Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, techient είπε

ωραία κρούστα. τί έβαλες από πάνω;

Εγώ είχα πάρει την NATERIAL Kenton 2B σε κάποια προσφορά στα 115 ευρώ. Αξιοπρεπέστατη στα χρήματα αυτά

Θελω καποια επιτραπέζια. Εχω την hudson (x2)

• Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2319

• ilpapacha

2066

• sndev

1107

• ηνίοχος

589

Δημοσ.

για πειτε ρε παιδιά καμια ιδέα για κάποιο σχετικά μεγάλο κομμάτι μοσχάρι να τσιμπήσουν όλοι (7-8 άτομα) από λίγο και να βγει ζουμερό αφήνοντας το να σιγοψηθεί ;

σκεφτόμουν ίσως για πικάνια. κατι άλλο ;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, zanskou είπε

για πειτε ρε παιδιά καμια ιδέα για κάποιο σχετικά μεγάλο κομμάτι μοσχάρι να τσιμπήσουν όλοι (7-8 άτομα) από λίγο και να βγει ζουμερό αφήνοντας το να σιγοψηθεί ;

σκεφτόμουν ίσως για πικάνια. κατι άλλο ;

Πικανια, tri tip, flap, flank, αλλά όχι για αργό ψήσιμο. 

Αυτο που έβαλα εγώ χτες ήταν χοντρές μπριζόλες πικανια και ήταν ότι πρέπει για τη μέση σε τραπέζι. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω να σου πω από εγγύηση και τέτοια....μόνο κάτι σχόλια.θετικα στο skroutz

τωρα κατάλαβα ότι άμα θες βάζεις κάρβουνο.....καλοοο

Επεξ/σία από F117
Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι να αλλάξω τις μπουκάλες μου από μείγμα σε προπάνιο, υπάρχει κάποια διαφορά στο θέμα της ασφάλειας; Σε μαγαζί που ρώτησα μου είπαν ότι για οικιακή χρήση συνιστούν μείγμα για λόγους ασφαλείας αλλά δεν μου είπαν κάτι παραπάνω. Να σημειωθεί επίσης ότι η μια μπουκάλα αν και τοποθετημένη έξω και προστατευμένη από τον ήλιο, θα τροφοδοτεί τις εστίες της κουζίνας μου μέσα στο σπίτι. Μήπως η καύση του προπανίου π.χ. είναι πιο επιβαρυντική για την υγεία σε κλειστό χώρο; Στο νέτ που έψαξα δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζει κάποιος κάτι;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, katbo είπε

Επειδή σκέφτομαι να αλλάξω τις μπουκάλες μου από μείγμα σε προπάνιο, υπάρχει κάποια διαφορά στο θέμα της ασφάλειας; Σε μαγαζί που ρώτησα μου είπαν ότι για οικιακή χρήση συνιστούν μείγμα για λόγους ασφαλείας αλλά δεν μου είπαν κάτι παραπάνω. Να σημειωθεί επίσης ότι η μια μπουκάλα αν και τοποθετημένη έξω και προστατευμένη από τον ήλιο, θα τροφοδοτεί τις εστίες της κουζίνας μου μέσα στο σπίτι. Μήπως η καύση του προπανίου π.χ. είναι πιο επιβαρυντική για την υγεία σε κλειστό χώρο; Στο νέτ που έψαξα δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζει κάποιος κάτι;

Εγω για ψησταρια χρησιμοποιω προπανιο. Για εστιες κουζινας δεν εχω ιδεα. Ρωτα καποιον ειδικο καλυτερα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για χοιρινό κοντοσούβλι πως προτείνετε να γίνει το ψήσιμο;

Διαβάζω διάφορα από σιγανό ψήσιμο στους 160 με μόνο ανοιχτούς τους πλαϊνούς καυστήρες και τελειώμα με όλα τέρμα για να κάνει κρούστα, ή όλα ανοιχτά στους 200 μέχρι να γίνει.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει/προτείνετε; Θερμοκρασία γύρω στους 70-72 είναι κομπλέ;

Η ψησταριά έχει 4 καυστήρες.

Δημοσ.
13 hours ago, katbo said:

Επειδή σκέφτομαι να αλλάξω τις μπουκάλες μου από μείγμα σε προπάνιο, υπάρχει κάποια διαφορά στο θέμα της ασφάλειας;

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση (ΥΑ 31856 ΦΕΚ 1257 Β΄ 2003), παρ. 6.3.6, απαγορεύεται η εγκατάσταση φιαλών προπανίου σε εσωτερικούς χώρους για οικιακή χρήση. Δες εδώ για λεπτομέρειες.

Εγώ για τις εστίες της κουζίνας έχω coral prime κοκκινη και για την ψησταριά coral prime γκρι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...