fysikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, techient είπε ωραία κρούστα. τί έβαλες από πάνω; Εγώ είχα πάρει την NATERIAL Kenton 2B σε κάποια προσφορά στα 115 ευρώ. Αξιοπρεπέστατη στα χρήματα αυτά Θελω καποια επιτραπέζια. Εχω την hudson (x2)
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, fysikos είπε Καποια πρόταση για αγορα ψησταριάς για μικρο μπαλκονι με 1 ή 2 καυστήρες; Μεχρι 200ε Λιγο παραπανω https://www.amazon.de/-/en/Woodfire-Electric-Resistant-Non-Stick-OG701EU/dp/B0BYNS24N3 1
zanskou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 για πειτε ρε παιδιά καμια ιδέα για κάποιο σχετικά μεγάλο κομμάτι μοσχάρι να τσιμπήσουν όλοι (7-8 άτομα) από λίγο και να βγει ζουμερό αφήνοντας το να σιγοψηθεί ; σκεφτόμουν ίσως για πικάνια. κατι άλλο ;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 42 λεπτά πριν, zanskou είπε για πειτε ρε παιδιά καμια ιδέα για κάποιο σχετικά μεγάλο κομμάτι μοσχάρι να τσιμπήσουν όλοι (7-8 άτομα) από λίγο και να βγει ζουμερό αφήνοντας το να σιγοψηθεί ; σκεφτόμουν ίσως για πικάνια. κατι άλλο ; Πικανια, tri tip, flap, flank, αλλά όχι για αργό ψήσιμο. Αυτο που έβαλα εγώ χτες ήταν χοντρές μπριζόλες πικανια και ήταν ότι πρέπει για τη μέση σε τραπέζι. 3
Tsino Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ βάζω tri tip με σιγανό ψήσιμο για 2 ώρες και μετά το βάζω στη μέση για όλους... μεγάλη επιτυχία 2
F117 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://woodstore.gr/proionta/barbeque/bbq-igraeriou/gas2coal-2-0-330-char-broil/?skr_prm=WyIwMjc2YzhkNi1hYTMwLTRkNWMtOWQzMC1lMjI1YTQxZDNjZTMiLDE3MzUxMjg1MTU2NjgseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Gas2coal 2.0 330 -Char-Broil® στα 380. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από F117
ilpapacha Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία! Να περνάτε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους! 10
panagiotis1988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, F117 είπε https://woodstore.gr/proionta/barbeque/bbq-igraeriou/gas2coal-2-0-330-char-broil/?skr_prm=WyIwMjc2YzhkNi1hYTMwLTRkNWMtOWQzMC1lMjI1YTQxZDNjZTMiLDE3MzUxMjg1MTU2NjgseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Gas2coal 2.0 330 -Char-Broil® στα 380. Γνώμες για αυτή; Εγγύηση έχει;
F117 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω να σου πω από εγγύηση και τέτοια....μόνο κάτι σχόλια.θετικα στο skroutz τωρα κατάλαβα ότι άμα θες βάζεις κάρβουνο.....καλοοο Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από F117
est Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Ελαφρύ γεύμα διαίτης μεταξύ των μενού Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 😂 5
katbo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Επειδή σκέφτομαι να αλλάξω τις μπουκάλες μου από μείγμα σε προπάνιο, υπάρχει κάποια διαφορά στο θέμα της ασφάλειας; Σε μαγαζί που ρώτησα μου είπαν ότι για οικιακή χρήση συνιστούν μείγμα για λόγους ασφαλείας αλλά δεν μου είπαν κάτι παραπάνω. Να σημειωθεί επίσης ότι η μια μπουκάλα αν και τοποθετημένη έξω και προστατευμένη από τον ήλιο, θα τροφοδοτεί τις εστίες της κουζίνας μου μέσα στο σπίτι. Μήπως η καύση του προπανίου π.χ. είναι πιο επιβαρυντική για την υγεία σε κλειστό χώρο; Στο νέτ που έψαξα δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζει κάποιος κάτι;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, katbo είπε Επειδή σκέφτομαι να αλλάξω τις μπουκάλες μου από μείγμα σε προπάνιο, υπάρχει κάποια διαφορά στο θέμα της ασφάλειας; Σε μαγαζί που ρώτησα μου είπαν ότι για οικιακή χρήση συνιστούν μείγμα για λόγους ασφαλείας αλλά δεν μου είπαν κάτι παραπάνω. Να σημειωθεί επίσης ότι η μια μπουκάλα αν και τοποθετημένη έξω και προστατευμένη από τον ήλιο, θα τροφοδοτεί τις εστίες της κουζίνας μου μέσα στο σπίτι. Μήπως η καύση του προπανίου π.χ. είναι πιο επιβαρυντική για την υγεία σε κλειστό χώρο; Στο νέτ που έψαξα δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Εγω για ψησταρια χρησιμοποιω προπανιο. Για εστιες κουζινας δεν εχω ιδεα. Ρωτα καποιον ειδικο καλυτερα. 1
nemesiskp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Για χοιρινό κοντοσούβλι πως προτείνετε να γίνει το ψήσιμο; Διαβάζω διάφορα από σιγανό ψήσιμο στους 160 με μόνο ανοιχτούς τους πλαϊνούς καυστήρες και τελειώμα με όλα τέρμα για να κάνει κρούστα, ή όλα ανοιχτά στους 200 μέχρι να γίνει. Εσείς το έχετε δοκιμάσει/προτείνετε; Θερμοκρασία γύρω στους 70-72 είναι κομπλέ; Η ψησταριά έχει 4 καυστήρες.
techient Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 13 hours ago, katbo said: Επειδή σκέφτομαι να αλλάξω τις μπουκάλες μου από μείγμα σε προπάνιο, υπάρχει κάποια διαφορά στο θέμα της ασφάλειας; Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση (ΥΑ 31856 ΦΕΚ 1257 Β΄ 2003), παρ. 6.3.6, απαγορεύεται η εγκατάσταση φιαλών προπανίου σε εσωτερικούς χώρους για οικιακή χρήση. Δες εδώ για λεπτομέρειες. Εγώ για τις εστίες της κουζίνας έχω coral prime κοκκινη και για την ψησταριά coral prime γκρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα