάστεια, έχει να προτείνει κανείς, κάποιον αξιόπιστο. Έχουν φοβηθεί τα μάτια μου, με όλους αυτούς εκεί έξω που πουλάνε φιάλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε Φιάλες αερίου για βορεα προάστεια, έχει να προτείνει κανείς, κάποιον αξιόπιστο. Έχουν φοβηθεί τα μάτια μου, με όλους αυτούς εκεί έξω που πουλάνε φιάλες Απο βενζιναδικο, τα περισοτερα shell εχουν και ειναι μια χαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα