Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Efkarmir3 είπε

Βλέπω τη Webber Genesis II E310 στα 536€ παράδοση Ελλάδα! 

Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι είναι σχετικά μεγάλη για μπαλκόνι ή τιμή απλά δεν υπάρχει. Πέρα από το μέγεθος ψησταριάς το γεγονός ότι οι Genesis κατασκευαζονται (αν δεν κάνω λάθος) Αμερική είναι στα συν της. 

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την προτίμησω έναντι της Spirit. 

Αυτό είναι προκλητικό. Πέσαμε σαν τα βόδια στη spirit και υπάρχει η genesis σε αυτή την τιμή;;;!!!!!

Στείλε λινκ αν σου είναι εύκολο. 

16 ώρες πριν, kabamaru2372 είπε

Όπως λένε και άλλοι συμφορουμίτες δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά αν θες να μην είναι εκτεθιμένη η μπουκάλα μπορείς να την βάζεις και αυτήν κάτω από το κάλυμμα της ψησταριάς.

Αυτό κάνω και εγώ και δεν την χτυπάει ούτε ο ήλιος αλλά ούτε και η βροχή για να μην σκουριάζει...

Η μπουκάλα δεν πρέπει να βρίσκεται υπό άμεσο ηλιακό φως. Παρόλο που δεν έχει πρόβλημα με καλοκαιρινή θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν πρέπει να την χτυπάει κατευθείαν ο ήλιος γιατί μπορεί να ζεσταθεί υπερβολικά. Ένα χοντρό χαρτόνι σε απόσταση 1 εκατοστό από την μπουκάλα είναι αρκετό για να την κρατήσει ασφαλή. 

• Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2319

• ilpapacha

2066

• sndev

1107

• ηνίοχος

589

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους

Δοκιμασε κανενας αλλος το καθαρισμα με ξυλινη σπατουλα να μας πει εντυπωσεις ?

Ειμαι παντως και εγω περιεργος για αυτη την τιμη της Genesis, φαινεται εξωπραγματικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη βλέπω στο Amazon όπως και την 315 (φαντάζομαι η διαφορά είναι οι μπροστινες πόρτες) 

Και εμένα μου κάνει εντύπωση  για αυτό και την ψυριζω αλλά υπάρχει περίπτωση να φας παπά από Amazon? 

Τι λέτε? 

Επεξ/σία από Efkarmir3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Efkarmir3 είπε

Τη βλέπω στο Amazon όπως και την 315 (φαντάζομαι η διαφορά είναι οι μπροστινες πόρτες) 

Και εμένα μου κάνει εντύπωση  για αυτό και την ψυριζω αλλά υπάρχει περίπτωση να φας παπά από Amazon? 

Τι λέτε? 

Για βαλε λινκ γιατι δεν τη βρισκω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Efkarmir3 είπε

Πολυ χαμηλη τιμη, αν δεις ολοι οι αλλοι πουλανε πιο ακριβα τις μεταχειρισμενες. 

Βεβαια σε αυτη την τιμη αξιζει το ρισκο. Αν κατι παει στραβα θα αναλαβει το αμαζον πιστευω. (για να μπεις ως πωλητης στο αμαζον σου ζηταει παρα πολλα εγγραφα, οποτε δυσκολα να φας ακυρο. Και αν εχεις προβλημα με πωλητη, συνηθως με λιγο πιεση στο αμαζον θα σε βοηθησουν)

Απο κει και περα ψαξε το λιγο αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, γιατι ο πωλητης απ οτι ειδα πουλαει ενα καρο ασχετα προιοντα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Efkarmir3 είπε

Μεγάλος προβληματισμούς! 

Aν την παραγγειλεις να στη στειλε ο πωτηλης Ελλαδα, βγαζει 12€ μεταφορικα μονο. Πιστευω 99% θα σου ακυρωσει την παραγγελια.

Αν την παραγγειλεις να τη φερεις με eshopwedrop, λογικα θα εκτελεστει κανονικα. Οταν φτασει το πακετο στην αποθηκη θα σου στειλουν με φωτογραφια το πακετο, οποτε θα εχεις μια εικονα κατα ποσο ειναι το σωστο πακετο.

Κοιτα, αν ρισκαρεις και πετυχει θα εχεις παρει ψησταρια κατω απο μιση τιμη. Αν δεν πετυχει, θα χρειαστει λιγο τρεξιμο με το αμαζον αλλα δεν θα χασεις τα λεφτα σου με το αμαζον. Εχω κανει 100αδες παραγγελιες απο αμαζον και δεν ειχα ποτε θεμα. Αν θες, στειλε μηνυμα στον πωλητη πριν παραγγειλεις, γιατι πολυ πιθανον να ειναι λαθος τιμη, μιας και δεν παιζει ουτε αμερικη τοσο φθηνα τωρα.

• Like 2
Δημοσ.

πως σε καλύπτει το amazon αν γίνει η στραβή? 

έχω αγοράσει λίγες φορές από εκεί και σχετικά φθηνά πράγματα μέχρι 30 ευρώ....

Είδα αυτό το Α to Z guarantee ότι σε καλύπτει αν έχεις πρόβλημα.

Η τιμή φαίνεται καλή αλλά και ύποπτη...

Δημοσ.

Προσωπικα ακομα και 1 στο 1.000.000 να υπηρχε καποιο θεμα με τοσο μεγαλη αγορα απο Αμαζον και μονο για την ταλαιπωρια και την απογοητευση (γιατι να χασεις τα χρηματα αποκλειεται) θα το απεφευγα.

Απο την αλλη αν τυχον σου κατσει μιλαμε για λαχειο.

Μιλα με τον πωλητη ισως ειναι λαθος listing, ακομα και τα 12ε μεταφορικα απο Γερμανια για τετοιο βαρος (ειναι η δουλεια μου αυτη) ειναι εξωπραγματικα... Εκτος αν το φορτωσουν σε κανενα γαιδαρακο και φτασει εδω σε κανενα διμηνο!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johni41 είπε

πως σε καλύπτει το amazon αν γίνει η στραβή? 

Γενικα το αμαζον μπαινει μπροστα αν υπαρχει θεμα μεταξυ πωτηλη-αγοραστη, μιας και ειναι ο μεσαζωντας στην πωληση. Και για το αμαζον η εξυπηρετηση του πελτη ειναι πανω απ ολα. 

Γενικα για να μπεις σαν πωλητης στο αμαζον χρειαζεται μεγαλη διαδικασια, σου ζηταει πολλα χαρτια επιβεβαιωσης, τραπεζικους λογαριασμους κλπ. Εχω στησει το καταστημα της εταιριας που δουλευω και εχω δωσει μεχρι και το δικο μου διαβατηριο.

Εγω προσωπικα θα το ρισκαρα. Θα εστελνα στον πωλητη, θα εκανα και μια ερωτηση στο τσατ στο αμαζον τι γινεται σε περιπτωση που μου στειλει λαθος προιον ή που δεν ταιριαζει στην περιγραφη κλπ και αναλογως θα έπραττα. Αν μου ελεγε πχ οτι αν ειναι λαθος θα επρεπε να το στειλω με δικα μου εξοδα πισω και θα επαιρνα refund τα υπολλοιπα, θα υπολογιζα τη χασουρα απο τα εξοδα αποστολης-επιστροφης.

Οποτε για μενα, μιλα με πωλητη (ζητα και καμια φωτο) και αμαζον και αποφασισε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Efkarmir3 είπε

Τώρα δεν έχει τίποτα. 

Το πήρε κανείς ή το αφαίρεσαν? 

Εγώ την έβαλα στο καλάθι αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...