Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 21,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2404

• ilpapacha

2114

• sndev

1126

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
Στις 11/4/2025 στις 4:15 ΜΜ, screwman είπε

Hello to all,

Αφήνω εδώ αυτήν την προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται. Θεωρώ ότι η τιμή είναι πολύ τιμια και ως ιδιοκτήτης της ίδιας (προηγούμενη σειρά) την θεωρώ γάντι για πρώτη αγορά.

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/232726-ψηστ-υγρ-broil-king-monarch-320-834-253?utm_source=Affiliate&utm_medium=Banner&utm_campaign=Generic&lkws_138=66cee2d7-206f-3d54-5b55-da0f2e15ded8

Αν επαιζε σ αυτα τα λεφτα τοτε που πηραμε ολη την απιθανη spirit παιζει να επαιρνα την μοναρκ αν κ εχει μικροτερη επιφανεια ψησιματος.Δεν ξερω γιατι μου εχει γυαλισει τοσο πολυ η συγκεκριμενη,μου εβγαζε μια τρελη βλαχοαμερικανια σαν ψησταρια.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alimentas είπε

Αν επαιζε σ αυτα τα λεφτα τοτε που πηραμε ολη την απιθανη spirit παιζει να επαιρνα την μοναρκ αν κ εχει μικροτερη επιφανεια ψησιματος.Δεν ξερω γιατι μου εχει γυαλισει τοσο πολυ η συγκεκριμενη,μου εβγαζε μια τρελη βλαχοαμερικανια σαν ψησταρια.

Ίσως είναι ένα μικρό τσακ ανώτερη από spirit. Απλά τότε έπαιζε 600 η μία και 800 η άλλη που δεν δικαιολογουσε τη διαφορά. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Broil king:

BK < Gem < Royal < Crown < Monarch < Signet < Baron < Regal < Imperial 

• Like 1
Δημοσ.
17 hours ago, alimentas said:

Έχει ναι, αν και για εμένα δεν είναι η επιφάνεια το πρόβλημά της, αλλά οι αναφλέξεις. Εκεί τώρα προσπαθώ να κάνω μία πατέντα

17 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Ίσως είναι ένα μικρό τσακ ανώτερη από spirit. Απλά τότε έπαιζε 600 η μία και 800 η άλλη που δεν δικαιολογουσε τη διαφορά. 

Ποιοτικά θεωρώ είναι παραπάνω. 11 χρόνια κάτοχος τώρα (αν δεν με απατά η μνήμη μου) και αν εξαιρέσεις το θέμα με τα flavorizers (που εκεί μπορεί να είμαι και εγώ περιέργος, το παραδέχομαι) δεν έχει ζητήσει τίποτα. Και χωρίς καμία ιδιαίτερη περιποίηση.

14 minutes ago, teachertza said:

Να σας ρωτήσω κάτι; Έχει πιστεύετε νόημα το πλευρικό μάτι;

Κανένα. Καλύτερα καρένα σε 3κιλη.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, teachertza είπε

Να σας ρωτήσω κάτι; Έχει πιστεύετε νόημα το πλευρικό μάτι;

Οχι. Έχω στη freestyle με υπέρυθρες και μόνο χώρο πιάνει. Και δεν κάνει ούτε για τηγάνισμα γιατί η κατσαρόλα/τηγάνι έχει απόσταση από τη φωτιά και δεν ζεσταίνει με τίποτα. Searing μπορείς να κάνεις κανονικά και με τους καυστήρες.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη για το ολίγον άσχετο με τις υγραερίου, αλλά έχει χρησιμοποιήσει κάποιος την παρακάτω να πει εντυπώσεις?

Ηλεκτρική Ψησταριά Σχάρας Ninja OG701EU 2400W 37x46εκ. με 200.4€ από το e-shop.gr - Lagonika.gr

Μου φαίνεται τίμια, ειδικά σε αυτή την τιμή και σε σχέση με weber ή napoleon αντίστοιχες.

Δημοσ.

Ερώτηση προς τους κατόχους Napoleon καιμκατα προτίμηση . prestige. 

Έχω μπανισει μια μεταχειρισμένη  prestige 500 ( ευχαριστούμε @ilpapacha)

Και με το ψάξιμο που έχω ρίξει βλέπω αρκετός κόσμος αναφέρει ανομοιομορφία στην σχάρα και απότομες διακυμάνσεις εντάσεις από τα control.  Προσωπικές μου ακούγονται σαν σημάδια κακής προθέρμανσης αλλά θα ήθελα και την αποψη κατόχων 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, virginkiller είπε

Ερώτηση προς τους κατόχους Napoleon καιμκατα προτίμηση . prestige. 

Έχω μπανισει μια μεταχειρισμένη  prestige 500 ( ευχαριστούμε @ilpapacha)

Και με το ψάξιμο που έχω ρίξει βλέπω αρκετός κόσμος αναφέρει ανομοιομορφία στην σχάρα και απότομες διακυμάνσεις εντάσεις από τα control.  Προσωπικές μου ακούγονται σαν σημάδια κακής προθέρμανσης αλλά θα ήθελα και την αποψη κατόχων 

Περα απο τον @ilpapacha δεν θυμαμαι αν εχει αλλος prestige εδω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, SagoniasSlutRos said:

Περα απο τον @ilpapacha δεν θυμαμαι αν εχει αλλος prestige εδω

Ψάχνω αφορμή να μην ξοδέψω αποτι κατάλαβες 🤣

1400+ εξαρτήματα+ μεταφορά Κρήτη ουυυ. Δεν βαριέσαι 

Επεξ/σία από virginkiller
  • Haha 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...