Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2315

• ilpapacha

2063

• sndev

1107

• ηνίοχος

587

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω μια ψησταρια καινουργια χειροποιητη ,αχρησιμοποιητη ολη ινοξ με διαστασεις 1μετρο επι 0,60,  και υψος 1 μετρο,με καπακι με μεντεσεδες που ανοιγει ,ροδακια ,ραφι απο κατω.

θελω να την κανω υγραεριο για αυτο δεν την εχω χρησιμοποιησει.εκτος απο καυστηρα τι αλλο θα χρειαστω.Υπαρχει καποιο ολοκληρωμενο κιτ μετατροπης?

Γενικα αξιζει το κοπο η περνω μια αλλη υγραεριου? το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι ολη ανοξειδωτη και αξιζει σαν ψησταρια

Επεξ/σία από surf80
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, surf80 είπε

εχω μια ψησταρια καινουργια χειροποιητη ,αχρησιμοποιητη ολη ινοξ με διαστασεις 1μετρο επι 0,60,  και υψος 1 μετρο,με καπακι με μεντεσεδες που ανοιγει ,ροδακια ,ραφι απο κατω.

θελω να την κανω υγραεριο για αυτο δεν την εχω χρησιμοποιησει.εκτος απο καυστηρα τι αλλο θα χρειαστω.Υπαρχει καποιο ολοκληρωμενο κιτ μετατροπης?

Γενικα αξιζει το κοπο η περνω μια αλλη υγραεριου? το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι ολη ανοξειδωτη και αξιζει σαν ψησταρια

Προχειρα προχειρα, καυστηρες, ρυθμιστες για την ενταση των καυστηρων, ανακλαστηρες κατω και πανω απο τους καυστηρες, αυτο που βγαζει τη σπιθα για να αναψουν οι καυστηρες, και λογικα καποιο συλλεκτη για τα λιπη απο κατω. Ρωτα αυτον που στην εφτιαξε καλυτερα.

Δημοσ.

Έστειλα email στον πωλητή και έλαβα απάντηση 

Good day,
The * Weber Genesis® II S-310 GBS gas grill * is new.
The product is original, new, packaged. It comes with a 24 month warranty, invoice, operating menu in German including all original accessories. The total price is 515.00 EUR, including shipping. The price is less than usual because we have special offers during this period. If you are interested To buy, send us your phone number, full name and address so that i can place the order through amazon, delivery will be by uShip or DHL within 2-3 working days, once the package is sent i will send you the package tracking number so they can check it online. My return policy is full of money back in 21 days.
After we receive these details, we will register the transaction on Amazon and Amazon will contact you with payment of the invoice, and details about delivery!

Sincerely yours,

Θα τρελαθούμε εντελώς 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Efkarmir3 είπε

Good day,
The product is original, new, packaged. It comes with a 24 month warranty, invoice, operating menu in German including all original accessories. The total price is 515.00 EUR, including shipping. The price is less than usual because we have special offers during this period. If you are interested To buy, send us your phone number, full name and address so that i can place the order through amazon, delivery will be by uShip or DHL within 2-3 working days, once the package is sent i will send you the package tracking number so they can check it online. My return policy is full of money back in 21 days.
After we receive these details, we will register the transaction on Amazon and Amazon will contact you with payment of the invoice, and details about delivery!

Sincerely yours,

Θα τρελαθούμε εντελώς 

"To buy, send us your phone number, full name and address so that i can place the order through amazon"

δε το πιανω αυτο. δε μπορεις δηλαδη να ολοκληρωσεις τη διαδικασια μεσω αμαζον μονο?

Δημοσ.

Ετσι είναι αλλά να ξέρετε εχω κάνει 2 παραγγελίες απο amazon μια απο το .de και μια απο το co.uk κ οι 2 dhl κ στις 2 παραγγελίες θα κάνω refund γτ μάλλον χαθήκανε η δε τα στείλανε ποτε οι πωλητες  λόγο κορονοιου. τα track number στην dhl δεν υπάρχουν που εχω δοκιμάσει .. Λευτα με την amazon δε θα χάσετε άπλα στη χειροτερη για 20 μέρες θα χρηματοδοτησε τη ρευστότητα κάποιου η στη καλύτερη θα πάρετε κατι πολύ καλώ σε πολυ καλή τιμή  

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Efkarmir3 είπε

Good day,

Sincerely yours,

Θα τρελαθούμε εντελώς 

Kατ αρχην στο εμαιλ σου λεει για αλλο μοντελο, το s-310 (ακομα πιο ακριβο λολ).

Με προβληματιζει το γεγονος οτι σου λεει να κανεις την παραγγελια μεσω αυτου στην ουσια και οχι το αμαζον. 

Δημοσ.

Πάντως αν εγγυάται το amazon σε περιπτωση που σε δουλεψουν να σου επιστραφούν τα χρήματα, τότε αξίζει το ρίσκο. Επίσης το να την πάρεις μεταχειριμσένη αλλά σε κατάσταση καινούριου, νομίζω ότι αξίζει.

2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Kατ αρχην στο εμαιλ σου λεει για αλλο μοντελο, το s-310 (ακομα πιο ακριβο λολ).

Με προβληματιζει το γεγονος οτι σου λεει να κανεις την παραγγελια μεσω αυτου στην ουσια και οχι το αμαζον. 

Μόλις μίλησα με ;amazon. Τα λεφτά τα παίρνεις πίσω, ΜΟΝΟ αν πληρώσεις μέσα από το site της amazon!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω συμβουλευτικα θα πω οτι το να παραλαβεις σε 2-3 εργασιμες με dhl για τετοιο βαρος με συνολικο κοστος 515ε σημαινει οτι αυτος ο πωλητης πουλαει το προιον του στην καλυτερη 350 ευρω...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xorxhs! είπε

Πάντως αν εγγυάται το amazon σε περιπτωση που σε δουλεψουν να σου επιστραφούν τα χρήματα, τότε αξίζει το ρίσκο. Επίσης το να την πάρεις μεταχειριμσένη αλλά σε κατάσταση καινούριου, νομίζω ότι αξίζει.

Αρκει να κανει την παραγγελια μεσω αμαζον. Αν την κανει απο αλλου και δεν ξερω εγω τι του ζηταει, μου μυρίζει απατη. 

Οσο για τα used-like-new, συνηθως γραφουν διπλα αν εχει καποια σημαδακια κλπ. Μεταχειρισμενα εχω παρει σε αυτη την κατασταση απο το amazon wharehouse και ηταν καινουρια αχρησιμοποιητα. Λιγο χαλασμενο κουτι ειχαν. Απο πωλητη δεν εχω αγορασει μεταχειρισμενο.

1 λεπτό πριν, spyros_vas είπε

Εγω συμβουλευτικα θα πω οτι το να παραλαβεις σε 2-3 εργασιμες με dhl για τετοιο βαρος με συνολικο κοστος 515ε σημαινει οτι αυτος ο πωλητης πουλαει το προιον του στην καλυτερη 350 ευρω...

Πιστευω οτι αναφερεται για Γερμανια. Δε νομιζω να στειλει με DHL τετοιο πακετο. Ειναι τεραστιο. Χωραει με το ζορι σε vw golf με κατεβασμενα τα καθισματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν προχωρήσετε κ  κανετε τη παραγγελία κάντε τη μόνο  μέσω Amazon 

εγώ μόλις στα δικά μου ,ς ζήτησα refund επειδή δεν έχουν έρθει κ έγινε αμέσως πίστωση , γενικά το amazon εγγυάτε για τέτοια θέματα

image.png.6fa65bd4dc09ab44853c6925355df817.png 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Efkarmir3 είπε

Good day,

Sincerely yours,

Θα τρελαθούμε εντελώς 

Ποιος πωλητής είναι αυτός?

Μούφα το κόβω... εδώ κάποιος πουλά τη summit στα 600 ευρώ...

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχναμε αφορμή για ψήσιμο και το τέλος του lockdown ήταν καλή ευκαιρία :)

Δυστυχως η σταβλισια δεν ήρθε από τον σταθερό μας προμηθευτή αλλά από έναν random χασάπη που πήγε η συζηγος (την έπιασε και λίγο κορόιδο 😛) και γευστικά ήταν λίγο υποδεέστερη απ ότι συνήθως τρώμε.  

Μαζι με την μετρια επιλογή του κρέατος έμεινε και 2 3 λεπτά παραπάνω στη φωτιά επειδή κλασσικά η γυναίκα μου με τσαντισε γιατί δεν συγχρονίστηκε με τα υπόλοιπα και ήθελε να βάλουμε και ένα λουκάνικο για μεζέ που ήθελε άλλη θερμοκρασία. Το αποτέλεσμα να ανοιγοκλεινω το καπάκι περισσότερες φορές απ ότι πρέπει και να χάνω θερμοκρασία και η μπριζόλα να μην ήταν τόσο ροζ όσο θα ήθελα αλλά παρέμεινε ζουμερή. Το λουκάνικο βγήκε αρκετά καλό 

10810EEA-17D2-4BAE-8564-19086C4D7B30.jpeg

23391535-7C2F-4212-982D-0D4EB4AD61A8.jpeg

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες μην μπαίνετε καν στον κόπο με τον πωλητή αυτό του Amazon. Κάνει κρα από μακριά για απάτη και όχι μόνο αυτός και οι υπόλοιποι με 520 ευρώ είναι ο ίδιος με άλλα ονοματα. Καλά και η τιμή αυτή δεν παίζει γενικά. 

Α) 12 μήνες 1 πώληση.

Β)Πριν παραγγείλετε στείλτε εμαιλ αλλιώς ακυρώνεται η παραγγελία.

Γ) Μόνο ένας νιγιριανος πρίγκιπας λείπει να κλεισει ο κυκλος

Screenshot_20200504_164214.jpg

Επεξ/σία από dionysg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...