Amaretos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:29 μμ 14 λεπτά πριν, slaughter είπε το δύσκολο είναι να βγει απο το λάστιχο. Μία φορά το κατάφερα με πολύ προσπάθεια. Την επόμενη απλά έκοψα ένα κομμάτι. Αλλά δεν είναι λύση αυτή γιατί μετά απο κάποιες αλλαγές δεν θα υπάρχει λάστιχο χαχα. Υπάρχει κ η λύση να το βγάλεις μαζί με το λάστιχο αλλά και απο εκείνη την μεριά πάλι το έχουν σφίξει σαν να μην υπάρχει αύριο και πάλι είναι δύσκολο. και ο Μεγας Αλεξανδρος τον εκοψε προχωρα 6
slaughter Δημοσ. Τετάρτη στις 12:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:29 μμ 3 minutes ago, Mpiftekis said: Το κόψιμο ενδεικνυται παντού... πόσες φορές θα αλλάξεις ρυθμιστή για να μείνεις από λάστιχο;; είχε έναν πάνω για κλασσική 10κιλη μπουκάλα έβαλα ένα για coral go 5kg που είχα όταν την πήρα έβαλα έναν για coral prime μπορτνό για μείγμα που έχω τώρα γιατί η go ήταν μικρή εεε αν κάνω και άλλη αλλαγή σε προπάνιο και μετά πίσω στο μείγμα πάει το λάστιχο χαχχα 😁
ilpapacha Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 μμ 35 λεπτά πριν, slaughter είπε το δύσκολο είναι να βγει απο το λάστιχο. Μία φορά το κατάφερα με πολύ προσπάθεια. Την επόμενη απλά έκοψα ένα κομμάτι. Αλλά δεν είναι λύση αυτή γιατί μετά απο κάποιες αλλαγές δεν θα υπάρχει λάστιχο χαχα. Υπάρχει κ η λύση να το βγάλεις μαζί με το λάστιχο αλλά και απο εκείνη την μεριά πάλι το έχουν σφίξει σαν να μην υπάρχει αύριο και πάλι είναι δύσκολο. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις λίγο wd40
est Δημοσ. Τετάρτη στις 01:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:11 μμ Νομίζω ότι λίγο ζέσταμα του ελαστικού σωλήνα σε εκείνο το σημείο κάνει δουλειά . Αυτό μπορεί να γίνει είτε με ροή ζεστού νερού κάτω από τη βρύση αν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς ή με ζεστό αέρα από πιστολάκι μαλλιών, στο low για περίπου μισό λεπτό. Ως προς την ποσότητα αερίου που απομένει στη φιάλη αναξιοποίητη, αυτή μπορεί να ελαχιστοποιηθεί έως και σχεδόν να μηδενιστεί αν κάποιος το επιθυμεί. Δηλαδή για μερικά ψησίματα, να κάνει προθέρμανση που θα διαρκεί ολο.και λιγότερο μέχρι η φλόγα να σβήνει και να κουμπώνει δεύτερη φιάλη για το υπόλοιπο του ψησίματος. 3
slaughter Δημοσ. Τετάρτη στις 01:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:20 μμ 6 minutes ago, est said: Νομίζω ότι λίγο ζέσταμα του ελαστικού σωλήνα σε εκείνο το σημείο κάνει δουλειά . Αυτό μπορεί να γίνει είτε με ροή ζεστού νερού κάτω από τη βρύση αν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς ή με ζεστό αέρα από πιστολάκι μαλλιών, στο low για περίπου μισό λεπτό. ότι πρέπει να την κάνω κ ένα μπανάκι 🤣 6
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τετάρτη στις 03:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:34 μμ (επεξεργασμένο) Weber Spirit WS335 με αυτοματο οπισθιο ψεκαστηρα νερου. Μηδενικες αναφλεξεις και τα κρεατα πιο ζουμερα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:43 μμ από SagoniasSlutRos 1 2 5
est Δημοσ. Τετάρτη στις 04:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:10 μμ Back home 😊 Το κρύο κρατάει καλά και δεν υπάρχει διάθεση για να τη βγάλω στο μπαλκόνι. Direct & low λοιπόν με το γνωστό "κολπάκι" τοποθέτησης του ρυθμιστή λίγο πριν το off, στο τελευταίο σημείο που η φλόγα διατηρείται σταθερά χαμηλή και δεν σβήνει. Μεγάλη διάρκεια ψησίματος με μόνο ένα γυρισμα και χωρίς κίνδυνο να "αρπάξουν" ή να στεγνώσουν τα ψητά... 4
virginkiller Δημοσ. Τετάρτη στις 05:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:56 μμ 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Weber Spirit WS335 με αυτοματο οπισθιο ψεκαστηρα νερου. Μηδενικες αναφλεξεις και τα κρεατα πιο ζουμερα. Τρολια; Δεν παίζει αυτό έτσι; 1 hour ago, est said: Back home 😊 Το κρύο κρατάει καλά και δεν υπάρχει διάθεση για να τη βγάλω στο μπαλκόνι. Direct & low λοιπόν με το γνωστό "κολπάκι" τοποθέτησης του ρυθμιστή λίγο πριν το off, στο τελευταίο σημείο που η φλόγα διατηρείται σταθερά χαμηλή και δεν σβήνει. Μεγάλη διάρκεια ψησίματος με μόνο ένα γυρισμα και χωρίς κίνδυνο να "αρπάξουν" ή να στεγνώσουν τα ψητά... Ώπα αυτο το κολπακι δεν το ήξερα. Ωραίος
SagoniasSlutRos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:09 μμ Στις 9/4/2025 στις 10:50 ΠΜ, slaughter είπε Εσείς που έχετε το καθαρό προπάνιο όταν «τελειώνει» η μπουκάλα και πέφτει η απόδοση πόσο έχει μείνει μέσα? Γιατί στο μείγμα έχει μείνει κάπου 1,5 κιλό H μπουκαλα γραφει 6.7κιλα και την ζυγισα αδεια 6.75κιλα. 1
virginkiller Δημοσ. Πέμπτη στις 12:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:30 μμ Παιδιά επειδή έχω πελαγωσει. Το μεγαλύτερο μου θέμα είναι ι περιορισμός ένα μέτρο που έβαλα στον εαυτό μου γιατί εκεί είναι το μόνο μέρος χωρίς τέντα. Μήπως το σκέφτομαι λάθος; Μήπως δεν έχει θέμα να είναι κάτω από τέντα; Απόσταση περίπου 2 μέτρα. Θα έχω θέμα πιστεύετε αν μπει από κάτω; Το σίγουρο είναι θα έχω καλύτερη θέα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:40 μμ 8 λεπτά πριν, virginkiller είπε Παιδιά επειδή έχω πελαγωσει. Το μεγαλύτερο μου θέμα είναι ι περιορισμός ένα μέτρο που έβαλα στον εαυτό μου γιατί εκεί είναι το μόνο μέρος χωρίς τέντα. Μήπως το σκέφτομαι λάθος; Μήπως δεν έχει θέμα να είναι κάτω από τέντα; Απόσταση περίπου 2 μέτρα. Θα έχω θέμα πιστεύετε αν μπει από κάτω; Το σίγουρο είναι θα έχω καλύτερη θέα. Την τεντα στην οροφη λες;; Αν ναι, δεν βρισκω κανενα προβλημα. Αμα φτασει να παρει φωτια ολη η ψησταρια και να φτασει η φλογα 2 μετρα υψος, τοτε θα εχεις θεμα. Περα απο λιγδα που θα μαζεψει, δεν εχεις αλλο θεμα θεωρω. Και ο τοιχος το ιδιο θα μαζευε παντως. Εγω ειχα μεινει σε μια χτιστη που ειχες και θα ακουμπουσες εκει το bbq.
giannisb91 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:02 μμ Καλησπέρα , έχετε να προτείνετε κάποια vfm μέχρι 300€ η να μην πάρω καθόλου σε τέτοια τιμή ; (Μην ανατιναχτούμε κιόλας 😂)
slaughter Δημοσ. Πέμπτη στις 01:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:11 μμ (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, giannisb91 said: Καλησπέρα , έχετε να προτείνετε κάποια vfm μέχρι 300€ η να μην πάρω καθόλου σε τέτοια τιμή ; (Μην ανατιναχτούμε κιόλας 😂) Δεν έχεις πρόβλημα να ανατιναχθείς απλά μπορεί να μην έχεις μια καλή εμπειρία σε ψήσιμο/καθάρισμα κλπ και να πεις μάπα το gas grill. Ή μπορεί να δεις οτι σου αρέσει και τελικά να πάρεις κάτι καλύτερο και να έχεις πετάξει τα 300 ευρώ. Γνώμη μου πάρε μια μικρή σε αυτά τα λεφτά χωρίς πολλά πολλά για να δεις πως είναι. Εγώ είχα μια Landmann που βγήκε μέτρια μέχρι που σκούριασαν οι σχάρες. Λένε καλά λόγια για τις NATERIAL αλλά δεν έχω εμπειρία μαζί τους. Μπορείς να δεις και τα φθηνά μοντέλα απο Broil King που σαν ποιότητα είναι πολύ καλές. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:13 μμ από slaughter 1
virginkiller Δημοσ. Πέμπτη στις 01:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:13 μμ 30 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Την τεντα στην οροφη λες;; Αν ναι, δεν βρισκω κανενα προβλημα. Αμα φτασει να παρει φωτια ολη η ψησταρια και να φτασει η φλογα 2 μετρα υψος, τοτε θα εχεις θεμα. Περα απο λιγδα που θα μαζεψει, δεν εχεις αλλο θεμα θεωρω. Και ο τοιχος το ιδιο θα μαζευε παντως. Εγω ειχα μεινει σε μια χτιστη που ειχες και θα ακουμπουσες εκει το bbq. Ναι αυτή στην οροφή λέω. Δεν είναι η φωτιά σαν φωτιά το θέμα αλλά η λιγδα όπως είπες και μήπως ξεραθεί. Η χτιστή δυστυχώς έγραψε RIP είχε σκουριάσει τελείως και γκρεμίστηκε. Έχουν μείνει οι ανοξείδωτες σχάρες όμως.
protathlitis Δημοσ. Πέμπτη στις 01:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:15 μμ 35 minutes ago, virginkiller said: Παιδιά επειδή έχω πελαγωσει. Το μεγαλύτερο μου θέμα είναι ι περιορισμός ένα μέτρο που έβαλα στον εαυτό μου γιατί εκεί είναι το μόνο μέρος χωρίς τέντα. Μήπως το σκέφτομαι λάθος; Μήπως δεν έχει θέμα να είναι κάτω από τέντα; Απόσταση περίπου 2 μέτρα. Θα έχω θέμα πιστεύετε αν μπει από κάτω; Το σίγουρο είναι θα έχω καλύτερη θέα. Φίλε έχεις τόσο άνετο μπαλκόνι και έχεις εγκλωβιστεί στο 1 μέτρο? Αν και δεν κατάλαβα που είναι το 1 μέτρο που λες, πιστεύω εκεί που δείχνει η δεύτερη φωτό θα ήταν οκ. Με πλάτη στα κάγκελα δηλαδή. Δεν θα βρέχεται η ψησταριά, ενώ και ο καπνός θα βγαίνει από πίσω που είναι τα ανοίγματα της ψησταριάς. Όπως και να έχει, η τέντα μπορεί να μαυρίσει λίγο πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα