daPro7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Παίδες να ρωτήσω τι σχάρα να πάρω από ατσάλι η μαντέμι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, 2321031843 είπε εχω την Jamestown Maddox 4.1,γνωριζει καποιοσ μια σουβλα για αρνι και κοκοκρετσι.ευχαριστω Νομίζω ότι ταιριάζει η σούβλα της Naterial Kenton...αλλα ας πει και άλλος γιατί και εγώ δεν την έχω πάρει ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelMav Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Υπερήφανος κάτοχος πλέον μιας 365 SIB. Διάβασα σε πολλά post ότι προτείνετε σε μαντεμένιες σχάρες ορειχάλκινη βούρτσα για το καθάρισμά της. Υπάρχει κάποια να προτείνετε, δοκιμασμένη και να μην είναι της Napoleon? Ευχαριστώ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundkeeper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geornirv είπε Νομίζω ότι ταιριάζει η σούβλα της Naterial Kenton...αλλα ας πει και άλλος γιατί και εγώ δεν την έχω πάρει ακόμα. Αυτή είναι η σούβλα για την 4+1 την έχω αγοράσει και είναι πραγματικά ότι καλύτερο Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από soundkeeper 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Στις 6/12/2022 στις 11:40 ΠΜ, vins είπε Φαντάζομαι αν το βάζω πάνω στην πέτρα πίτσας και κάνω έμμεσο με τον κεντρικό κλειστό και ανοιχτούς τους 2 πλαϊνούς δε θα έχω θέμα (με θερμοκρασίες στο καπάκι γύρω στους 180 Κελσίου) δεν είναι κακή ιδέα πάνω σε πέτρα που αντίθετα απο μαντέμι και αν κρίνω απο την συμπεριφορά της στο ψήσιμο πίτσας θα σου δώσει ποιο ομαλή θερμοκρασία και μάλιστα σε άμεσο ψήσιμο με τον κάτω καυστήρα σε χαμηλή ένταση , βέβαια όλα στο ψήσιμο όλα είναι σχετικά και αυτό γιατί υπάρχουν πολλές διαφορετικές παράμετροι έτσι θα πρέπει να κάνεις τις δοκιμές σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Τι γνωμη εχετε για την Jamestown Maddox 4.1 ? ακομα και αν ανεβω στα 500-550 μπορω να παρω καποια καλυτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Στις 6/12/2022 στις 11:36 ΠΜ, ilpapacha είπε Σίγουρα είναι πιο ανθεκτικό. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μην υπερβαίνεις τους 260 βαθμούς, όπως αναφέρει στα χαρακτηριστικά του. αυτό εγώ δεν το καταλαβαίνω ,μου φαίνεται περ'ιεργο , το μανέμι δεν έχει κανένα πρόβλημα σ΄αυτές τις θερμοκρασίες ούτε και το εμαγιέ έχει εκτός και εαν δεν είναι εμαγιέ και είναι βαμμένο με ηλεκτροστατική ή υπάρχουν πάνω της εξαρτήματα όπως χερουλια που δεν αντέχουν 3 ώρες πριν, daPro7 είπε Παίδες να ρωτήσω τι σχάρα να πάρω από ατσάλι η μαντέμι ? αν μπορείς να επιλέξεις ανοξείδωτη και ξενιάζεις 7 ώρες πριν, avidovi είπε Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα! Έχω την Napoleon Travel Q και είχα πάρει την βούρτσα της Napoleon με τις ορειχάλκινες τρίχες που συστήνει η εταιρεία για τις μαντεμένιες σχάρες. Βέβαια πλέον (5 μήνες μετά) έχει αρχίσει και μαδάει οπότε πάμε για αντικατάσταση. Σκεφτόμουν για αυτή https://www.skroutz.gr/s/26345143/Napoleon-62035-Βούρτσα-Καθαρισμού-για-Barbeque-45cm.html , η οποία παίρνει και ανταλλακτικές κεφαλές ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζεις όλη τη βούρτσα. Βέβαια έχει ανοξείδωτες τρίχες οπότε ίσως να είναι σκληρή για το μαντέμι και να ξύνει όλο το seasoning. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ποιοτική βούρτσα για μαντεμένιες σχάρες που δεν χρειάζεται αντικατάσταση κάθε εξάμηνο; κοίτα εαν η σχάρα σου δεν είναι επισμαλτωμένη δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσεις ατσάλινη βούρτσα , το μαντέμι είναι ένα πολύ σκληρό υλικό εύθραυστο μεν αλλά σκληρό και δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει απο μια βούρτσα , άλλωστε μέρος της διαδικασίας επαναφορά μιας πλάκας ή σχάρας απο μαντέμι που έχει σκουριάσει είναι το βούρτσισμα και μάλιστα με ηλεκτρικό δράπανο ή τροχό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 https://bbq.gr/tripli-sxara-alouminiou-44-x-40-cm-grillgrate?___store=bbq_el&skr_prm=WyJhYTZmZGJlMi0xMTExLTQ5ODktYTI3ZC05ZjFmYmQxNGM4NzQiLDE2NzA1NDY0MDE1MjYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Αυτή πως σας φαίνεται?την έχει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, daPro7 είπε Παίδες να ρωτήσω τι σχάρα να πάρω από ατσάλι η μαντέμι ? Τα μαντεμένια σκεύη/σχάρες χρειάζονται συντήρηση, ώστε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση. Τα ανοξείδωτα δεν χρειάζονται την ίδια φροντίδα. Εάν δεν θέλεις/μπορείς να κάνεις την συντήρηση που απαιτείται για το μαντέμι, τότε καλό θα ήταν να προτιμήσεις ανοξείδωτες. 