virginkiller Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Στο ενδιάμεσο πάρτε ένα ψάρι στην Weber q200 2
ηνίοχος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, virginkiller είπε τελικα δεν αξίζει η επισκευη αφού ρώτησα μάστορα οπότε πάω σε επιτραπέζια ψησταριά. γενικα απο αυτά που βλέπω κλείνω προς exivos. βλεπω στο φορουμ δεν υπάρχει ιδιαίτερη αγάπη. υπάρχει λόγος; πέρα απο @ηνίοχος υπάρχει κάποιος άλλος που την έχει δουλέψει; καλημέρα , για τη συγκεκριμένη ψησταριά υπάρχει ομάδα στο facebook η exivos grill club ,εκεί πιστεύω οτι θα πάρεις μια ποιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες , την ποιότητα στο ψήσιμο στην ευκολια καθαρισμού και άλλα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από ηνίοχος 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, virginkiller είπε γενικα απο αυτά που βλέπω κλείνω προς exivos. βλεπω στο φορουμ δεν υπάρχει ιδιαίτερη αγάπη. υπάρχει λόγος; πέρα απο @ηνίοχος υπάρχει κάποιος άλλος που την έχει δουλέψει; δεν παιρνουμε ποσοστα απο τις πωλησεις Περα απο την πλακα, μια χαρα ειναι για χρηση σε κηπο, αρκει να εχεις καπου μερος να αδειαζεις το δοχειο του νερου. Οταν παρεις να την παραγγειλεις, πες οτι ξερεις τον ηνιοχο μηπως σου κανει καμια εκπτωση. 5
virginkiller Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 5 hours ago, SagoniasSlutRos said: δεν παιρνουμε ποσοστα απο τις πωλησεις Περα απο την πλακα, μια χαρα ειναι για χρηση σε κηπο, αρκει να εχεις καπου μερος να αδειαζεις το δοχειο του νερου. Οταν παρεις να την παραγγειλεις, πες οτι ξερεις τον ηνιοχο μηπως σου κανει καμια εκπτωση. Έχω μια υποψία ότι είναι ο ιδιοκτήτης. Ο οποίος έχει παρόμοιο προμοσιον και στο φατσοβιβλιο. Που στην τελική από μόνο του δεν είναι κακό. Θα πέσει να σε πλακώσει που λένε αλλά όχι στα κρυφά... Τεσπά. Αυτό ήταν η ερώτηση μου βασικά. Σε βεράντα θα μπει με κήπο από κάτω. Θα έχω που να τα πετάω δηλαδή. Τώρα αν προσφέρουν κάτι δεν ξερω αλλά μου αρκεί να ψήνει καλά και να καθαρίζει εύκολα. Ψήνει καλά απότι βλέπω από τα video του homo carnivorous το καθάρισμα δεν το βρίσκω σε κανένα βίντεο όμως. Τόσα έχουν κάνει για να την προμοταρουν και ένα για τον καθαρισμό δεν έκαναν. Αυτό με σκαλωνει κάπως
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, virginkiller είπε Έχω μια υποψία ότι είναι ο ιδιοκτήτης. 😮😮😮 1 ώρα πριν, virginkiller είπε Ψήνει καλά απότι βλέπω από τα video του homo carnivorous Kαλα πιστευω και γω οτι ψηνει. Απλα μην περιμενεις αντικειμενικη γνωμη σε promoted προιοντα. 1 ώρα πριν, virginkiller είπε το καθάρισμα δεν το βρίσκω σε κανένα βίντεο όμως. Τόσα έχουν κάνει για να την προμοταρουν και ένα για τον καθαρισμό δεν έκαναν. Αν εχεις κηπο να μπορεις να πεταξεις καπου τα νερα με τα λιπη χωρις να λερωσεις το σπιτι σου, τοτε δεν βλεπω κατι δυσκολο. Ουτε γωνιες περιεργες εχεις, απ οτι λεει ειναι ανοξειδωτη, οποτε βαζεις οτι θες πανω. Στο φατσοβιβλιο παντως ειχα κανει αιτηση να μπω στο γκρουπ και με μπλοκαραν... Παρτη να μας κανεις ενα honest review. Θελω πολυ να δω το καπακι οταν το ανοιγεις απο την ακρη. 1
sndev Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου γτ δε μπορεις να βάλεις βρυσακι να τρεχουνε κατευθείαν απο το ταψάκι? πρέπει να κανεις λίμπα τον χώρο? καπου το χα δει
virginkiller Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 20 minutes ago, SagoniasSlutRos said: 😮😮😮 Kαλα πιστευω και γω οτι ψηνει. Απλα μην περιμενεις αντικειμενικη γνωμη σε promoted προιοντα. Αν εχεις κηπο να μπορεις να πεταξεις καπου τα νερα με τα λιπη χωρις να λερωσεις το σπιτι σου, τοτε δεν βλεπω κατι δυσκολο. Ουτε γωνιες περιεργες εχεις, απ οτι λεει ειναι ανοξειδωτη, οποτε βαζεις οτι θες πανω. Στο φατσοβιβλιο παντως ειχα κανει αιτηση να μπω στο γκρουπ και με μπλοκαραν... Παρτη να μας κανεις ενα honest review. Θελω πολυ να δω το καπακι οταν το ανοιγεις απο την ακρη. κοιτα λογικά θα την παρω και φυσικα θα γινει πραγματικο review . τωρα για το καπακι αν ειναι λεπτη η λαμαρινα που έχει σαν αποτέλεσμα να ανοίγει στραβά προσωπικά δεν το βρίσκω μεγάλο θέμα γιατι δεν βρίσκω το λόγο να μην την ανοίγεις απο το χερούλι. εφόσον φυσικά δεν εμποδίζει στην λειτουργεία της ψησταριάς. 7 minutes ago, sndev said: γτ δε μπορεις να βάλεις βρυσακι να τρεχουνε κατευθείαν απο το ταψάκι? πρέπει να κανεις λίμπα τον χώρο? καπου το χα δει απο συζητήσεις στο φατσοβιβλιο δεν το προτείνουν οι υπέυθυνοι. υποψιάζομαι οτι στουμπωνει με τα στερεοποιημένα λύπη .
ηνίοχος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 23 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε 😮😮😮 Kαλα πιστευω και γω οτι ψηνει. Ψήνει τόσο καλά που δεν μπορείς να φανταστείς ,αλλά ούτε και να το παραδεχτείς
virginkiller Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου @SagoniasSlutRos εδω φαινεται αυτό που λες. αλλα όπως ξαναείπαδεν με απασχολεί εφόσον δεν επειρεάζει την λειτουργεία ή και την μακροζωία του
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 38 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Ψήνει τόσο καλά που δεν μπορείς να φανταστείς ,αλλά ούτε και να το παραδεχτείς Σου είπα, δέχομαι ένα κομμάτι για review 😜 Μέχρι τότε δεν μπορώ να παραδεχτώ κάτι χωρίς να το δοκιμάσω. Όπως είπα πιστεύω ότι ψήνει καλά.
sndev Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 1 minute ago, SagoniasSlutRos said: Σου είπα, δέχομαι ένα κομμάτι για review 😜 Μέχρι τότε δεν μπορώ να παραδεχτώ κάτι χωρίς να το δοκιμάσω. Όπως είπα πιστεύω ότι ψήνει καλά. Το πας φυρι φυρι να ζητήσεις έμμεσα δειγμα προς δοκιμή πονηρέ 1 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. Παρασκευή στις 07:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:33 μμ 55 λεπτά πριν, sndev είπε Το πας φυρι φυρι να ζητήσεις έμμεσα δειγμα προς δοκιμή πονηρέ Μόνο οι ινφουενσερ θα παίρνουν? 3
ilpapacha Δημοσ. Σάββατο στις 12:31 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:31 πμ Στις 4/2/2025 στις 11:02 ΜΜ, fifini είπε Παιδιά, καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου εδώ και έναν χρόνο περίπου μία Weber spirit 2 με 3 εστίες. Με έχει σώσει. Όμως πείτε μου σας παρακαλώ πώς την καθαρίζετε χωρίς να γίνει χάλια το μπαλκόνι; Εγώ έχω βάλει αλουμινόχαρτο στο εσωτερικό , με τα + και τα - του. Έχει κανείς κάποιο κόλπο για εύκολο καθάρισμα; Την πρώτη φορά που πήγα να την καθαρίσω απογοητεύτηκα. Καλό θα ήταν να αποφεύγεις την χρήση αλουμινόχαρτο, ειδικά στον κάδο. Χρησιμοποίησε μια πλαστική σπάτουλα να πάρεις τα «χοντρά» γύρω γύρω κι έπειτα μπορείς να ψεκάσεις ένα μείγμα από λευκό ξύδι και νερό (50/50) ή/και υγρό πιάτων με ζεστό νερό και τρίψιμο με σφουγγάρι κουζίνας. Η ψησταριά δεν πρόκειται να επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση και δεν υπάρχει κανένας λόγος για παραπάνω προσπάθεια. 7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Στο φατσοβιβλιο παντως ειχα κανει αιτηση να μπω στο γκρουπ και με μπλοκαραν... Μήπως είναι μόνο για κατόχους ψησταριάς της συγκεκριμένης εταιρείας;
G.bar Δημοσ. Σάββατο στις 01:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:13 μμ Στις 4/2/2025 στις 11:02 ΜΜ, fifini είπε Παιδιά, καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου εδώ και έναν χρόνο περίπου μία Weber spirit 2 με 3 εστίες. Με έχει σώσει. Όμως πείτε μου σας παρακαλώ πώς την καθαρίζετε χωρίς να γίνει χάλια το μπαλκόνι; Εγώ έχω βάλει αλουμινόχαρτο στο εσωτερικό , με τα + και τα - του. Έχει κανείς κάποιο κόλπο για εύκολο καθάρισμα; Την πρώτη φορά που πήγα να την καθαρίσω απογοητεύτηκα. Ανοίγεις τέρμα τους καυστήρες, αφήνεις να κάψει καλά κανένα 20λεπτο ή όσο χρειάζεται για να καούν και να ξεραθούν τα λίπη, τρίβεις με τη συρματοβουρτσα τις σχάρες και ξύνεις με μια σπάτουλα τον κάδο. Αυτό. Ούτε υγρά, ούτε ειδικές πατέντες ούτε τίποτα. Ψησταριά είναι όχι τραπέζι χειρουργείου. 1
est Δημοσ. Σάββατο στις 01:44 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:44 μμ 28 λεπτά πριν, G.bar είπε Ανοίγεις τέρμα τους καυστήρες, αφήνεις να κάψει καλά κανένα 20λεπτο ή όσο χρειάζεται για να καούν και να ξεραθούν τα λίπη, τρίβεις με τη συρματοβουρτσα τις σχάρες και ξύνεις με μια σπάτουλα τον κάδο. Αυτό. Ούτε υγρά, ούτε ειδικές πατέντες ούτε τίποτα. Ψησταριά είναι όχι τραπέζι χειρουργείου. Οκ 👍 Αλλά όχι και 20λεπτο... Θα μας φαλιρίσεις 😄 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα