Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπειδη παντα Ναξου ετρωγα, δεν εχω μετρο συγκρισης με αλλων περιοχων. Τοπ ειναι και της Κυπρου απ οσο ξερω και οσες φορες εχω δοκιμασει ειναι μια χαρα, δεν καταλαβαινω διαφορα.

• Like 1
  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2319

• ilpapacha

2066

• sndev

1107

• ηνίοχος

589

Δημοσ.

ισχύει, οι κυπριακές ειναι πολύ καλές. 

οι ΤΟΠ οφ δε ΤΟΠ για τα γούστα μου ειναι οι Αιγύπτου βέβαια αλλά πλέον δεν βρίσκω 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, sndev είπε

McCain στο μαρτ 96 % πατατα 4% ηλιέλαιο. 14 λεπτά στους 200. Τίμιες εύκολες παντα προσβάσιμες για συνοδεία στα σουβλάκια του αλλου καδου.

2.5κιλα κατάψυξη κ θα θες 100 150 γρ τη φορα το άτομο 

Btw λιγοτερες θερμιδες απο 1 πιτα 

Aυτες εδω;

image.png.c32f46c9902728d32c607e06303ca4ee.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Aυτες εδω;

image.png.c32f46c9902728d32c607e06303ca4ee.png

οχι ροδελες ήταν,  αυτες εχουν φλουδα αλλα ρε φανη κομπλε κ αυτες θα νε

η κοκκινη σειρα απο οσο εχω καταλαβει ειναι πατατα ηλιελαιο

η μπλε σειρα εχει μπαχαρικά κ τα παντα ολα λεει καπου 6% επικάλυψη , τωρα τι επικάλυψη δε ξερω αλλα ειναι πολυ νοστιμες. το ηλιέλαιο είναι επιπλέον 5,5% αρα 88,5 πατάτα

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Μολις καταφερω και κανω χωρο στην καταψυξη θα παρω μια σακουλιτσα 2.5 κιλων να υπαρχει. Στο σουπερ τοσο κανουν τα 700γρ.

Από πού τις παίρνετε τόσο φθηνά;Στο super δεν τις έχει καν αυτές και είναι και πανακριβες.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, 26ska είπε

Από πού τις παίρνετε τόσο φθηνά;Στο super δεν τις έχει καν αυτές και είναι και πανακριβες.

The Mart

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, 26ska είπε

The mart και πλεον μπορεις να βγαλεις και αδεια εισοδου ως ιδιώτης, daily pass λεγεται αλλα ειναι μονιμο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! 

Μια ερώτηση. Αυτη η ψησταριά ειναι όντως σε προσφορά ή ανέβασαν την τιμή και δήθεν την έχουν σε προσφορά;

Επίσης αξίζει η αγορά της;

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-hudson-xl-me-4-kaustires-kai-1-pleuriki-estia-84178203

Επεξ/σία από karman13
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα, μόλις έκλεισα και εγώ την weber spirit 310 από Κωτσόβολο.

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/195915-weber-spirit-ii-e310-gbs

Έχει και δώρο ταψακι αξίας 89€ συν ένα 20€ δώρο επιταγή για επόμενη αγορά.

Διαβάζοντας το νήμα είδα ότι περισσότερο προτείνεται φιάλη προπανίου.

Η ερώτηση είναι στην σύνδεση με την ψησταριά θα πρέπει να αγοράσω και κάποιο ρυθμιστή πίεσης που βλέπω και αν ναι τότε τι προτείνετε για αυτό;

Καλά ψησίματα σε όλους και θα τα λέμε στην πορεία 🤗

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ANTONIOS67 είπε

Καλημέρα στην παρέα, μόλις έκλεισα και εγώ την weber spirit 310 από Κωτσόβολο.

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/195915-weber-spirit-ii-e310-gbs

Έχει και δώρο ταψακι αξίας 89€ συν ένα 20€ δώρο επιταγή για επόμενη αγορά.

Διαβάζοντας το νήμα είδα ότι περισσότερο προτείνεται φιάλη προπανίου.

Η ερώτηση είναι στην σύνδεση με την ψησταριά θα πρέπει να αγοράσω και κάποιο ρυθμιστή πίεσης που βλέπω και αν ναι τότε τι προτείνετε για αυτό;

Καλά ψησίματα σε όλους και θα τα λέμε στην πορεία 🤗

Έχει μέσα ρυθμιστή για μείγμα. Καλά ψησίματα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ANTONIOS67 είπε

Aν επιλεξεις μειγμα, τοτε θα χρησιμοποιησεις τον ρυθμιστη που θα ερθει με την ψησταρια. Αν πας σε προπανιο τοτε θα πρεπει να τον αλλαξεις σε 37mbar. Αν παρεις ρυθμιστη επελεξε σταθερο και οχι καποιους που πουλανε ρυθμιζομενους απο 20-50mbar γιατι δεν εχουν αριθμηση και θα τον βαλεις στην τυχη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, karman13 είπε

Καλημέρα! 

Μια ερώτηση. Αυτη η ψησταριά ειναι όντως σε προσφορά ή ανέβασαν την τιμή και δήθεν την έχουν σε προσφορά;

Επίσης αξίζει η αγορά της;

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-hudson-xl-me-4-kaustires-kai-1-pleuriki-estia-84178203

Δεν ξέρω πόσο είχε πριν. Και είναι διαφορετική από τη Hudson που ξέραμε εδώ και χρόνια. Αλλά τι τιμή είναι αυτή; Μάλιστα όπως πληροφορήθηκα, είναι και η σούβλα στην τιμή. Εκτιμώ ότι για όποιον είχε υπόψη του αυτά τα χαρακτηριστικά αξίας και μεγέθους, η συγκεκριμένη "τα σπάει'...

Screenshot_2024-11-21-17-22-41-295_com_miui.gallery-edit.jpg.1c4eeb261f1aaa42b0e4eb238e199274.jpg

Επεξ/σία από est
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...