18 ώρες πριν, AngelMav είπε Καλησπέρα σε όλους. Υπερήφανος κάτοχος πλέον μιας 365 SIB. Διάβασα σε πολλά post ότι προτείνετε σε μαντεμένιες σχάρες ορειχάλκινη βούρτσα για το καθάρισμά της. Υπάρχει κάποια να προτείνετε, δοκιμασμένη και να μην είναι της Napoleon? Ευχαριστώ, Καλό Θα ήταν να προτιμήσεις κάποια που έχει μακριά λαβή, ώστε να μην «καίγεσαι» https://www.skroutz.gr/c/4607/vourtses-katharismou-bbq.html?from=catspan&keyphrase=ορειχαλκινη&o=ορειχαλκινη+βουρτσα&order_by=pricevat&order_dir=asc 6 ώρες πριν, daPro7 είπε https://bbq.gr/tripli-sxara-alouminiou-44-x-40-cm-grillgrate?___store=bbq_el&skr_prm=WyJhYTZmZGJlMi0xMTExLTQ5ODktYTI3ZC05ZjFmYmQxNGM4NzQiLDE2NzA1NDY0MDE1MjYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Αυτή πως σας φαίνεται?την έχει κανείς? Έχουμε αναφερθεί και σε παλιότερα ποστ καλό θα ήταν να τις αποφύγεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και εγω πηρα στην αρχη μια με ορειχαλκινες τριχες, συγκεκριμενα αυτην https://www.skroutz.gr/s/14356307/Outdoorchef-Standard-Βούρτσα-Καθαρισμού-για-Barbeque-34cm.html, το θεμα ειναι οτι μου "στομωσε" μεταξυ στις τριχες, την καθαριζα αλλα και παλι δεν γινοταν πολυ δουλεια. Τωρα εχω παρει μια πιο απλη αυτη νομιζω, https://www.praktiker.gr/p/vourtsa-katharismou-bbq-jamestown-29-5x10x4cm-anokseidoti-110472 το μακρυ χερουλι οντως ειναι must. Την περναω παντα μετα το τελος του ψησιματος 4-5 φορες πανω κατω, χωρις να κανω πυρολυση και αν ειναι καλα λαδωμενες οι σχαρεις δεν μενει τιποτα. Και οντως το μαντεμι οχι το επισμαλτομενο, δεν εχει θεμα δεν παθαινει τιποτα. Βολευει να την γυρνας και καθετα για το αναμεσα στην σχαρα αν εχει τιποτα, και αν δεν βαριεμαι στο τελος, την βουταω σε ενα λεκανακι με ζεστο/καυτο νερο και λιγο fairy και φευγουν ολα τα λιπη που τυχον εχουν μεινει πανω στην βουρτσα και ολα κομπλε Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Amaretos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Στις 8/12/2022 στις 8:47 ΠΜ, avidovi είπε Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα! Έχω την Napoleon Travel Q και είχα πάρει την βούρτσα της Napoleon με τις ορειχάλκινες τρίχες που συστήνει η εταιρεία για τις μαντεμένιες σχάρες. Βέβαια πλέον (5 μήνες μετά) έχει αρχίσει και μαδάει οπότε πάμε για αντικατάσταση. Σκεφτόμουν για αυτή https://www.skroutz.gr/s/26345143/Napoleon-62035-Βούρτσα-Καθαρισμού-για-Barbeque-45cm.html , η οποία παίρνει και ανταλλακτικές κεφαλές ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζεις όλη τη βούρτσα. Βέβαια έχει ανοξείδωτες τρίχες οπότε ίσως να είναι σκληρή για το μαντέμι και να ξύνει όλο το seasoning. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ποιοτική βούρτσα για μαντεμένιες σχάρες που δεν χρειάζεται αντικατάσταση κάθε εξάμηνο; Όντως η Napoleon συστήνει τις ορειχάλκινες βούρτσες για τις μαντεμένιες σχάρες, ώστε να μην «πληγώνεις» το seasoning. Εάν θεωρείς ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό, πχ κάνοντας πιο τακτική «λίπανση» κτλ, τότε μπορείς να την δοκιμάσεις κι αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelMav Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 @Amaretos @ilpapacha Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Λέω να ξεκινήσω με μια ορειχάλκινη έστω και noname και όταν με το καλό αποκτήσω εμπειρία πάω και για μια με ατσάλινες. Πως φαίνεται ο νέος στις υγραερίου ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, AngelMav είπε @Amaretos @ilpapacha Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Λέω να ξεκινήσω με μια ορειχάλκινη έστω και noname και όταν με το καλό αποκτήσω εμπειρία πάω και για μια με ατσάλινες. Πως φαίνεται ο νέος στις υγραερίου ε? Να ´σαι καλά. Όσο περισσότερο την λειτουργείς τόσο καλύτερα/πιο γρήγορα θα την μάθεις. Δώσε απλά λίγο προσοχή, πχ στην ασφάλεια, στον καθαρισμό κτλ, και δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Burger για σήμερα 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimgoodman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Βραδυνό στα γρήγορα. Είχα μόνο 2 καυστήρες ανοιχτούς και διατηρούσε 210 με 240 βαθμούς. Για χειμωνιάτικο 🌽 μια χαρά βγήκε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα