ppetros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε το πρόβλημα μου ειναι οτι κατα την μεταφορά με το φτυαρι και αφου εχω ριξει αρκετο καλαμποκαλυερο, πα΄λι δεν μπορώ να μεταφέρω ευκολα την πίτσα. Δε γλυστραει, ισως γιατι ειναι παραφορτωμενη με υλικα, ίσως γιατι το μεγεθος της ειναι μεγαλο. Με το χαρτί θα ήταν άνετη η μεταφορά της Κι εγω το παθαινω. Σιγουρα εχει να κανει με την ποσοτητα του αλευριου στον παγκο και στο φτυαρι. Παιζει ομως ρολο και ο χρονος.. Αν μεινει παραπανω στον παγκο δεν μπορεις να περασεις το φτυαρι απο κατω. Αλλη λυση ειναι να βαλεις το ζυμαρι στο φτυαρι και να βαλεις μετα τα υλικα. Αλλα και παλι αν μεινει λιγο παραπανω κολλαει στο φτυαρι και αν επιμεινεις το πιο πιθανο να αδειασεις τα υλικα στην πετρα ... Το χαρτι οντως βολευει αρκει να το βγαλεις μετα απο λιγα λεπτα για να μην καει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Ορίστε και τα εξοχικά ρολά στην ινοξ κατσαρόλα του ικεα! Επίτηδες βάλαμε παραπάνω νερό εξαρχής γιατι μόλις βγάλαμε τα ρολά και τις πατάτες μπήκε μέσα πλιγούρι και έγινε πεντανόστιμο από τα ζουμιά! Ξεκίνησα με 180-190 βαθμους για περίπου 40’, μετά 1μιση ώρα στους 150 και μετά με ανοικτό καπάκι στους 200 για 15-20’. Λουκούμι! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μπιφτέκια, λουκάνικα και κεμπάπ για σήμερα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Γιορτάζαμε χθες και ψησαμε λίγο κρεατακι για το καλό! Παλληκάρι η Kenton μέχρι στιγμής! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Στις 6/1/2023 στις 3:55 ΜΜ, Xorxhs! είπε το πρόβλημα μου ειναι οτι κατα την μεταφορά με το φτυαρι και αφου εχω ριξει αρκετο καλαμποκαλυερο, πα΄λι δεν μπορώ να μεταφέρω ευκολα την πίτσα. Δε γλυστραει, ισως γιατι ειναι παραφορτωμενη με υλικα, ίσως γιατι το μεγεθος της ειναι μεγαλο. Με το χαρτί θα ήταν άνετη η μεταφορά της Παίρνω το ζυμάρι που έχει ξεκουραστεί 2 ώρες σε μπάλα και το τοποθετώ σε ένα πιάτο με αλεύρι και από τις δύο πλευρές. Το ανοίγω στον πάγκο με τα χέρια. Το μεταφέρω σε ξύλινο φτυάρι που έχω ρίξει σιμιγδάλι. Προσοχη να μην έχει υγρασία, λάδι ή άλλο υγρό το φτυάρι. Προσθέτω υλικά γρήγορα και την βάζω στην πέτρα και γλυστραει Μια χαρά. Χτες βρήκα και πιο σωστό τρόπο να τη βάζω στην πέτρα. Χώνω το φτυάρι βαθιά στον φούρνο ενώ ταυτόχρονα το σηκώνω σε μεγάλη γωνία. Έτσι τραβώντας το προς τα έξω φεύγει πιο εύκολα και χωρίς να χαλάσει το σχήμα της. Γενικά το φτυάρι πρέπει να είναι στεγνό, σε θερμοκρασία δωματίου και να έχει σιμιγδάλι ή αλεύρι. Αν χρησιμοποιείς ένα φτυάρι για να βάζεις και να βγάζεις πίτσες θα πρέπει να το αφήνεις να κρυώνει και να το σκουπιζεις από λάδια που μπορεί να τρέξουν από την προηγούμενη πίτσα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Παίρνω το ζυμάρι που έχει ξεκουραστεί 2 ώρες σε μπάλα και το τοποθετώ σε ένα πιάτο με αλεύρι και από τις δύο πλευρές. Το ανοίγω στον πάγκο με τα χέρια. Το μεταφέρω σε ξύλινο φτυάρι που έχω ρίξει σιμιγδάλι. Προσοχη να μην έχει υγρασία, λάδι ή άλλο υγρό το φτυάρι. Προσθέτω υλικά γρήγορα και την βάζω στην πέτρα και γλυστραει Μια χαρά. Χτες βρήκα και πιο σωστό τρόπο να τη βάζω στην πέτρα. Χώνω το φτυάρι βαθιά στον φούρνο ενώ ταυτόχρονα το σηκώνω σε μεγάλη γωνία. Έτσι τραβώντας το προς τα έξω φεύγει πιο εύκολα και χωρίς να χαλάσει το σχήμα της. Γενικά το φτυάρι πρέπει να είναι στεγνό, σε θερμοκρασία δωματίου και να έχει σιμιγδάλι ή αλεύρι. Αν χρησιμοποιείς ένα φτυάρι για να βάζεις και να βγάζεις πίτσες θα πρέπει να το αφήνεις να κρυώνει και να το σκουπιζεις από λάδια που μπορεί να τρέξουν από την προηγούμενη πίτσα. Σε ευχαριστώ Φάνη για το χρόνο σου, ίσως να ειναι και το ζυμάρι, εγω χρησιμοποιω το έτοιμο της pilsburry. Θα δοκιμάσω και τη μεθοδο με το χαρτί ψησίματος και θα επανέλθω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε Σε ευχαριστώ Φάνη για το χρόνο σου, ίσως να ειναι και το ζυμάρι, εγω χρησιμοποιω το έτοιμο της pilsburry. Θα δοκιμάσω και τη μεθοδο με το χαρτί ψησίματος και θα επανέλθω Φίλε μου εκ πείρας σου μιλάω, τα έτοιμα ζυμάρια δεν πρόκειται να σου δώσουν αποτελέσματα σαν αυτά των παιδιών. Εμένα της ίδιας εταιρίας που αναφέρεις, έγινε πολύ καλύτερο στο φούρνο από ότι στην ψησταριά υγραερίου και το δοκίμασα με διάφορους τρόπους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudinakos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 εχει καποιος γνωμη για αυτη?σκευτομαι να αντικαταστησω την μαντεμενια της napoleon 365 με αυτη https://bbqspecialist.gr/product/schara-inox-l-vareos-typoy/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudinakos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vins είπε Φίλε μου εκ πείρας σου μιλάω, τα έτοιμα ζυμάρια δεν πρόκειται να σου δώσουν αποτελέσματα σαν αυτά των παιδιών. Εμένα της ίδιας εταιρίας που αναφέρεις, έγινε πολύ καλύτερο στο φούρνο από ότι στην ψησταριά υγραερίου και το δοκίμασα με διάφορους τρόπους. με ζυμαρι 3 ημερων Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από gudinakos 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, gudinakos είπε με ζυμαρι 3 ημερων για δώσε και την συνταγη για το ζυμάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benrgv Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είμαι σε αναζήτηση πρώτης ψησταριάς αερίου και καλώς ή κακώς ( εσείς θα μου πείτε ) σκέφτομαι να κινηθώ ανάμεσα σε Napoleon Freestyle 365 ή Napoleon Rogue 425 . Η ερώτηση μου είναι η εξής . Αξίζει η διαφορά της rogue σε σχέση με τη Freestyle ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabbyyy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, benrgv είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είμαι σε αναζήτηση πρώτης ψησταριάς αερίου και καλώς ή κακώς ( εσείς θα μου πείτε ) σκέφτομαι να κινηθώ ανάμεσα σε Napoleon Freestyle 365 ή Napoleon Rogue 425 . Η ερώτηση μου είναι η εξής . Αξίζει η διαφορά της rogue σε σχέση με τη Freestyle ? Ευχαριστώ Και μόνο που έχει flavorbars από ανοξείδωτο ατσάλι η Rogue 425 αξίζει να πας σε αυτήν. Μηδενικές αναφλέξεις και γιγάντια διαφορά στην διάρκεια ζωής. Ότι και να κάνεις, τα επισμαλτωμένα της Freestyle θα τα αλλάξεις σε Χ καιρό γιατί θα σου σκουριάσουν. Επίσης η Rogue έχει 5 flavorbars (ένα πάνω από κάθε καυστήρα και 2 ενδιάμεσα για καλύτερη κατανομή θερμοκρασίας και μείωση αναφλέξεων) ενώ η Freestyle 3: ένα πάνω από κάθε καυστήρα. Μετά έχεις και καλύτερα ροδάκια μετακίνησης, ανοξείδωτο ταψάκι συλλογής λίπους (η freestyle και εδώ έχει επισμαλτωμένο που κάποτε θα σου σκουριάσει), ντουλάπι κανονικό κάτω, 9 εκατοστά παραπάνω επιφάνεια ψησίματος, καλύτερο και πιο βαρύ καπάκι και καλύτερο θερμόμετρο. Για μένα αξίζει τα 150€ που κοστίζει παραπάνω το Rogue Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από Fabbyyy 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Στις 8/1/2023 στις 7:48 ΜΜ, gudinakos είπε εχει καποιος γνωμη για αυτη?σκευτομαι να αντικαταστησω την μαντεμενια της napoleon 365 με αυτη https://bbqspecialist.gr/product/schara-inox-l-vareos-typoy/ Με βάση τον σχεδιασμό της, ίσως είναι πιο δύσκολο το καθάρισμά της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudinakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, fysikos είπε για δώσε και την συνταγη για το ζυμάρι σε φουρνακι ferrari που περναει 500 βαθμους εγω την εβαλα 460 και εκανε 90 δευτερολεπτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα