est Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, jimgoodman είπε Βραδυνό στα γρήγορα. Είχα μόνο 2 καυστήρες ανοιχτούς και διατηρούσε 210 με 240 βαθμούς. Για χειμωνιάτικο 🌽 μια χαρά βγήκε. 👏 Την επόμενη φορά δοκίμασε και χωρίς αλουμινόχαρτο ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimgoodman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, est είπε 👏 Την επόμενη φορά δοκίμασε και χωρίς αλουμινόχαρτο ... Τα έβαλα μαζί με βιτάμ και αλάτι για αυτό έβαλα αλουμινόχαρτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, jimgoodman είπε Τα έβαλα μαζί με βιτάμ και αλάτι για αυτό έβαλα αλουμινόχαρτο. Καλά είναι να βάζεις λαδόκολλα και μετά να τυλίγεις με αλουμινόχαρτο αν δεν μπορείς να το αποφύγεις τελείως 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimgoodman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, vins είπε Καλά είναι να βάζεις λαδόκολλα και μετά να τυλίγεις με αλουμινόχαρτο αν δεν μπορείς να το αποφύγεις τελείως Αν θέλεις πες μου και γιατί; Δεν ξέρω κάτι για αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Λένε ότι δεν κάνει να καίγεται το αλουμινόχαρτο και να έρχεται σε επαφή με το φαγητό. Εν τω μεταξύ ποπ κορν ήθελες να φτιάξεις; Έβαλες και "μπαγιάτικο" καλαμπόκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, jimgoodman είπε Αν θέλεις πες μου και γιατί; Δεν ξέρω κάτι για αυτό ρωτάω. Κοιτα, σε γενικές γραμμές θεωρείται ασφαλές, εκτός κι αν συγκεντρωθεί σε μεγάλες ποσότητες στον οργανισμό. Έχουν γίνει κατά καιρούς έρευνες που το έχουν συνδέσει με Αλτσχάιμερ και κάποιες μορφές καρκίνου, ωστόσο δεν ήταν καταληκτικές αφενός και αφετέρου και πάλι μιλούσαν για μεγάλες συγκεντρώσεις ή/και αλουμίνιο σε διάφορες αλλες μορφές. Εγω ακολουθώ το better safe than sorry γενικά στη ζωή μου, οπότε αποφεύγω το ψήσιμο σε αλουμινόχαρτο που έρχεται σε απευθειας επαφή με το φαγητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimgoodman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, phanispal είπε Λένε ότι δεν κάνει να καίγεται το αλουμινόχαρτο και να έρχεται σε επαφή με το φαγητό. Εν τω μεταξύ ποπ κορν ήθελες να φτιάξεις; Έβαλες και "μπαγιάτικο" καλαμπόκι. Όχι ποπ κορν ρε φίλε. Όσο για το μπαγιάτικο, είναι αυτά που πουλάνε στα μάρκετ σε αεροστεγές συσκευασία. Αν δεν είναι καλοκαίρι να το πάρεις φρέσκο δεν λέει αλλά με είχε ζαλίσει η μικρή μου και λέω άντε να τα κάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Το κατάλαβα, για χαβαλέ το είπα λόγω του βιτάμ και του αλατιού. Γενικά απέφυγέ το όποτε μπορείς αυτό με το αλουμινόχαρτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Εδώ ήταν ένα ταπεινό θράψαλο που εννοείται πως μια χαρά γίνεται σαν το καλαμάρι, γεμιστό με τυρί ως μεζές για την όρεξη 😋 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, est είπε Εδώ ήταν ένα ταπεινό θράψαλο που εννοείται πως μια χαρά γίνεται σαν το καλαμάρι, γεμιστό με τυρί ως μεζές για την όρεξη 😋 Έκλαψα με το ερωτηματικό 😅 Παιδιά ερώτηση: πείτε ότι ψήνω και θέλω να κρατήσω τα κρέατα (κάνα 2-3 κιλά) ζεστά για καμία ώρα. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; Να τα μαζέψω στη γαστρα και να έχω τον έναν (απέναντι από τη γαστρα) από τους τρεις καυστήρες ανοιχτό στο χαμηλό; Μιλάω κυρίως για λουκάνικα και κοτόπουλο Ευχαριστω Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από vins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, vins είπε Έκλαψα με το ερωτηματικό 😅 Παιδιά ερώτηση: πείτε ότι ψήνω και θέλω να κρατήσω τα κρέατα (κάνα 2-3 κιλά) ζεστά για καμία ώρα. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; Να τα μαζέψω στη γαστρα και να έχω τον έναν (απέναντι από τη γαστρα) από τους τρεις καυστήρες ανοιχτό στο χαμηλό; Μιλάω κυρίως για λουκάνικα και κοτόπουλο Ευχαριστω Δεν είναι άσχημη ιδέα η γάστρα. Αλλά ακόμα και να κλείσεις τελείως το γκάζι και τα αφήσεις στη γάστρα όπως είπες, με κλειστό το καπάκι της ψησταριάς, πάλι ζεστά θα διατηρηθούν. Και αν περάσει πολύ ώρα και αρχίσουν να κρυώνουν, να ανάψεις για λίγο την ψησταριά ίσα να διατηρήσεις μια σχετική θερμοκρασία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, vins είπε Έκλαψα με το ερωτηματικό 😅 Παιδιά ερώτηση: πείτε ότι ψήνω και θέλω να κρατήσω τα κρέατα (κάνα 2-3 κιλά) ζεστά για καμία ώρα. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; Να τα μαζέψω στη γαστρα και να έχω τον έναν (απέναντι από τη γαστρα) από τους τρεις καυστήρες ανοιχτό στο χαμηλό; Μιλάω κυρίως για λουκάνικα και κοτόπουλο Ευχαριστω Το καλύτερο είναι κάποιο θερμός όπως αυτό .. https://thefoukouproject.gr/product-category/pots/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, est είπε Δεν είναι άσχημη ιδέα η γάστρα. Αλλά ακόμα και να κλείσεις τελείως το γκάζι και τα αφήσεις στη γάστρα όπως είπες, με κλειστό το καπάκι της ψησταριάς, πάλι ζεστά θα διατηρηθούν. Και αν περάσει πολύ ώρα και αρχίσουν να κρυώνουν, να ανάψεις για λίγο την ψησταριά ίσα να διατηρήσεις μια σχετική θερμοκρασία... Ναι είτε αυτό είτε inox κατσαρόλα με καπάκι! 42 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Το καλύτερο είναι κάποιο θερμός όπως αυτό .. https://thefoukouproject.gr/product-category/pots/ Τώρα άμα σου πω ότι παίζει να μας είχαν φέρει τέτοιο δώρο στο γάμο μας και δεν έχω καμία απολύτως ιδέα πού παίζει να είναι… 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Είναι κανένας φίλος της πίτσας (προσοχή με ι)..να μοιραστούμε κάνα μυστικό??...με poolish 24ωρης ωρίμανσης..και άλλες 12 ώρες από το ζύμωμα...ζυμαρακια αυστηρά στα 270-280 γραμμάρια 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, alex19871987 είπε Είναι κανένας φίλος της πίτσας (προσοχή με ι)..να μοιραστούμε κάνα μυστικό??...με poolish 24ωρης ωρίμανσης..και άλλες 12 ώρες από το ζύμωμα...ζυμαρακια αυστηρά στα 270-280 γραμμάρια Δυνατός! Εγώ τώρα πήρα πέτρα και αρχίζω να την ψάχνω. Αλεύρι 00; Από όσο βλέπω δεν έβαλες κάποια λαμαρίνα από πάνω ε; Εγω σκέφτομαι να δοκιμάσω να την καπακώσω με ένα ταψι ινοξ που έχω που είναι 3cm πιο μεγάλο από την πέτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα