Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, εγώ πιστεύω ότι για τα μεσαία βαλάντια, η επιλογή inox για καυστήρες και μπάρες ενώ για σχάρες, ποιοτικό, βαρύ, αντικολλητικό, κλασσικό μαντέμι είναι μια χαρά. Για τα ψηλά, το συζητάμε... 🥴

• Απαντ. 21,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2401

• ilpapacha

2111

• sndev

1124

• ηνίοχος

605

Δημοσ.

Γενικα ειμαι της αποψης να παιρνω το καλυτερο που μπορω. Και θα με ευχαριστησει περισσοτερο. Και θα ειναι πιο ποιοτικο. Και θα καλυπτει περισσοτερες αναγκες. Και θα κρατησει και παραπανω. 

Εχουν περασει ηδη 5.5χρονια με τη genesis, εχω ψησει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει, και ειναι ακομα πενα. Σιγουρα θα παει πανω απο 10ετια, για να μην πω 15-20ετια....

• Like 5
Δημοσ.

Πριν από πολλά, πολλά χρόνια οι ποιοτικές ψησταριές αερίου (ουσιαστικά ήταν όλες ποιοτικές, δεν υπήρχαν στην αγορά τενεκέδες) ήταν το ίδιο ακριβές αλλά η αγορά τους ήταν αδιανόητη για τον πολύ κόσμο. Μόνο όσοι ήταν εξοικειωμένοι είτε άμεσα είτε από συγγενείς που ζούσαν στο εξωτερικό, τολμούσαν τη δαπάνη για μια τέτοια αγορά. Και δεν το μετάνιωσαν...

• Like 2
Δημοσ.

Hello to all,

Αφήνω εδώ αυτήν την προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται. Θεωρώ ότι η τιμή είναι πολύ τιμια και ως ιδιοκτήτης της ίδιας (προηγούμενη σειρά) την θεωρώ γάντι για πρώτη αγορά.

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/232726-ψηστ-υγρ-broil-king-monarch-320-834-253?utm_source=Affiliate&utm_medium=Banner&utm_campaign=Generic&lkws_138=66cee2d7-206f-3d54-5b55-da0f2e15ded8

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό να γίνονται προωθητικές εκδηλώσεις, ειδικά σε αλυσίδες λιανικής όπου είναι πιο ανοιχτές σε πολύ κόσμο. Καλή ήταν η βόλτα στο event που αναφέρθηκε (thanks @ilpapacha ). Δεν κάθησα για τους φοβερούς μεζέδες που ετοιμάζει ο chef αλλά οι πληροφορίες για τα νέα μοντέλα ήταν πολύ ενδιαφέρουσες!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά προωθητική τίποτα.. σε στέλνουν μέσα στον Κωτσο να ρωτήσεις..

Παίζει η κλασική προσφορά του Κωτσου η Φαντομ στα 1000...αλλά..ενώ η εταιρεία στο site γράφε ότι δίνει τη σουβλα δώρο.. εδώ στη χρεώνουν..τι να πω, έφυγα. 

Επεξ/σία από Ghost1978
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που έχει γραφτεί ξανά εδώ αλλά μου επανέλαβαν οι πωλητές, είναι πως σταδιακά, όλες οι freestyle θα έρχονται στο εξής με ανοξείδωτες μπάρες ενώ όσες διατίθενται με επισμαλτωμένες, η εταιρία θα τις αντικαθιστά με ανοξείδωτες όταν αυτές φθαρούν.

Έτσι, οι freestyle αλλά και η εξαιρετική νέα Spirit, μπαίνουν για εμένα στην ομάδα των ψησταριών που θα πρέπει να δει  οπωσδήποτε ο υποψήφιος αγοραστής που δεν θέλει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Επεξ/σία από est
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ πέρασα κατά τις 12.30. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιος από εδώ εκείνη την ώρα ή πιο μετά . Ήρθα μαζί με την κόρη στο παιδικό καρότσι.

3 ώρες πριν, Ghost1978 είπε

Ναι αλλά προωθητική τίποτα.. σε στέλνουν μέσα στον Κωτσο να ρωτήσεις..

Παίζει η κλασική προσφορά του Κωτσου η Φαντομ στα 1000...αλλά..ενώ η εταιρεία στο site γράφε ότι δίνει τη σουβλα δώρο.. εδώ στη χρεώνουν..τι να πω, έφυγα. 

Έπρεπε να τους το πεις. Εξάλλου εκεί ήταν και ο αντιπρόσωπος.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Εγώ πέρασα κατά τις 12.30. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιος από εδώ εκείνη την ώρα ή πιο μετά . Ήρθα μαζί με την κόρη στο παιδικό καρότσι.

Πέρασα λίγο νωρίτερα. Μάλλον εσύ πέτυχες κάτι να ψήνεται. Αν και σίγουρα, η κόρη θα προτιμούσε του μπαμπά... 😁

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, est είπε

Πέρασα λίγο νωρίτερα. Μάλλον εσύ πέτυχες κάτι να ψήνεται. Αν και σίγουρα, η κόρη θα προτιμούσε του μπαμπά... 😁

Ναι, έφαγα από τα μίνι σουβλάκια που έψησαν. Με το που της έδωσα να γλύφει/δαγκώσει λίγο, ξετρελάθηκε. Δεν είχε μάτια για τον μπαμπά της εκείνη την ώρα. Με τόσα αλεσμένα και ανάλατα που τρώει ακόμα, καταλαβαίνεις τι εντύπωση τις έκαναν αυτά 😁

Προσπαθώ να την μυήσω σιγά σιγά στα καλούδια που βγαίνουν από την ψησταριά 😁

• Like 4
Δημοσ.

Στα παιδιά όπως και στους μεγάλους άλλωστε αρέσει καινή "φάση" έχουμε έναν πιτσιρικά στη παρέα που θέλει να συμμετέχει και του πήραμε μια Weber kettle παιχνίδι αχαχχαα

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, ilpapacha said:

Έπρεπε να τους το πεις. Εξάλλου εκεί ήταν και ο αντιπρόσωπος.

Ναι μωρε το ξέρω, αλλα περίμενα 30 λεπτά μέσα στον Κώτσο και ήρθε ένας πιτσιρικάς που δεν ήξερε τί του γίνεται..τα πήρα και έφυγα.

Καλύτερα να πάω να ψωνίσω απο ένα απο τα εξειδικευμένα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...