Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 21k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2257

  • ilpapacha

    2035

  • sndev

    1103

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δεν θα το αλλαζες με αυτο που βγαινει το διαχωριστικο και γινεται ενιαιος ο καδος?

Φριτέζα Ninja AF500EU Foodi Max Dual Airfryer | Electrocrete

Ω ναι αλλά όταν την αγόρασα εγώ είχε 100 ευρώ διάφορα!

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη ειμαστε λατρεις του airfryer το συγκεκριμενο ειναι μακραν οτι πιο δυσχρηστο υπαρχει.Και περιεργως απο μια εταιρια που βγαζει φανταστικα προιοντα.Το καλο με τους 2 καδους ειναι οτι το μηχανημα λειτουργει σαν 2 αυτονομα.Εδω τη φαση???Βαλανε ενα μεγαλο που ειναι 2 μικρα κ για το ανοιξεις πρεπει να τραβηξεις ολοκληρο συρταρι.

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alimentas είπε

Επειδη ειμαστε λατρεις του airfryer το συγκεκριμενο ειναι μακραν οτι πιο δυσχρηστο υπαρχει.Και περιεργως απο μια εταιρια που βγαζει φανταστικα προιοντα.Το καλο με τους 2 καδους ειναι οτι το μηχανημα λειτουργει σαν 2 αυτονομα.Εδω τη φαση???Βαλανε ενα μεγαλο που ειναι 2 μικρα κ για το ανοιξεις πρεπει να τραβηξεις ολοκληρο συρταρι.

Βγαλανε ενα μεγαλο που μπορεις να βαλεις διαχωριστικο στη μεση για να ψησεις δυο διαφορετικα φαγητα σε διαφορετικα προγραμματα, θερμοκρασιες και χρονους ή κατι μεγαλο σε ενιαιο καδο. Το μονο δυσκολο της υποθεσης ειναι να μανουβραρεις τον καδο σε μικρο νεροχυτη. Αλλα επειδη το εχω το μεγαλο, καθαριζει πανευκολα οποτε ειναι απλα 2-3 λεπτα υποθεση.

Προχτες εβαλα ολοκληρο tri-tip για τελικο searing μεσα μιας και ηταν ζεστο απο πατατες και ηθελα να το δοκιμασω467403185_10159889726991353_6771820495705790789_n.jpg.19cd8b6faa93db0ef5eea5ef2517d8e2.jpg

467597293_10159889727056353_7509664664091296076_n.jpg.9972dab70163e395c715b043b08d5498.jpg

  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο θελανε αλλα ειναι κακη υλοποιηση στο συγκεκριμενο(κατ εμε).Δηλαδη θελω εγω να κανω πατατες με μπιφτεκι κ για ν ανακατεψω τις πατατες πρεπει να βγαλω κ το μπιφτεκι επειδη ο καδος ειναι κοινος???Υποτιθεται η ουσια του διπλου καδου ειναι να βαζεις διαφορετικα φαγητα οχι το ιδιο.Περιεργο συστημα.

αυτο εδω ναι,ειναι το λογικο κ απιθανο μηχανημα γενικα.

https://www.skroutz.gr/s/32305821/Ninja-Foodi-Max-Dual-Zone-Air-Fryer-me-Diplo-Apospomeno-Kado-9-5lt-Mayro.html

Αν κ για μενα το απολυτο συστυμα για air fryer μιας κ οντως μιλαμε για υπερχρησιμες συσκευες ειναι να εχεις 2.... 

ενα τετοιο τεραστιο https://www.proscenic.com/uk/product/home-appliances/t31-air-fryer/ (ΑΠΙΘΑΝΟ μηχανημα)

κ ενα μικρο (με καδο) φτηνο για τα μικρα στυλ,τηγανητα κρεμμυδια,πατατες που θελουν γυρισμα συνεχεια.

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.

Aν και βγαινουμε off topic, εγω θεωρω πλεονεκτημα τον ενιαιο καδο που μπορει να ειναι ειτε μεγαλος ειτε μικρος.

Οσον αφορα πατατες και γυρισμα, μου αρεσε περισσότερο ενα delonghi που ειχα πριν και ειχει μια προπελα και ανακατευε τις πατατες συνεχεια και γινοντουσαν τελειες και ομοιομορφες. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει πολλες φορες στο νιντζα.

https://www.skroutz.gr/s/5481933/De-Longhi-FH1363-Air-Fryer-1-7lt-Asimi.html?product_id=143895488

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Συνεχίζω το Off-topic! Ναι μια τέτοια με προπέλα έχω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Λόγω της προπέλας , κάνουμε μόνο πατάτες εκεί. Στα νεώτερα μοντέλα βγαίνει η προπέλα και λειτουργεί σαν φούρνος.

Δηλαδή όσοι έχετε air-fryer δεν σας βγαίνουν τραγανές οι πατάτες?

On-Topic: Σε εμάς που έχουμε ψησταριές , είναι χρήσιμο ένα air-fryer , πέρα από πατάτες? 

Επεξ/σία από protathlitis
Δημοσ.
12 ώρες πριν, plasTOST είπε

Με χαλάει που έχει 2 ξεχωριστές επιφάνειες ψησίματος. Η τιμή είναι χώμα βέβαια. Αν δεν χρειαζόμουν το ματι θα πήγαινα στην απλή με τους 4 καυστήρες στα 299, η οποία αν έπαιζε στα 200€ θα την έπαιρνα να την είχα στο κουτί της που λέει ο λόγος για να υπάρχει 😅

σε τοσο μεγαλη επιφανεια ψησίματος, αν την χρειαστεις για πιο λιγη ποσοτητα ψησίματος, θα ειναι πιο  γρήγορο το ψησιμο καθως απομονώνεις την μιση ψησταρια

12 ώρες πριν, plasTOST είπε

Με χαλάει που έχει 2 ξεχωριστές επιφάνειες ψησίματος. Η τιμή είναι χώμα βέβαια. Αν δεν χρειαζόμουν το ματι θα πήγαινα στην απλή με τους 4 καυστήρες στα 299, η οποία αν έπαιζε στα 200€ θα την έπαιρνα να την είχα στο κουτί της που λέει ο λόγος για να υπάρχει 😅

σε τοσο μεγαλη επιφανεια ψησίματος, αν την χρειαστεις για πιο λιγη ποσοτητα ψησίματος, θα ειναι πιο  γρήγορο το ψησιμο καθως απομονώνεις την μιση ψησταρια

Δημοσ.
5 ώρες πριν, protathlitis είπε

On-Topic: Σε εμάς που έχουμε ψησταριές , είναι χρήσιμο ένα air-fryer , πέρα από πατάτες? 

Το παλιό με την προπέλα το έβαζα μόνο για πατάτες γιατί το είχα σε ντουλάπι και βαριόμουν το βγάλε βάλε. 

Το νέο που το πήρα γιατί απλά ήθελα να το πάρω, έχω κάνει χώρο στον πάγκο και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Καθημερινά θα ζεστάνω φαγητό μέσα σε 5 λεπτά, αντί να ανάψω φούρνο (δεν έχω μικροκύματα), και ο σημαντικότερος λόγος που το πήρα είναι ότι μπορεί να ψήνει η γυναίκα μου όταν λείπω. Πχ σήμερα σε 10 λεπτά είχε έτοιμο σολωμο να φάνε με τον μικρό. Έχει τύχει επίσης να γυρίσω κομμάτια από το γυμναστήριο και να μην έχω κουράγιο να ψήσω έξω, οπότε έβαλα 4 σουβλάκια και μέχρι να κάνω μπάνιο ήταν έτοιμα. 

  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Οσον αφορα πατατες

McCain στο μαρτ 96 % πατατα 4% ηλιέλαιο. 14 λεπτά στους 200. Τίμιες εύκολες παντα προσβάσιμες για συνοδεία στα σουβλάκια του αλλου καδου.

2.5κιλα κατάψυξη κ θα θες 100 150 γρ τη φορα το άτομο 

Btw λιγοτερες θερμιδες απο 1 πιτα 

Επεξ/σία από sndev
  • Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, sndev είπε

McCain στο μαρτ 96 % πατατα 4% ηλιέλαιο. 14 λεπτά στους 200. Τίμιες εύκολες παντα προσβάσιμες για συνοδεία στα σουβλάκια του αλλου καδου.

2.5κιλα κατάψυξη κ θα θες 100 150 γρ τη φορα το άτομο 

Btw λιγοτερες θερμιδες απο 1 πιτα 

Αυτές που είναι σαν μισοφέγγαρο λες? Αυτές γαμανε, αλλά ρε φίλε κρίμα να είμαι από Νάξο, να έχω τσάμπα πατάτες και να τρώω προτηγανισμενες. 

  • Like 2
Δημοσ.

Από την στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον, μπορείτε να δημιουργήσετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίσετε σε κάποιο υπάρχον ήδη πχ το παρακάτω 

 

  • Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Αυτές που είναι σαν μισοφέγγαρο λες? Αυτές γαμανε, αλλά ρε φίλε κρίμα να είμαι από Νάξο, να έχω τσάμπα πατάτες και να τρώω προτηγανισμενες. 

Φέτος έμαθα χαμός με το νερό κι εκεί δυστυχώς…

εμεις πλένουμε καλά, κόβουμε κυδωνατα, βράζουμε για λίγο να κρατάνε και μετά άπλωμα σε λαδόκολλα, ψέκασμα με λαδι και αλατισμα/μπαχαριασμα και στο φούρνο. Γίνονται πολύ τραγανές και νόστιμες.

Προτηγανισμενες δεν πολυτρώμε αλλά είχαμε πάρει μια φορά τυχαία μάρκας Σοδειά, οι οποίες ήταν πολύ νόστιμες και χωρίς φοινικέλαιο. Μόνο πατάτες και ηλιέλαιο. Λεπτοκομμενες και τραγανές!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Αυτές που είναι σαν μισοφέγγαρο λες? Αυτές γαμανε, αλλά ρε φίλε κρίμα να είμαι από Νάξο, να έχω τσάμπα πατάτες και να τρώω προτηγανισμενες. 

Οχι δεν ηταν μισοφέγγαρο στρογγυλες ηταν σκετο πατατα ηλιέλαιο..

 Η απάντηση μου ηταν για την διαχείριση στη καθημερινοτητα, εσύ αποφασίζεις αν θες ποιότητα κ γεύση η ευκολία κ αμεσότητα. 

Η νόστιμη φυσική πατατα δε συγκρίνετε με τις προτηγανισμενες αλλα απο την αλλη κριμα δεν ειναι να γυρναω κομμάτια να θελω να δω αγωνα κ να τη βγαζω στη κουζίνα; 

Btw φετος 3/4 φορες που πηρα ναξου ηταν απογοήτευση ισως να έτυχε. Ισως  λόγω μη βροχοπτώσεων να ηταν έτσι. 

 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...