virginkiller Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Σίγουρα έχει αλλά ίσως έχει και από αλλού οπότε στο τέλος να μην αλλάζει τίποτα
purif Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Να φανταστώ ότι έχω διαρροή έτσι; Επίσης μυρίζει πηγαίνοντας πάνω από τον ρυθμιστή. https://jumpshare.com/s/07QFCqmvy1q0qCuCQgA4 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από purif
virginkiller Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Ναι κάπου χάνει και μάλλον απο σύνδεση. Έχει φλάντζα στο παξιμάδι που βιδωνει; Έχει σφίξει αρκετά;
purif Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 1 hour ago, virginkiller said: Ναι κάπου χάνει και μάλλον απο σύνδεση. Έχει φλάντζα στο παξιμάδι που βιδωνει; Έχει σφίξει αρκετά; Έχει σφίξει όσο δεν πάει. Νομίζω ότι χάνει κάπου από τη βαλβίδα του on/off.
virginkiller Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Ψεκάζεις με σαπουνονερο και βλέπεις που βγάζει φούσκες 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Στις 28/2/2025 στις 5:48 ΜΜ, purif είπε Έχει σφίξει όσο δεν πάει. Νομίζω ότι χάνει κάπου από τη βαλβίδα του on/off. Δεν θέλει πολύ πολύ σφιχτά τέρμα. Μπορεί να φταίει αυτό.
virginkiller Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Κοπανάκια κοτόπουλο και λαχανικά. Κλασσικά ξέχασα να βγάλω φωτογραφία την ώρα που έψηνα οπότε πάρτε στο πιάτο 5
F117 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Ninja Flexflame.... Και ψηνει και καπνίζει..... Άμα δεν είχα ψησταριά θα την σκεφτόμουν! Γύρω στο χιλιάρικο 3
virginkiller Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Γύρω στο χιλιάρικο Αμερική... Εδώ κάνουν τα διπλάσια δυστυχώς 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Νεα weber spirit. Οπτικα αρκετα πιο ομορφη απο την προηγουμενη. 5
purif Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 πμ Από τη στιγμή που έχει συνδεθεί σε γεμάτη μπουκάλα coral gas prime (προπανίου) η αντίστοιχη βαλβίδα/regulator της coral gas prime, μπορεί αυτή να αφαιρεθεί χωρίς να έχει αδειάσει η μπουκάλα; Υπάρχει κάποιο ασφαλιστικό ή θα "φύγει" όλο το περιεχόμενο;
Ghost1978 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:51 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:51 πμ Καλημέρα στην ομάδα, κοιτάζω για ψησταριά υγραερίου. Πρώτη φορά μιας και μέχρι τώρα επαιζα με κάρβουνο και ηλεκτρικό. Κατα καιρούς βγάινουν κάποιες προσφορές αλλα αυτή τη περίοδο τα βλέπω όλα τσιμπημένα. Διαβάζοντας το φόρυμ κλείνω προς τη Napoleon Freestyle 425 , αν έχετε κάποια εναλλακτική δεκτό. ΄Επεσε και το ματι μου σε αυτό ψάχνοντας https://www.bestprice.gr/item/2157061482/napoleon-rogue-425-rsb-black-pshstaria-ygraerioy-me-3-esties-kai-plaino-mati-1425kw-epifaneias-60x45cm.html?qo=napoleon+rogue&from=cat αλλα προφανώς είναι λάθος αν και λουκόυμι...η τιμή είναι για την απλη rogue 425. Έχετε να προτείνεται κάποιο κατάστημα σε Αττική, εστω με pm , θα χρειαστώ βοήθεια στην αρχή ως αναφορά μπουκάλες και χρήση.
