Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για την Kenton 4b εχει καποιος εμπειρια απο καποιο καλυμμα;

Δεν θελω να την προστατεψω με τα πλαινα ανοιχτα, δεν μου αρεσει σαν ιδεα, δεν θελω να βλεπω ολο αυτο το πραγμα σκεπασμενο στο μπαλκονι μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2243

  • ilpapacha

    2025

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

2 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Καλημέρα και καλά ψησίματα για σήμερα. Επειδή τα πλαϊνά ράφια της weber έχουν αρχίσει να μαζεύουν γρατζουνιές, έχετε να προτείνεται κάποια επιφάνεια να τα καλύψω με κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ. 

Μια απλή λύση είναι να βρεις μια βάση κοπής σιλικόνης ή κάποιο ξύλο σε παρεμφερές μέγεθος με το ράφι.

14 ώρες πριν, panagiof είπε

Ψαχνοντας στο προηγούμενο σαιτ βρήκα ακομη καλύτερη προσφορά...

https://www.grillfuerst.de/Napoleon/Gasgrill/RogueSE/525-All-Black-10-Jahre-Grillfuerst-Sondermodell-X-DEAL-Abdeckhaube-Gussplatte-Drehspiess.php

Για τους έμπειρους της παρέας...πως το βλέπετε? 

Εντωμεταξύ η ψησταριά πρεπει να ναι ακριβως η ιδια με την 525 se που πουλιεται στην Ελλάδα, απλά σε μαυρο ματ χρώμα σωστα?

Εχετε κανένα ευκολο τρόπο για να ρθει Ελλάδα? 

Πολύ καλή επιλογή. Η προσφορά έχει σούβλα, μαντεμένια πλάκα και κουκούλα. Μια ακόμα διαφορά είναι ότι οι σχάρες στον κυρίως χώρο ψησίματος είναι μαντεμένιες.

Για την αποστολή της στην Ελλάδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια υπηρεσία όπως πχ η παρακάτω 

https://www.eshopwedrop.gr

39 λεπτά πριν, netagra είπε

Για την Kenton 4b εχει καποιος εμπειρια απο καποιο καλυμμα;

Δεν θελω να την προστατεψω με τα πλαινα ανοιχτα, δεν μου αρεσει σαν ιδεα, δεν θελω να βλεπω ολο αυτο το πραγμα σκεπασμενο στο μπαλκονι μου.

Δες τις διαστάσεις με κλειστά τα ράφια και τις αντίστοιχες της 3b με ανοικτά. Λογικά θα πρέπει να ταιριάζει.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

52 minutes ago, ilpapacha said:

Πολύ καλή επιλογή. Η προσφορά έχει σούβλα, μαντεμένια πλάκα και κουκούλα. Μια ακόμα διαφορά είναι ότι οι σχάρες στον κυρίως χώρο ψησίματος είναι μαντεμένιες.

Ανοξείδωτες είναι απ' ότι λέει στην περιγραφή. Του πλαϊνού Infrared είναι μαντέμι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, DiamadisT είπε

Ανοξείδωτες είναι απ' ότι λέει στην περιγραφή. Του πλαϊνού Infrared είναι μαντέμι.

Όντως. Συνήθως σε αυτές τις εκδόσεις τις είχαν με μαντεμένιες σχάρες, προφανώς το έχουν αλλάξει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, biovaggoulas είπε

Χαχαχαχα εσύ φορτωσες για μαγαζί!!! 1,5 στόμα ακόμα έχω να ταΐσω. 😂

Έχω κι εγώ 2 στόματα ακόμα…😂😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40 λεπτά πριν, notist είπε

Ψαράκια σήμερα Κυριακή και πατάτα τηγανιτή στο υγραέριο. 

IMG_20221127_160315_985.jpg

 

 

 

 

νομίζω ψήνεις με τις σχαρες ανάποδα,απο την αλλη μερια ειναι πιο μυτερές και ετσι ειναι το σωστο  για να κολλάει λιγοτερο το κρεας .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 24/11/2022 στις 3:46 ΜΜ, sndev είπε

Kαι οχι δε τις κάνω συλλογή... ειναι σε διαφορετικα σπιτια. Σε campingaz ψηνω k αν αλλάξω θα νε σε ναπολεον με ματι με υπέρυθρες 

Άλλοι κάνουν συλλογή Lego, άλλοι κινητά, άλλοι αυτοκίνητα..... εμείς ψησταριές :) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Votritis είπε

νομίζω ψήνεις με τις σχαρες ανάποδα,απο την αλλη μερια ειναι πιο μυτερές και ετσι ειναι το σωστο  για να κολλάει λιγοτερο το κρεας .

Απο την αλλη μερια δεν εχω ψησει ποτε τα 3 χρονια που την εχω και δεν κολλαει τπτ αν το κανεις σωστα. Καπου ειχα διαβασει ομως οτι ειναι για κατι γαριδες κλπ ωστε να μειωσεις την επιφανεια επαφης.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, marksk είπε

παιδιά για την kenton λέω να την πάρω και θα βάλω και κάλυμμα , χρειάζομαι και ρυθμιστή πίεσης ;

Χρειάζεσαι ρυθμιστή και λάστιχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε

Χρειάζεσαι ρυθμιστή και λάστιχο.

καλά τα προτείνει το site τους τότε.

https://www.leroymerlin.gr/gr/thermansi/sobes/adallaktika-sobon/ruthmistis-piesis-gia-sompa-aeriou-80702134?ref=reccodo-btr-zUy6CpmZXiQB&cr=52eb913c38a344f4a8520a3f2cec6f0b 

να πάρω και αυτό μαζί 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσοι αγοράζετε και έξτρα μάτι για την ψησταριά και βάζετε "ταφ" στην μπουκάλα, πρέπει να προσέξετε αν ο ρυθμιστής μπορεί να το σηκώσει. Τι εννοώ: κοιτάμε συνολική κατανάλωση των καυστήρων της ψησταριάς μας όπως αναγράφει το ταμπελάκι της εταιρείας και κοιτάμε μετά τον ρυθμιστή. Στην SpiritII πχ γράφει ο ρυθμιστής 1kg/h όταν οι καυστήρες αν δεν κάνω λάθος θέλουν στο φουλ και οι 4 περίπου 870 - 900 gr/h. Οπότε με τον υπάρχον ρυθμιστή αν βάλουμε ένα "ταφ" και ταυτόχρονα έχουμε καυστήρες στο φουλ και το μάτι αερίου θα έχουμε θέμα απόδοσης. Στο εμπόριο κυκλοφορούν και του 1,5kg/h όπου πάντα βλέποντας τι κατανάλωση έχει η εστία μας υπολογίζουμε αν μπορούμε να τα βάλουμε όλα ταυτόχρονα. Προσωπικά θα επιλέξω ξεχωριστό "δίκτυο" για την ψησταριά και ξεχωριστό για το μάτι.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημέρα και καλη βδομαδά σε όλους!

Αγόρασα χτες την ψησταρια απο το leroy merlin.μιας και ειναι η πρώτη μου επαφή με ψησταριά υγραερίου, θα ήθελα να ρωτήσω τι άλλο χρειάζομαι πέρα απο την φιάλη και τον ρυθμιστή. επίσησ τι προτιμάτε υγραερίου ή προπανίου καθώς βλεπω διαφορετικούς ρυθμιστές από την coral gas (που προτείνεται σε προηγούμενες αναρτήσεις).

 

Ευχαριστώ πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...