Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε  σείς @virginkiller @SagoniasSlutRos μην με ταγκάρετε, ψάχνω βάση για το «αυγό» τώρα κι έχω αφιερώσει αρκετές εργατοώρες 😂.

@virginkiller γι αυτή λες;

IMG_0931.jpeg.0ab458e6871f920d46d923628db91872.jpeg

Άσε μην την πάρεις, είναι χάλια, είναι μακριά, αμπαλάρισμα, καράβια κτλ Ου μπλέξεις.

 

  • Haha 5
  • Απαντ. 21,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2404

  • ilpapacha

    2114

  • sndev

    1126

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
8 hours ago, virginkiller said:

Ερώτηση προς τους κατόχους Napoleon καιμκατα προτίμηση . prestige. 

Έχω μπανισει μια μεταχειρισμένη  prestige 500 ( ευχαριστούμε @ilpapacha)

Και με το ψάξιμο που έχω ρίξει βλέπω αρκετός κόσμος αναφέρει ανομοιομορφία στην σχάρα και απότομες διακυμάνσεις εντάσεις από τα control.  Προσωπικές μου ακούγονται σαν σημάδια κακής προθέρμανσης αλλά θα ήθελα και την αποψη κατόχων 

Εμενα η phantom σιγουρα μπροστά είναι πιο δυνατή. Απότομες διακυμάνσεις ομως οχι για κανενα λογο. Έχοντας περασει απο τα χερια μου 4 5 ψησταριές θα σου πω οτι ολες το εχουν αυτο. Στη phantom ειναι σε πολυ μικρότερο επίπεδο αναλογικά. Δεν έχει να κανει με τη προθέρμανση αλλα με τις απώλειες κ τη δύναμη 

  • Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, sndev said:

Εμενα η phantom σιγουρα μπροστά είναι πιο δυνατή. Απότομες διακυμάνσεις ομως οχι για κανενα λογο. Έχοντας περασει απο τα χερια μου 4 5 ψησταριές θα σου πω οτι ολες το εχουν αυτο. Στη phantom ειναι σε πολυ μικρότερο επίπεδο αναλογικά. Δεν έχει να κανει με τη προθέρμανση αλλα με τις απώλειες κ τη δύναμη 

 Χμμμ συνήθως λένε ότι μπροστά πιο αδύναμη!  Έχεις τη φετινή έκδοση που άλλαξαν κάτι στους ανακλαστήρες για να επικεντρωθεί ζέστη μπροστά;

Δημοσ.

Πολύ νταβατζήδες όλοι αυτοί οι Βοναπάρτες, ο άλλος με τα καρμπυρατέρ, ο βασιλιάς του broil και οι.λοιποί. Μας τα παίρνουν κανονικά αλλά όχι μόνο σε εμάς, σε όλο τον κόσμο. Γιατί η αγορά είναι ο τελικός κριτής ό'τι και να λεμε εδώ.

θα πω ακόμα ότι δεν είμαι ικανός και ούτε θέλω να απαξίώσω αλλά αντίθετα, τιμώ την προσπάθεια του κατασκευαστή που αγωνίζεται και πασχίζει να δημιουργήσει και να προωθήσει στην αγορά το προϊόν του, μάλιστα, εν μέσω υπέρμετρων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Ελληνική επιχειρηματικότητα. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά αλλά εγώ, Θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό. Κάτι που να προσεγγίζει την τάση που κυριαρχεί στην αγορά των ψησταριών αερίου οικιακής χρήσης. Κάτι που να διαφοροποιείται από τα συρτάρια νερού που ουσιαστικά, μαρτυρούν την τροποποίηση της σχεδίασης μιας ψησταριάς που απευθύνεται σε επαγγελματίες. Και θα ήθελα, να μπορώ να δω αυτά τα προϊόντα σε μια έκθεση, σε ένα ειδικό κατάστημα ή σε μια αλυσίδα λιανικού εμπορίου. Ζητάω πολλά, αλλά βήμα-βήμα, όλα γίνονται. Η προώθηση του προϊόντος σε έναν εξαιρετικό reviewer - specialist του είδους για να κάνει δύο ψησίματα, ήταν πολύ καλή ιδέα αλλά δεν είναι αρκετή και δεν πείθει πάντα. Ειλικρινά, εύχομαι το καλύτερο...

  • Like 5
Δημοσ.
1 hour ago, virginkiller said:

 Χμμμ συνήθως λένε ότι μπροστά πιο αδύναμη!  Έχεις τη φετινή έκδοση που άλλαξαν κάτι στους ανακλαστήρες για να επικεντρωθεί ζέστη μπροστά;

Οχι φιλε μου, δεν ειναι φετινή.

Ισχύει, συνήθως μπροστά ειναι αδύναμες 

 

  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας και καταρχήν συγχαρητηρια για το thread! Τόσο διάβασμα που έχουμε ρίξει εδώ ούτε στο πτυχίο! Ευτυχής νέος κάτοχος μιας Napoleon Freestyle 425 κι εγώ και επειδή όλα τα περιφερειακά που ζαχαρώνω να αγοράσω φτάνου να κοστίσουν όσο η ψησταριά, ψάχνω να δω τι μπορώ να χρησιμοποιήσω από τα υπάρχοντα. Για αυτό θέλω και τη βοήθεια των ειδικών σε κάτι που δε βρηκα πληροφορίες! Έχω ένα φύλλο-ταψάκι ψησίματος από ανοδιωμένο αλουμίνιο της βρετανικής Silverwood (https://www.silverwood-bakeware.com/collections/bakeware/products/15x13-inch-heavy-duty-biscuit-tray). Αντέχει στις θερμοκρασίες της ψησταριάς για να χρησιμοποιηθεί προσωρινά αντί για μαντεμένια πλάκα? 

Δημοσ.
29 minutes ago, GiannisB81 said:

Έχω ένα φύλλο-ταψάκι ψησίματος από ανοδιωμένο αλουμίνιο της βρετανικής Silverwood

Γεια σου φίλε, καλως ήρθες. 

Αυτό το ταψάκι φαίνεται ότι είναι για ψήσιμο για ζύμες, πχ ψωμί, η μια πίτσα. Στο site όμως δεν γράφει για θερμοκρασίες, λέει ότι κάνει για φούρνο. 

 

  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GiannisB81 είπε

Καλημέρα σας και καταρχήν συγχαρητηρια για το thread! Τόσο διάβασμα που έχουμε ρίξει εδώ ούτε στο πτυχίο! Ευτυχής νέος κάτοχος μιας Napoleon Freestyle 425 κι εγώ και επειδή όλα τα περιφερειακά που ζαχαρώνω να αγοράσω φτάνου να κοστίσουν όσο η ψησταριά, ψάχνω να δω τι μπορώ να χρησιμοποιήσω από τα υπάρχοντα. Για αυτό θέλω και τη βοήθεια των ειδικών σε κάτι που δε βρηκα πληροφορίες! Έχω ένα φύλλο-ταψάκι ψησίματος από ανοδιωμένο αλουμίνιο της βρετανικής Silverwood (https://www.silverwood-bakeware.com/collections/bakeware/products/15x13-inch-heavy-duty-biscuit-tray). Αντέχει στις θερμοκρασίες της ψησταριάς για να χρησιμοποιηθεί προσωρινά αντί για μαντεμένια πλάκα? 

Καλύτερα να κάνεις μια ερώτηση απευθείας στην εταιρεία. Αν είναι μόνο για φούρνο, τότε είναι μέχρι 250-300 βαθμούς Κελσίου.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...