skskre Δημοσ. χθες στις 06:13 μμ Δημοσ. χθες στις 06:13 μμ 31 minutes ago, rallistas said: Η 425 ειναι αστερι αν φτασεις εκει.Κι εγω δεν εχω μετανιωσει στιγμη απο περσυ τον Ιουνιο, παρολο που εφτασα double score το χρηματικο, απο εκει που αρχισα. Απλα δε με εκαιγε η σουβλα και προτιμησα την ευκολια του ανοιξειδωτου στο καθαρισμα. Καποια στιγμη θα παρω και την ανοξειδωτη σχαρα για τις υπερυθρες. Να τη χαρεις. Βγαίνει και για το μικρό sizzle zone ανωξείδωτη σχάρα? 1
ilpapacha Δημοσ. χθες στις 07:01 μμ Δημοσ. χθες στις 07:01 μμ (επεξεργασμένο) Στις 9/3/2025 στις 7:46 ΜΜ, slaughter είπε Ήρθε τελικά και η δική μου σειρά να αναβαθμίσω την ψησταριά μου. Από την αριστερά πήγα στην δεξιά Με το που την πήραμε αρρωστήσαμε οικογενειακώς και δεν προλάβαμε να παίξουμε. Στην συνέχεια έγιναν όλες οι απαραίτητες δοκιμές χεχε Κοντοσούβλι για δοκιμή της σούβλας Σουβλάκια και μπριζόλες για τα κλασσικά και δοκιμή του sizzling Smashed burgers και σαγανακι για δοκιμή της πλάκας Πίτσα για δοκιμή της πέτρας Η διαφορά με την προηγούμενη είναι η μέρα με την νύχτα. Στην παλιά ότι και να έκανα είχα flairs ενώ σε αυτή δεν φουντώνει με τίποτα. Πολύ εύκολη στο καθάρισμα σε σχέση με την άλλη που δεν είχα καν αποσπόμενο κάδο. Δεν θα πω που στην παλιά έτριβα τις σχάρες και κουνιόταν όλη η ψησταριά ενώ αυτή δεν κουνάει ρούπι. Είναι μια μεγάλη επένδυση και θα πρέπει να κάνεις χρήση για να μην πάει χαμένη και να την κρατήσεις σε καλή κατάσταση. Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Υπάρχει και ομάδα στο Facebook, αν σε ενδιαφέρει. https://m.facebook.com/groups/3414189285481920/?ref=share Στις 10/3/2025 στις 6:02 ΜΜ, virginkiller είπε γιαυτο ρωτησα , αν αφαιρείται χωραει με το ματι. ευχαριστω πολύ Απλά δεν το εγκαθιστάς κατά την συναρμολόγηση. Αυτό μπορείς να το κάνεις με όλες τις ψησταριές. 1 ώρα πριν, skskre είπε Βγαίνει και για το μικρό sizzle zone ανωξείδωτη σχάρα? https://www.napoleon.com/en/de/barbecues/products/parts/cooking-grids/stainless-steel-infrared-side-burner-grid-s83025 Επεξ/σία χθες στις 07:14 μμ από ilpapacha 3 1
mastoras007 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Πρώτη δοκιμή πανστετες στη σούβλα , μπόλικο αλλατακι αν και θα το ξερασει, λαδι και λίγο ρίγανη Υπολογίζω κάνα δυωρο στο τέρμα χαμηλό 4
tsiro7 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Καλησπέρα σε όλους, λέω να αναβαθμίσω σε inox τις σχάρες της spirit και ψάχνομαι για το τι θα ήταν ιδανικό σε πάχος βέργας. Amazon βλέπω κάτι έτοιμες με 7mm. Έχει κανείς τις αυθεντικές της weber να μας δώσει τα φώτα του? Ευχαριστώ.
protathlitis Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 hour ago, tsiro7 said: Καλησπέρα σε όλους, λέω να αναβαθμίσω σε inox τις σχάρες της spirit και ψάχνομαι για το τι θα ήταν ιδανικό σε πάχος βέργας. Amazon βλέπω κάτι έτοιμες με 7mm. Έχει κανείς τις αυθεντικές της weber να μας δώσει τα φώτα του? Ευχαριστώ. Καλησπέρα. Γιατί το θεωρείς αναβάθμιση από μαντέμι σε inox? Όσον αφορά το πάχος θα προσπαθήσω να μετρήσω όταν πάω σπίτι. 1
Tsino Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 hours ago, mastoras007 said: Πρώτη δοκιμή πανστετες στη σούβλα , μπόλικο αλλατακι αν και θα το ξερασει, λαδι και λίγο ρίγανη Υπολογίζω κάνα δυωρο στο τέρμα χαμηλό Το αποτέλεσμα δε μας έδειξες... Τα καλά τα κρύβεις
ilpapacha Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 ώρες πριν, tsiro7 είπε Καλησπέρα σε όλους, λέω να αναβαθμίσω σε inox τις σχάρες της spirit και ψάχνομαι για το τι θα ήταν ιδανικό σε πάχος βέργας. Amazon βλέπω κάτι έτοιμες με 7mm. Έχει κανείς τις αυθεντικές της weber να μας δώσει τα φώτα του? Ευχαριστώ. Και της Weber στα 7mm είναι https://www.weber.com/US/en/accessories/weber-crafted/weber-crafted-ss-cooking-grates-–-spirit-300-series-and-smokefire-ex4/7860.html 1
tsiro7 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Το βασικότερο είναι ο καθαρισμός αλλά γενικά δεν υστερεί σε τπτ έναντι του μαντεμιου. Άλλωστε οι ακριβές σειρές όλων των κατασκευάστων inox εξαρτήματα έχουν. 2 ώρες πριν, protathlitis είπε Καλησπέρα. Γιατί το θεωρείς αναβάθμιση από μαντέμι σε inox? Όσον αφορά το πάχος θα προσπαθήσω να μετρήσω όταν πάω σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα