Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελληνικα μοσχάρια σε πριτζολες τουλάχιστον δεν ευχαριστήθηκα. 

Γαλλικά όμως που είναι φτηνότερα από Αργεντινής κτλ μια χαρά βγαίνουν.

Επεξ/σία από virginkiller
  • Απαντ. 21,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2408

• ilpapacha

2118

• sndev

1132

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
1 minute ago, virginkiller said:

Ελληνικα μοσχάρια σε πριτζολες τουλάχιστον δεν ευχαριστήθηκα. 

Γαλλικά όμως που είναι φτηνότερα από Αργεντινής κτλ μια χαρά βγαίνουν.

εξαρτάτε τι σου δίνουν.. αν βρεις ελληνικά σητημενο σωστά 20+ ειναι 2 φορες ανωτερο απο γαλλικο της σειρας 

αν φας ποτε στο base grill κ παθεις εγγεφαλικο κανε μια ερώτηση απο που ειναι τα μοσχαρια κ θα παρεις απάντηση οτι ειναι ελληνικα. ειναι ξεκαθαρα τι θα σου δώσει το κρεοπωλείο :)

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, sndev said:

εξαρτάτε τι σου δίνουν.. αν βρεις ελληνικά σητημενο σωστά 20+ ειναι 2 φορες ανωτερο απο γαλλικο της σειρας 

αν φας ποτε στο base grill κ παθεις εγγεφαλικο κανε μια ερώτηση απο που ειναι τα μοσχαρια κ θα παρεις απάντηση οτι ειναι ελληνικα. ειναι ξεκαθαρα τι θα σου δώσει το κρεοπωλείο :)

Δεν αμφιβάλλω. Απλά δυστυχώς εδώ κάτω δεν ξέρουμε από μοσχάρι.... Κάποιοι κάτι πάνε να κάνουν αλλά χωρίς την ανάλογη ζήτηση δεν υπάρχει προσφορά.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sndev είπε

Πολύ τίμια επιλογή είναι η μοσχίδα που φέρνει το orimasis. Φαντάζομαι την έχεις δοκιμάσει.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, ilpapacha said:

Πολύ τίμια επιλογή είναι η μοσχίδα που φέρνει το orimasis. Φαντάζομαι την έχεις δοκιμάσει.

ναι εχεις δικιο εχει κ αλλα καλα αυτος αλλά ... μου το χαλάει η απόσταση 😁

οποίος είναι ομως κοντα αξίζει να παιξει μπάλα με τα κρεατα του 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sndev είπε

ναι εχεις δικιο εχει κ αλλα καλα αυτος αλλά ... μου το χαλάει η απόσταση 😁

οποίος είναι ομως κοντα αξίζει να παιξει μπάλα με τα κρεατα του 

Η απόσταση όντως είναι ένα θέμα. Κι εγώ παίρνω από εκεί, συνήθως, όταν είμαι στο εξοχικό των πεθερικών. Από εκεί είχα πάρει και το brisket κι άλλα διάφορα.

Δημοσ.
22 minutes ago, ilpapacha said:

Στα ελληνικά του κρέατα αναφέρεσαι και όχι στα εισαγόμενα, σωστά?

Δημοσ.
1 hour ago, sndev said:

Ειναι οτι πιο χρήσιμο ειχα τα τελευταία χρόνια το πλαινο ματι

Καθαρίζεται εύκολα; Βέβαια αν το χρησιμοποιείς μόνο για searing λογικά δεν θα λερώνει πολύ

Δημοσ.
5 minutes ago, techient said:

Καθαρίζεται εύκολα; Βέβαια αν το χρησιμοποιείς μόνο για searing λογικά δεν θα λερώνει πολύ

τι να καθαριζει? στα 1000 γινονται ολα σταχτη.. την σχαρα λες?

Δημοσ.

Είναι πολύ δύσκολο να βρείς Ελληνικό και μαλακό,,γευστικό ναι, μαλακό δύσκολο, εχει να κάνει με τη μέθοδο εκτροφής.

Αν κάποιος ψάχνεται για κρεοπωλείο με καλές και σωστές κοπές, ωριμανσης,black anngus, picanha κτλ..στείλτε πμ να σας στείλω συστημένους.

Αλλα να ξέρετε,,εγω θα ξηγηθώ κρεοπωλείο..εσεις θα με συστήσετε σε κατάστημα με ψησταριές..ακόμα να πάρω την απόφαση να βάλω το χέρι βαθιά στη τσέπη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ghost1978 είπε

Αν κάποιος ψάχνεται για κρεοπωλείο με καλές και σωστές κοπές, ωριμανσης,black anngus, picanha κτλ..στείλτε πμ να σας στείλω συστημένους.

τι τιμες παιζουν;; Υπαρχουν πολλα αλλα ξεφευγουν οι τιμες δυστυχως.

Δημοσ.
15 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

τι τιμες παιζουν;; Υπαρχουν πολλα αλλα ξεφευγουν οι τιμες δυστυχως.

Σε σύγκριση με αυτό που παίρνεις τις βρίσκω λογικές..έχει Ελληνικά απο τις καλύτερες φάρμες, φέρνει Ουρουγουάη, Αργεντινή , Μοντάνα,,μέχρι και Κόμπε έιχε φέρεις τις προάλλες ,,κατα καιρούς αλλάζει , εχει και δικό του ψυγείο ωρίμανσης..γενικά το γουστάρει και το ψάχνει πολύ.

Θα δώ τιμές και θα γράψω εδώ κάποιες ενδεικτικά.

Δημοσ.
3 hours ago, sndev said:

τι να καθαριζει? στα 1000 γινονται ολα σταχτη.. την σχαρα λες?

Εκεί στο υπέρυθρο λέω,  αναρωτιόταν αν πέφτουν λίπη πάνω του και αν είναι δύσκολος ο καθαρισμός, αλλά αν λες ότι πιάνει 1000 βαθμούς, τότε ναι, δεν μένει κάτι για να καθαρίσεις 

Δημοσ.
2 hours ago, Ghost1978 said:

Είναι πολύ δύσκολο να βρείς Ελληνικό και μαλακό,,γευστικό ναι, μαλακό δύσκολο, εχει να κάνει με τη μέθοδο εκτροφής.

Αλλα να ξέρετε,,εγω θα ξηγηθώ κρεοπωλείο..εσεις θα με συστήσετε σε κατάστημα με ψησταριές..ακόμα να πάρω την απόφαση να βάλω το χέρι βαθιά στη τσέπη.

Νομίζω πρώτα βρίσκεις τι θες να πάρεις και μετά το κατάστημα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...