Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sarakats85 είπε

  Ομαδα καλησπέρα. Αυτη την ψησταρια την έχει καποιος? Αξιζει σε σχέση με τη natera? 

https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-maddox-3-1-me-mantemi-124055?srsltid=AfmBOoow6J9PEM62zi2hZHy6nvT14jUsVazWGNzN-sHh4mTe7a3iTax0

Δεν την έχω. Σε σχέση με την αντίστοιχη  Nattera νομίζω  ότι σε αυτήν την τιμή υπερτερεί . Αλλά σκέψου πως δεν είναι τοστιέρα. Εννοώ πως όποια ψησταριά πάρεις  "την παντρεύεσαι". Μιά που παίζουν αρκετές προσφορές, αγόρασε την καλύτερη που μπορείς και δεν θα το μετανιώσεις στα χρόνια που θα έρθουν 🫕

Επεξ/σία από est
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 22/11/2024 στις 9:09 ΠΜ, plasTOST είπε

Της Onlyfire έχω πάρει εγώ για την Weber spirit II. Ευχαριστημένος, δυνατό μοτέρ, την εχω δοκιμάσει μέχρι 4,5 περίπου κιλά. Αν έχεις μεγάλα κομμάτια βγάζεις τις σχάρες για να χωράει. Η σούβλα όντως ξακουμπώνει. Επειδή δεν ήθελα να έχω μια ακόμα σκοτούρα στο κεφάλι, την καργάρισα στο σφίξιμο και πλέον είναι φιξ. Σύντομα θα πάρω και μία μονοκόματη στο ίδιο πάχος και δεν ξανά ασχολούμαι. 

ναι αλλά εγώ αν την σφίξω και μετά δεν την λυνω δεν θα  χωραει στο πλυντήριο πιατων. Επειδή λερώνεται αρκετά και με το ψήσιμο κολλάνε οι λεκεδες το πλυντήριο κάνει καλή δουλειά στην αφαίρεση.

Χθες παρεπιπτόντως χρησιμοποίησα για τρίτη φορά την πλάκα της onlyfire για την Weber και μου φαίνεται πως κάνει πολύ καλή δουλειά . Ανεβάζει πολύ μεγάλες θερμοκρασίες (μέτρησα και 400) και τη χρησιμοποιώ για να κάνω burger μόνο μέχρι στιγμής. Τη χρησιμοποιώ με μεταλλικά εργαλεία όπως πρεσες και σπάτουλες της only fire. Δεν έχει γρατζουνιστει μέχρι τωρα. Δεν θα χρησιμοποιούσα σε τόσο ακραίες θερμοκρασίες πλαστικα εργαλεία. 

 

  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Αγόρασα σε προσφορά λόγω black Friday μια ψησταριά υγραερίου campingaz την οποία την βρήκα -60%. Μου κόστισε 275€ συν ακόμη 40€ πλήρωσα για ένα κάλυμμα. Δεν έχω ψήσει ποτέ σε ψησταριά υγραερίου και θα ήθελα τη βοήθειά σας σε μια σειρά από ερωτήματα. Πρώτη ενέργεια όταν την παραλάβω είναι να κάνω πρώτα μια καλή καύση πριν τα πρώτα ψησίματα; Είναι κάτι που πρέπει να προσέχω; Επίσης, μπορώ να τη μετατρέψω σε ψησταριά φυσικού αερίου; Σε μπουκάλα υγραερίου τι παίρνω;

Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή καθότι είμαι άπειρος.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Screenshot_2024-11-22-13-41-11-68_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, raftako said:

Καλησπέρα στην παρέα. Αγόρασα σε προσφορά λόγω black Friday μια ψησταριά υγραερίου campingaz την οποία την βρήκα -60%. Μου κόστισε 275€ συν ακόμη 40€ πλήρωσα για ένα κάλυμμα. Δεν έχω ψήσει ποτέ σε ψησταριά υγραερίου και θα ήθελα τη βοήθειά σας σε μια σειρά από ερωτήματα. Πρώτη ενέργεια όταν την παραλάβω είναι να κάνω πρώτα μια καλή καύση πριν τα πρώτα ψησίματα; Είναι κάτι που πρέπει να προσέχω; Επίσης, μπορώ να τη μετατρέψω σε ψησταριά φυσικού αερίου; Σε μπουκάλα υγραερίου τι παίρνω;

Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή καθότι είμαι άπειρος.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Screenshot_2024-11-22-13-41-11-68_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

 

 

 

 

 

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Πως και δε σου αρπάζουν τα καλαμάκια ;

 

Έχει να κάνει με το ίδιο το καλαμάκι λογικά, ίσως είναι καλύτερο ποιοτικά ή από διαφορετικό τύπο ξύλου. Δεν έκανα κάτι πχ να τα βάλω σε νερό να μουλιάσουν κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, ilpapacha said:

Έχει να κάνει με το ίδιο το καλαμάκι λογικά, ίσως είναι καλύτερο ποιοτικά ή από διαφορετικό τύπο ξύλου. Δεν έκανα κάτι πχ να τα βάλω σε νερό να μουλιάσουν κτλ.

Αστα αυτα, τα εχεις παρει απο delivery και τα εβαλες στη σχαρα για φωτογραφηση (για το blog, οπως ελεγε η γιαγια στη διαφημιση). Αμφιβαλω ακομα  και αν η ψησταρια ειναι δικη σου....🤣. Μπορει να ειναι photoshop ή ΑΙ. Και εσυ δεν υπαρχεις.😂

Ειμαι στο πνευμα των Χριστουγεννων???

Επεξ/σία από johnniek13
  • Haha 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnniek13 είπε

Αστα αυτα, τα εχεις παρει απο delivery και τα εβαλες στη σχαρα για φωτογραφηση (για το blog, οπως ελεγε η γιαγια στη διαφημιση). Αμφιβαλω ακομα  και αν η ψησταρια ειναι δικη σου....🤣. Μπορει να ειναι photoshop ή ΑΙ. Και εσυ δεν υπαρχεις.😂

Ειμαι στο πνευμα των Χριστουγεννων???

image.gif.16b34e96f27659ff6638432876c7dd78.gif

  • Haha 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, νέος στο άθλημα, φοβάμαι λίγο το αέριο κ θέλω να είμαι σίγουρος. Βάζω το άλλο άκρο από το λάστιχο στην ψησταριά με τον σφιγκτήρα ξεκαρω για διαρκή με σαπουναδα κ μετά πως ανοίγω; Πειράζω μόνο το μαύρο μέρος; Αυτή τη στιγμή στο πράσινο που έχει στην άκρη λέει off? Δεξιά αριστερά ας πούμε για το άνοιξε κλείσε; Ευχαριστω

IMG_20241125_220747.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πω τι κάνω εγώ με τον ίδιο ρυθμιστή.

Με την "πράσινη" πλευρά του μαύρου διακόπτη από πάνω (όπως στη φωτό), κανονικά δεν έχει ροή αερίου.

Γυρνάω τον διακόπτη 180 μοίρες (ανάποδα) ώστε να έρθει από πάνω η "κόκκινη" πλευρά και μετά ξεσφίγγω τη στρόφιγγα που φαίνεται στο πάνω μέρος στη φωτό μέχρι το τέρμα ή περίπου μέχρι το τέρμα. Μετά από 2-3-4-5 δευτερόλεπτα ώστε να φτάσει το αέριο στους καυστήρες (αναλόγως τη μπουκάλα, το σωλήνα, την ψησταριά, κλπ) ανοίγω τους ρυθμιστές καυστήρων της ψησταριάς και δίνω σπίθα (στη δικιά μου για σπίθα πατάς έναν από τους ρυθμιστές προς τα μέσα).

Όταν θέλω να σβήσω, χωρίς να πειράξω τους ρυθμιστές καυστήρων της ψησταριάς, κλείνω τη στρόφιγγα που φαίνεται στο πάνω μέρος στη φωτό τελείως και μετά γυρνάω τον διακόπτη στο "πράσινο", ώστε να κλείσει η παροχή αερίου και να καεί το τελευταίο αέριο που υπάρχει στον σωλήνα και ουσιαστικά να σβήσει η ψησταριά. Κλείνω τους ρυθμιστές καυστήρων της ψησταριάς και τέλος.

Επεξ/σία από swstost
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...