Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, prapasgiorgos είπε

Αυτό ακριβώς μου δώσανε! Το δούλεψες; και σε τι ψησταριά και αεριο; 

Δεν το δούλεψα ακόμη γιατί θα μου έρθει η ψησταριά Δευτέρα. Μου το άφησε κάπου στην μέση και να δοκιμάσω λίγο πάνω, λίγο κάτω λέει. Δεν μου γέμισε το μάτι αλλά επειδή είναι δώρο θα δοκιμάσω σκέφτηκα και αν είναι τον αλλάζω. Πια πόλη το πήρες;

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2066

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Άλλη εννοείς τη maddox 4.1;

Δεν μου κάνει λόγω μεγέθους...

Πήγα έριξα σήμερα μιά ματιά.

Φαίνεται λίγο ποιοτικότερη σε σχέση με τις maddox και kenton.

Παραπλήσια με κάτι landman που έχει το praktiker και τις hudson του leroy.

Φυσικά δεν φτάνει weber και napoleon σε στιβαρότητα (και πάχος λαμαρίνας στον κάδο).

Το θέμα μου είναι αν πιάνει γρήγορα θερμοκρασίες ή είναι αδύναμη.

Ναι την 4.1 εννοούσα στα 350€. Ειδικά για κάποιον που δεν έχει Leroy δίπλα του και πρέπει να δώσει 60€ μεταφορικά (240€ σύνολο η κεντον), άνετα έδινα 110€ παραπάνω για τα ινοξ συν το infrared (που το ζηλεύω που δεν το έχω στη Weber)..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimgoodman είπε

Αυτό μάλλον έδωσαν και σε μένα γιατί λέει ότι είναι και για τα δύο αέρια και βιδώνεις ξεβιδώνεις για την πίεση.

IMG_20221126_170915.jpg

IMG_20221126_170828.jpg

 

51 λεπτά πριν, jimgoodman είπε

Δεν το δούλεψα ακόμη γιατί θα μου έρθει η ψησταριά Δευτέρα. Μου το άφησε κάπου στην μέση και να δοκιμάσω λίγο πάνω, λίγο κάτω λέει. Δεν μου γέμισε το μάτι αλλά επειδή είναι δώρο θα δοκιμάσω σκέφτηκα και αν είναι τον αλλάζω. Πια πόλη το πήρες;

Από Βέροια 

Δημοσ.

Έφτασαν και οι προμήθειες για μια σούπερ γευστική εβδομάδα!!! 1 διάφραγμα και τα τσορίθο ήδη εξαφανίστηκαν. Αύριο να δούμε τι...

IMG_20221126_141117.jpg.cccc2abbd17ab3bbe7b3e71860f0ffa2.jpg

  • Like 10
Δημοσ.
3 ώρες πριν, prapasgiorgos είπε

Αυτός που μου έδωσε είναι 22-70mbar και έχει μια βαλβίδα πάνω που βιδώνεις και ξεβιδώνεις. Όσο βιδώνεις τόσο πιο πολύ αεριο στέλνει. Με αυτό έπαιζα όλη την ώρα μπας και βγάλω ακρη. 

Αυτός που μου έδωσε είναι 22-70mbar και έχει μια βαλβίδα πάνω που βιδώνεις και ξεβιδώνεις. Όσο βιδώνεις τόσο πιο πολύ αεριο στέλνει. Με αυτό έπαιζα όλη την ώρα μπας και βγάλω ακρη. 

 

Το εύρος είναι σχετικά μικρό. Τον ίδιο μου είχαν δώσει κι εμένα σε επόμενη φορά.

Τον έχουμε ρυθμίσει και λειτουργεί στην ψησταριά ενός κουμπάρου μου, με coral prime προπάνιο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Το εύρος είναι σχετικά μικρό. Τον ίδιο μου είχαν δώσει κι εμένα σε επόμενη φορά.

Τον έχουμε ρυθμίσει και λειτουργεί στην ψησταριά ενός κουμπάρου μου, με coral prime προπάνιο.

Και δουλεύει σωστά; εγώ δεν μπόρεσα να τον ρυθμίσω με τίποτα. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, prapasgiorgos είπε

Και δουλεύει σωστά; εγώ δεν μπόρεσα να τον ρυθμίσω με τίποτα. 

Ναι δουλεύει μια χαρά. Δοκίμασε κι αυτό που ανέφερε ο @est, ώστε να βεβαιωθείς ότι το πρόβλημα όντως εστιάζεται στον ρυθμιστή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Ναι δουλεύει μια χαρά. Δοκίμασε κι αυτό που ανέφερε ο @est, ώστε να βεβαιωθείς ότι το πρόβλημα όντως εστιάζεται στον ρυθμιστή.

Αλλιώς παίζει να φταίει η φιάλη ή η ψησταρια σε κάτι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλά ψησίματα για σήμερα. Επειδή τα πλαϊνά ράφια της weber έχουν αρχίσει να μαζεύουν γρατζουνιές, έχετε να προτείνεται κάποια επιφάνεια να τα καλύψω με κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prapasgiorgos είπε

Αλλιώς παίζει να φταίει η φιάλη ή η ψησταρια σε κάτι; 

Ξεκίνα πρώτα με αυτό που πρότεινε ο @est και βλέπουμε. Το πιο πιθανό είναι αυτό, να είναι θέμα ρύθμισης τους ρυθμιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...