Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, virginkiller said:

Ναι αυτή στην οροφή λέω.  Δεν είναι η φωτιά σαν φωτιά το θέμα αλλά η λιγδα όπως είπες και μήπως ξεραθεί.  Η χτιστή δυστυχώς έγραψε RIP είχε σκουριάσει τελείως και γκρεμίστηκε. Έχουν μείνει οι ανοξείδωτες σχάρες όμως. 

Το καλό με τις ψησταριές αυτές είναι οτι έχουν ροδάκια και τις πας όπου θες.. ας πούμε κοντά στα κάγκελα και δεν έχεις κανένα θέμα. Και εγώ σε μπαλκόνι είμαι με τέντα και δεν έχω θέμα (ακόμα τουλάχιστον :P )  

• Like 3
  • Απαντ. 21,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2401

• ilpapacha

2111

• sndev

1124

• ηνίοχος

605

Δημοσ.
2 minutes ago, protathlitis said:

Φίλε έχεις τόσο άνετο μπαλκόνι και έχεις εγκλωβιστεί στο 1 μέτρο? Αν και δεν κατάλαβα που είναι το 1 μέτρο που λες, πιστεύω εκεί που δείχνει η δεύτερη φωτό θα ήταν οκ. Με πλάτη στα κάγκελα δηλαδή. 

Δεν θα βρέχεται η ψησταριά, ενώ και ο καπνός θα βγαίνει από πίσω που είναι τα ανοίγματα της ψησταριάς. Όπως και να έχει, η τέντα μπορεί να μαυρίσει λίγο πάντως. 

Δεν φαίνεται στην φωτογραφία. Είναι εκεί που ήταν το παλιό. Βασικά με φοβισαν ότι θα κάνω ζημιά στη τέντα γι'αυτό περιορίστηκα.

Ιδού η ψησταριά . received_1012990040780811.jpeg.b45f9ad3e52027e698db293bee7d3d1a.jpeg

4 minutes ago, slaughter said:

Το καλό με τις ψησταριές αυτές είναι οτι έχουν ροδάκια και τις πας όπου θες.. ας πούμε κοντά στα κάγκελα και δεν έχεις κανένα θέμα. Και εγώ σε μπαλκόνι είμαι με τέντα και δεν έχω θέμα (ακόμα τουλάχιστον :P )  

Ευχαριστώ πολύ. Τότε δεν περιοριζομαι σε επιτραπέζια και μπορώ να πάω σε καμία genesis η prestige με ανοινειδωτες σχάρες και υπέρυθρο μάτι για τα sous vide 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Ναι αυτή στην οροφή λέω.  Δεν είναι η φωτιά σαν φωτιά το θέμα αλλά η λιγδα όπως είπες και μήπως ξεραθεί.  Η χτιστή δυστυχώς έγραψε RIP είχε σκουριάσει τελείως και γκρεμίστηκε. Έχουν μείνει οι ανοξείδωτες σχάρες όμως. 

Αντε ρε να πουμε, και νομιζα οτι εγω ημουν εκτος τοπου και χρονου που ελεγε ο Θανασης προχτες! :P

Παρε οποια σου αρεσει ρε να γουσταρεις, εισαι πολυ ανετα! Και μενα ο τοιχος πιανει λιγδα, βουταω μια σκληρη σκουπα σε νερο με σαπουνι πιατων και με ελαχιστο τριψιμο γινεται κουκλα ο τοιχος. Εγω εχω και τεντα (καθετο πανι) στην πλατη της ψησταριας που εννοειται την σηκωνω για να ψησω και αν εχει βροχες κλπ την κατεβαζω για να μην βρεχεται.

Δημοσ.
2 minutes ago, virginkiller said:

Ιδού η ψησταριά . received_1012990040780811.jpeg.b45f9ad3e52027e698db293bee7d3d1a.jpeg

Την κάνεις ντουλάπα για τα παρελκόμενα και πας σε μια με ρόδες για ανεξαρτησία. Άσε έτσι όπως την βλέπω αυτή φοβάμαι οτι θα μου πέσει κάνα κοψίδι στους απο κάτω 🤣

• Haha 6
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Τότε δεν περιοριζομαι σε επιτραπέζια και μπορώ να πάω σε καμία genesis η prestige με ανοινειδωτες σχάρες και υπέρυθρο μάτι για τα sous vide 

Spirit = Freestyle < Genesis = Rogue < Prestige = Summit

Χοντρικα...

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, slaughter said:

Την κάνεις ντουλάπα για τα παρελκόμενα και πας σε μια με ρόδες για ανεξαρτησία. Άσε έτσι όπως την βλέπω αυτή φοβάμαι οτι θα μου πέσει κάνα κοψίδι στους απο κάτω 🤣

Η μάνα μου είναι από κάτω χαχχα μονοκατοικία είναι. 

Ακόμα και αυτό που βλέπεις θα φύγει για να μπει θερμοπροσωψη/ επισκευές 

6 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Αντε ρε να πουμε, και νομιζα οτι εγω ημουν εκτος τοπου και χρονου που ελεγε ο Θανασης προχτες! :P

Παρε οποια σου αρεσει ρε να γουσταρεις, εισαι πολυ ανετα! Και μενα ο τοιχος πιανει λιγδα, βουταω μια σκληρη σκουπα σε νερο με σαπουνι πιατων και με ελαχιστο τριψιμο γινεται κουκλα ο τοιχος. Εγω εχω και τεντα (καθετο πανι) στην πλατη της ψησταριας που εννοειται την σηκωνω για να ψησω και αν εχει βροχες κλπ την κατεβαζω για να μην βρεχεται.

Νομίζω έτσι θα γίνει. Βέβαια ιδανικά θα ήθελα phantom prestige 500 αλλά κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο χαχχαα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, giannisb91 είπε

Καλησπέρα , έχετε να προτείνετε κάποια vfm μέχρι 300€ η να μην πάρω καθόλου σε τέτοια τιμή ; (Μην ανατιναχτούμε κιόλας 😂)

Leroy Kenton Naterial

Praktiker Jamestown

Αλλιως καμια φορητη weber/napoleon

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, giannisb91 είπε

Καλησπέρα , έχετε να προτείνετε κάποια vfm μέχρι 300€ η να μην πάρω καθόλου σε τέτοια τιμή ; (Μην ανατιναχτούμε κιόλας 😂)

Η Naterial Kenton που έχει το Leroy Merlin, είναι μια τίμια επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, giannisb91 said:

Έχε το νου σου σε μεταχειρισμένα. Βρήκα με 150€ μια Weber q που σε αυτά τα λεφτά ήταν ΠΟΛΥ τίμια επιλογή 

• Like 2
Δημοσ.
8 minutes ago, ilpapacha said:

Αν δεν προκύψει κάτι, θα περάσω. Είναι και στην γειτονιά μου.

Ωραία. Θα ήθελα αν γίνεται να με ενημερώσεις για τυχών εκπτώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, virginkiller said:

Ωραία. Θα ήθελα αν γίνεται να με ενημερώσεις για τυχών εκπτώσεις.

Γτ δε πας μωρε , έκπτωση για τον καθενα ειναι μια διαφορετική έννοια.. κ αντε πες έχει (που δε θα έχει )τι θα κάνεις; Θα πας ξαφνικά;

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...