slaughter Δημοσ. Παρασκευή στις 12:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:33 μμ 32 minutes ago, Ghost1978 said: Καλημέρα στην ομάδα, κοιτάζω για ψησταριά υγραερίου. Πρώτη φορά μιας και μέχρι τώρα επαιζα με κάρβουνο και ηλεκτρικό. Κατα καιρούς βγάινουν κάποιες προσφορές αλλα αυτή τη περίοδο τα βλέπω όλα τσιμπημένα. Διαβάζοντας το φόρυμ κλείνω προς τη Napoleon Freestyle 425 , αν έχετε κάποια εναλλακτική δεκτό. ΄Επεσε και το ματι μου σε αυτό ψάχνοντας https://www.bestprice.gr/item/2157061482/napoleon-rogue-425-rsb-black-pshstaria-ygraerioy-me-3-esties-kai-plaino-mati-1425kw-epifaneias-60x45cm.html?qo=napoleon+rogue&from=cat αλλα προφανώς είναι λάθος αν και λουκόυμι...η τιμή είναι για την απλη rogue 425. Έχετε να προτείνεται κάποιο κατάστημα σε Αττική, εστω με pm , θα χρειαστώ βοήθεια στην αρχή ως αναφορά μπουκάλες και χρήση. την rogue που αναφέρεις την κοίταζα και εγώ πριν κάνα μήνα και τότε είχε 1050. Έχουν μπερδέψει την απλή 425 με την RSB. Επίσης να ξέρεις οτι βγαίνουν νεα μοντέλα 2025 για τις Napoleon αυτές τις μέρες οπότε μπορεί να βγει καμία προσφορά για οτι έχει μείνει. Γενικά θα πρέπει να δεις πόσα θες να διαθέσεις και τι προθέσεις έχεις για την χρήση της. Αν π.χ. ψήνεις μια φορά το μήνα δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά. Εγώ πηγα σε αυτή. Στα ίδια λεφτά αγοράζεις και αυτή που είναι φουλ Inox (σώμα και σχάρες) και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (αλλά δεν έχει την σούβλα). Γνώμη μου οτι το απλό πλαϊνό μάτι δεν αξίζει. Είτε πάρε μοντέλο με υπέρυθρο είτε πάρε χωρίς. 1
ilpapacha Δημοσ. Παρασκευή στις 07:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:42 μμ 9 ώρες πριν, purif είπε Από τη στιγμή που έχει συνδεθεί σε γεμάτη μπουκάλα coral gas prime (προπανίου) η αντίστοιχη βαλβίδα/regulator της coral gas prime, μπορεί αυτή να αφαιρεθεί χωρίς να έχει αδειάσει η μπουκάλα; Υπάρχει κάποιο ασφαλιστικό ή θα "φύγει" όλο το περιεχόμενο; Ναι, μπορείς να αφαιρέσεις τον ρυθμιστή χωρίς κανένα πρόβλημα. 7 ώρες πριν, Ghost1978 είπε Καλημέρα στην ομάδα, κοιτάζω για ψησταριά υγραερίου. Πρώτη φορά μιας και μέχρι τώρα επαιζα με κάρβουνο και ηλεκτρικό. Κατα καιρούς βγάινουν κάποιες προσφορές αλλα αυτή τη περίοδο τα βλέπω όλα τσιμπημένα. Διαβάζοντας το φόρυμ κλείνω προς τη Napoleon Freestyle 425 , αν έχετε κάποια εναλλακτική δεκτό. ΄Επεσε και το ματι μου σε αυτό ψάχνοντας https://www.bestprice.gr/item/2157061482/napoleon-rogue-425-rsb-black-pshstaria-ygraerioy-me-3-esties-kai-plaino-mati-1425kw-epifaneias-60x45cm.html?qo=napoleon+rogue&from=cat αλλα προφανώς είναι λάθος αν και λουκόυμι...η τιμή είναι για την απλη rogue 425. Έχετε να προτείνεται κάποιο κατάστημα σε Αττική, εστω με pm , θα χρειαστώ βοήθεια στην αρχή ως αναφορά μπουκάλες και χρήση. Αυτή την εβδομάδα έχει παρουσίαση των νέων μοντέλων σε καταστήματα της Αττικής. Αύριο έχει στο bbq.gr Οπότε θα έχεις την ευκαιρία να δεις νέα και ενδεχομένως παλιά μοντέλα (αν τα έχουν ακόμα στην έκθεση). Για φιάλη να προτιμήσεις προπάνιο. Έχει καλύτερη απόδοση σε πολύωρα ψησίματα και χαμηλές θερμοκρασίες. 2
virginkiller Δημοσ. Παρασκευή στις 08:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:12 μμ Συνήθως το κρέας ξεχνάω να το βγάλω φωτογραφία. Τώρα το θυμήθηκα. Καλά θα φάμε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα