Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 21k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2257

• ilpapacha

2035

• sndev

1103

• ηνίοχος

586

Δημοσ.

Για πείτε ρε παιδιά Weber spirit ii 310 ή Napoleon freestyle 365;Μου βγάζει πιο premium προϊόν η weber,αλλά από την άλλη η Napoleon είναι πιο δυνατή στους καυστήρες.

Τι θα επιλέγετε εσείς;Επισης εκτός από την ψησταριά τι άλλο θα χρειαστώ,να δω που θα φτάσει το ποσό.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, 26ska είπε

Για πείτε ρε παιδιά Weber spirit ii 310 ή Napoleon freestyle 365;Μου βγάζει πιο premium προϊόν η weber,αλλά από την άλλη η Napoleon είναι πιο δυνατή στους καυστήρες.

Τι θα επιλέγετε εσείς;Επισης εκτός από την ψησταριά τι άλλο θα χρειαστώ,να δω που θα φτάσει το ποσό.

Για αξεσουάρ

1) 2-3 λαβίδες

2) Σπάτουλα 

3) Γάντια

4) Βούρτσα καθαρισμού 

5) Θερμόμετρο (μπορείς να το πάρεις σε 2ο χρόνο)

6) Μαντεμένια πλάκα (μπορείς να την πάρεις σε 2ο χρόνο)

7) Σούβλα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα)

8) Πέτρα για πίτσα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα)

Δες κι ένα παλιότερο ποστ

Από εκεί και πέρα, μπορείς να τις δεις κι από κοντά σε κάποιο κατάστημα, εφόσον έχεις αυτή την δυνατότητα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, 26ska είπε

Η πιο σωστή σύγκριση είναι ανάμεσα στην Weber spirit ii 310 (~559€) με 3 καυστήρες και στην Napoleon freestyle 425 (~569-20€ κουπόνι) με 4 καυστήρες που είναι στην "ίδια" τιμή..

Από οτι έχει αναφερθεί πολλές φορές στο site Weber - Napoleon γενικά σαν εταιρείες είναι και οι 2 premium.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, koo είπε

Και η Napoleon Freestyle 425 πλέον σε ενδιαφέρουσα τιμή 569€ (-20€ δωροεπιταγή για επόμενη αγορά + 22.760 πόντους για κάρτες Alpha Bonus) από Κοτσόβολο...

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/243123-ψηστ-υγραεριου-napoleon-freestyle-425

Για πείτε γνώμη για αυτή παιδιά γιατί με μια αναζήτηση δεν βρήκα πολλά σχόλια εδώ μέσα...

Επίσης μαζί με βασικά τσιτσιμπλικια (ότι έγραψε παραπάνω ο Ilpapacha εκτός από τη πλακα για πίτσα) πόσο περίπου θα μου πάει τελική τιμή; Έχετε μια εικόνα οι γνώστες; 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, 26ska είπε

Μια καλή συρματοβουρτσα για αυτή τη δουλειά - 15€

Ενα σετ με τσιμπίδα σπάτουλα κτλ - 20€

Μαντέμι με επίστρωση πορσελάνης - 80€

2  μπουκάλες coral gas για να μην ξεμείνεις ποτέ.

Δημοσ.

Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές και αστέρια....

Τώρα που έπιασαν τα πρώτα κρύα, έχει και το ψήσιμο τη δική του, ξεχωριστή ομορφιά. Το κρύο υποχωρεί σιγά-σιγά και παγιδεύεται σε ένα ποτήρι κρασί ή μια μπύρα, ο καπνός ανεβαίνει χορεύοντας, τα ψητά είναι πιο λαχταριστά;

Enjoy winter grilling.

Tip: Galaxy Christmas edition.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, plasTOST είπε

Τα τόστ τα έβαλες για ξεκάρφωμα ε; :D

Απλά έβαλα τις φέτες πάνω στα λουκάνικα για να πάρουν αρώματα, πριν βάλω μέσα κέτσαπ/μουστάρδα και το ψημένο λουκάνικο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/11/2024 στις 12:40 ΜΜ, 26ska είπε

Τι θα επιλέγετε εσείς;

Πηγαινε δες τις απο κοντα, ειναι σχεδον ιδιες ποιοτικα.

Εγω θα επαιρνα τη Ναπολεον λογω του κλειστου ντουλαπιου απο κατω να ειναι πιο μαζεμενα τα πραγματα μου.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, bill987 είπε

Με χαλάει που έχει 2 ξεχωριστές επιφάνειες ψησίματος. Η τιμή είναι χώμα βέβαια. Αν δεν χρειαζόμουν το ματι θα πήγαινα στην απλή με τους 4 καυστήρες στα 299, η οποία αν έπαιζε στα 200€ θα την έπαιρνα να την είχα στο κουτί της που λέει ο λόγος για να υπάρχει 😅

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, bill987 είπε

Προσωπικα δεν θα επαιρνα κατι τετοιο. Θα εχεις ολοκληρη μαουνα στο μπαλκονι/κηπο και δεν θα μπορεις να ψησεις ή να σουβλισεις κατι μεγαλο. 

Μου θυμιζει αυτο εδω

Ninja AF400 Foodi Max Dual Zone Φριτέζα Αέρος 2470W με Διπλό Αποσπώμενο  Κάδο 9.5lt Μαύρη

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Προσωπικα δεν θα επαιρνα κατι τετοιο. Θα εχεις ολοκληρη μαουνα στο μπαλκονι/κηπο και δεν θα μπορεις να ψησεις ή να σουβλισεις κατι μεγαλο. 

Μου θυμιζει αυτο εδω

Ninja AF400 Foodi Max Dual Zone Φριτέζα Αέρος 2470W με Διπλό Αποσπώμενο  Κάδο 9.5lt Μαύρη

Και αυτό το έχω !!!🤣🤣🤣

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...