ilpapacha Δημοσ. Σάββατο στις 06:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:31 μμ 12 λεπτά πριν, Ghost1978 είπε Καλύτερα να πάω να ψωνίσω απο ένα απο τα εξειδικευμένα. Αυτό είναι το καλύτερο. 2
alimentas Δημοσ. Σάββατο στις 08:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:30 μμ Στις 11/4/2025 στις 4:15 ΜΜ, screwman είπε Hello to all, Αφήνω εδώ αυτήν την προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται. Θεωρώ ότι η τιμή είναι πολύ τιμια και ως ιδιοκτήτης της ίδιας (προηγούμενη σειρά) την θεωρώ γάντι για πρώτη αγορά. https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/232726-ψηστ-υγρ-broil-king-monarch-320-834-253?utm_source=Affiliate&utm_medium=Banner&utm_campaign=Generic&lkws_138=66cee2d7-206f-3d54-5b55-da0f2e15ded8 Αν επαιζε σ αυτα τα λεφτα τοτε που πηραμε ολη την απιθανη spirit παιζει να επαιρνα την μοναρκ αν κ εχει μικροτερη επιφανεια ψησιματος.Δεν ξερω γιατι μου εχει γυαλισει τοσο πολυ η συγκεκριμενη,μου εβγαζε μια τρελη βλαχοαμερικανια σαν ψησταρια. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. Σάββατο στις 08:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:41 μμ 9 λεπτά πριν, alimentas είπε Αν επαιζε σ αυτα τα λεφτα τοτε που πηραμε ολη την απιθανη spirit παιζει να επαιρνα την μοναρκ αν κ εχει μικροτερη επιφανεια ψησιματος.Δεν ξερω γιατι μου εχει γυαλισει τοσο πολυ η συγκεκριμενη,μου εβγαζε μια τρελη βλαχοαμερικανια σαν ψησταρια. Ίσως είναι ένα μικρό τσακ ανώτερη από spirit. Απλά τότε έπαιζε 600 η μία και 800 η άλλη που δεν δικαιολογουσε τη διαφορά. 1
panagiotis1988 Δημοσ. Σάββατο στις 09:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:30 μμ Γιατι καποιος να παρει την 320 και οχι αυτην ; https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proetoimasia-fagitou/bbq/broil-king-psistaria-igraeriou-gem-330-black_3493903?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwnui_BhDlARIsAEo9GusWYWtSzlAmCcRXG-hiWvnLVSBjn-494fC6exZA1980zXZOexSH5y0aAms0EALw_wcB
SagoniasSlutRos Δημοσ. Κυριακή στις 12:47 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:47 πμ 3 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε Γιατι καποιος να παρει την 320 και οχι αυτην ; https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proetoimasia-fagitou/bbq/broil-king-psistaria-igraeriou-gem-330-black_3493903?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwnui_BhDlARIsAEo9GusWYWtSzlAmCcRXG-hiWvnLVSBjn-494fC6exZA1980zXZOexSH5y0aAms0EALw_wcB Broil king: BK < Gem < Royal < Crown < Monarch < Signet < Baron < Regal < Imperial 1
Vagosman Δημοσ. Κυριακή στις 06:34 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:34 πμ (επεξεργασμένο) H Weber που κατατάσσεται; Εν τω μεταξύ πέρα από ΒΚ δεν ήξερα καμία Επεξ/σία Κυριακή στις 06:35 πμ από Vagosman
teachertza Δημοσ. Κυριακή στις 01:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:55 μμ Να σας ρωτήσω κάτι; Έχει πιστεύετε νόημα το πλευρικό μάτι;
screwman Δημοσ. Κυριακή στις 02:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:12 μμ 17 hours ago, alimentas said: Αν επαιζε σ αυτα τα λεφτα τοτε που πηραμε ολη την απιθανη spirit παιζει να επαιρνα την μοναρκ αν κ εχει μικροτερη επιφανεια ψησιματος.Δεν ξερω γιατι μου εχει γυαλισει τοσο πολυ η συγκεκριμενη,μου εβγαζε μια τρελη βλαχοαμερικανια σαν ψησταρια. Έχει ναι, αν και για εμένα δεν είναι η επιφάνεια το πρόβλημά της, αλλά οι αναφλέξεις. Εκεί τώρα προσπαθώ να κάνω μία πατέντα 17 hours ago, SagoniasSlutRos said: Ίσως είναι ένα μικρό τσακ ανώτερη από spirit. Απλά τότε έπαιζε 600 η μία και 800 η άλλη που δεν δικαιολογουσε τη διαφορά. Ποιοτικά θεωρώ είναι παραπάνω. 11 χρόνια κάτοχος τώρα (αν δεν με απατά η μνήμη μου) και αν εξαιρέσεις το θέμα με τα flavorizers (που εκεί μπορεί να είμαι και εγώ περιέργος, το παραδέχομαι) δεν έχει ζητήσει τίποτα. Και χωρίς καμία ιδιαίτερη περιποίηση. 14 minutes ago, teachertza said: Να σας ρωτήσω κάτι; Έχει πιστεύετε νόημα το πλευρικό μάτι; Κανένα. Καλύτερα καρένα σε 3κιλη.
G.bar Δημοσ. Δευτέρα στις 08:52 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:52 πμ 18 ώρες πριν, teachertza είπε Να σας ρωτήσω κάτι; Έχει πιστεύετε νόημα το πλευρικό μάτι; Οχι. Έχω στη freestyle με υπέρυθρες και μόνο χώρο πιάνει. Και δεν κάνει ούτε για τηγάνισμα γιατί η κατσαρόλα/τηγάνι έχει απόσταση από τη φωτιά και δεν ζεσταίνει με τίποτα. Searing μπορείς να κάνεις κανονικά και με τους καυστήρες. 1
jaguar13 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:03 μμ Συγνώμη για το ολίγον άσχετο με τις υγραερίου, αλλά έχει χρησιμοποιήσει κάποιος την παρακάτω να πει εντυπώσεις? Ηλεκτρική Ψησταριά Σχάρας Ninja OG701EU 2400W 37x46εκ. με 200.4€ από το e-shop.gr - Lagonika.gr Μου φαίνεται τίμια, ειδικά σε αυτή την τιμή και σε σχέση με weber ή napoleon αντίστοιχες.
virginkiller Δημοσ. Δευτέρα στις 12:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:12 μμ Ερώτηση προς τους κατόχους Napoleon καιμκατα προτίμηση . prestige. Έχω μπανισει μια μεταχειρισμένη prestige 500 ( ευχαριστούμε @ilpapacha) Και με το ψάξιμο που έχω ρίξει βλέπω αρκετός κόσμος αναφέρει ανομοιομορφία στην σχάρα και απότομες διακυμάνσεις εντάσεις από τα control. Προσωπικές μου ακούγονται σαν σημάδια κακής προθέρμανσης αλλά θα ήθελα και την αποψη κατόχων 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 μμ 1 ώρα πριν, virginkiller είπε Ερώτηση προς τους κατόχους Napoleon καιμκατα προτίμηση . prestige. Έχω μπανισει μια μεταχειρισμένη prestige 500 ( ευχαριστούμε @ilpapacha) Και με το ψάξιμο που έχω ρίξει βλέπω αρκετός κόσμος αναφέρει ανομοιομορφία στην σχάρα και απότομες διακυμάνσεις εντάσεις από τα control. Προσωπικές μου ακούγονται σαν σημάδια κακής προθέρμανσης αλλά θα ήθελα και την αποψη κατόχων Περα απο τον @ilpapacha δεν θυμαμαι αν εχει αλλος prestige εδω 1
virginkiller Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, SagoniasSlutRos said: Περα απο τον @ilpapacha δεν θυμαμαι αν εχει αλλος prestige εδω Ψάχνω αφορμή να μην ξοδέψω αποτι κατάλαβες 🤣 1400+ εξαρτήματα+ μεταφορά Κρήτη ουυυ. Δεν βαριέσαι Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:27 μμ από virginkiller 2
virginkiller Δημοσ. Δευτέρα στις 02:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:47 μμ 12 minutes ago, ηνίοχος said: Και λίγο ψάρι Το ψάρι σου έχει λίγο κρέας πάνω 🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις