Andreasmertsi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος από χτες της napoleon freestyle 425 από κοτσωβολο. Την πήρα στα 569. Συναρμολογηση μιάμιση ώρα σίγουρα και απλα ειμαι σε αναμονη για 1ο ψησιμο.Μερικές ερωτήσεις θέλω. Για πρώτη φορά τι λάδι να βάλω να την κάψω και πόση ώρα. Επίσης τι φιάλη να πάρω?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 15 ώρες πριν, protathlitis είπε Θέλεις να στείλεις κανένα link? τι μάρκα είναι η πλάκα και ταιριάζει ακριβώς? μπορεί να πάρω και εγώ για την δικιά μου. https://www.amazon.de/dp/B0CB7L2QWC H συγκεκριμενη ειναι για weber genesis ii e-310 2 ώρες πριν, G.bar είπε Έχω την εντύπωση πάντως ότι δεν πρέπει να καλύπτεται το 100% της επιφάνειας από μαντεμένια πλάκα. Kαι γω ετσι ξερω, αλλα αν δεις εχει κενα και πανω στο μπροστα και πισω. Και εχει βγαλει και η weber ιδια πλακα, ελαχιστα διαφορετικη 19 λεπτά πριν, Andreasmertsi είπε Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος από χτες της napoleon freestyle 425 από κοτσωβολο. Την πήρα στα 569. Συναρμολογηση μιάμιση ώρα σίγουρα και απλα ειμαι σε αναμονη για 1ο ψησιμο.Μερικές ερωτήσεις θέλω. Για πρώτη φορά τι λάδι να βάλω να την κάψω και πόση ώρα. Επίσης τι φιάλη να πάρω? Καλοριζικη! Διαβασε οδηγιες σε πρωτη φαση. Λογικα την καις οπως ειναι σκετη γυρω στα 20 λεπτα στο φουλ να φυγει οτι εχει μεινει απο το εργοστασιο. Φιαλη μειγμα με ρυθμιστη 30mbar ή προπανιο με ρυθμιστη 37mbar. 2 1
kenpogr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 11 hours ago, katbo said: Καλησπέρα, εχω ένα πρότζεκτ να ψήσω 100-150 χοιρινά σουβλάκια μαζί με τις πίτες τους στην Napoleon 425 για ένα σουβλάκι-πάρτυ. Για να γλυτώσουν την αναμονή οι καλεσμένοι, σκέφτομαι 2-3 ώρες πριν ξεκινήσει το πάρτυ να τα μισοψήσω σε χαμηλή θερμοκρασία 140°-160°, μετά να τα σκεπάσω ώστε τα φυλάξω όσο γίνεται ζεστά και την ώρα του πάρτυ να κάνω το τελικό ψήσιμο σε δυνατή φωτιά, μαζί με τις πίτες τους. Έχει κάποια τύχη λέτε ή να παραγγείλουμε από πριν; Έχω δει σε σουβλατζίδικα επίσης κάνουν κάτι παρόμοιο και τα φυλάνε πριν το τελικό ψήσιμο σε κάτι σαν νερό-λάδι και δεν ξέρω τι άλλο. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Καμιά άλλη ιδέα ώστε να είναι όσο γίνεται πιο μαλακά και ζεστά; Καλησπέρα, Επειδή συχνά κάνω half grill, θα πρότεινα να μην ξεκινήσεις τόσο νωρίς για τόσο μικρή ποσότητα. Ξεκινάς 1 ώρα πρίν, μισοψήνεις όπως λές τα πάντα (1 ώρα max) και μετά τα τελειώνεις. Για την συντήρηση των μισοψημένων, γάστρα ιδανικά ή κατσαρόλα (βαρύ καπάκι), μην προσθέσεις υγρά, θα βγάλουν τα ίδια. Εννοείτε ότι μετά αφου ψηθούν δεν τα ξαναβάζεις στην ίδια γάστρα, θεώρησε εκείνα τα υγρά "ωμά" και χρησιμοποίησε καθαρά σκεύη στο τέλος. Επίσης, τσεκάρισμα με θερμόμετρο στο τέλος να βεβαιωθείς ότι πέρασες ασφαλώς 78C Καλή επιτυχία 1
katbo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 16 minutes ago, kenpogr said: Καλησπέρα, Επειδή συχνά κάνω half grill, θα πρότεινα να μην ξεκινήσεις τόσο νωρίς για τόσο μικρή ποσότητα. Ξεκινάς 1 ώρα πρίν, μισοψήνεις όπως λές τα πάντα (1 ώρα max) και μετά τα τελειώνεις. Για την συντήρηση των μισοψημένων, γάστρα ιδανικά ή κατσαρόλα (βαρύ καπάκι), μην προσθέσεις υγρά, θα βγάλουν τα ίδια. Εννοείτε ότι μετά αφου ψηθούν δεν τα ξαναβάζεις στην ίδια γάστρα, θεώρησε εκείνα τα υγρά "ωμά" και χρησιμοποίησε καθαρά σκεύη στο τέλος. Επίσης, τσεκάρισμα με θερμόμετρο στο τέλος να βεβαιωθείς ότι πέρασες ασφαλώς 78C Καλή επιτυχία Σ ευχαριστώ πολυ! Καμια δοκιμασμενη μαριναδα πριν το ψησιμο για να μαλακώσουν τα χορινα σουβλακια εχουμε; Ειδα Μαλλιωρα και Ακη και φαινονται ενδιαφέρουσες
kenpogr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 9 minutes ago, katbo said: Σ ευχαριστώ πολυ! Καμια δοκιμασμενη μαριναδα πριν το ψησιμο για να μαλακώσουν τα χορινα σουβλακια εχουμε; Ειδα Μαλλιωρα και Ακη και φαινονται ενδιαφέρουσες Εγώ όχι, σίγουρα θα προτείνει κάποιος. Στα δικά μου μόνο αλάτι - πιπέρι - ρίγανι - θυμάρι. 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Υπαρχει αραγε κανας μετρητης που να μπαινει αναμεσα σε μπουκαλα και παροχη και να μετραει την ροη?
plasTOST Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 20 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Υπαρχει αραγε κανας μετρητης που να μπαινει αναμεσα σε μπουκαλα και παροχη και να μετραει την ροη? Κάτι τέτοιο εννοείς; https://www.cs-instruments.com/el/va-500-flow-sensor-for-compressed-air-and-gases-Gr/
Ntinaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 14 λεπτά πριν, plasTOST είπε Κάτι τέτοιο εννοείς; https://www.cs-instruments.com/el/va-500-flow-sensor-for-compressed-air-and-gases-Gr/ Θελω να μου μετραει ποσα λιτρα περασαν απο τη δεξαμενη προς την ψησταρια, ωστε να υπολογιζω ποσο εχει ακομα.
plasTOST Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 28 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Θελω να μου μετραει ποσα λιτρα περασαν απο τη δεξαμενη προς την ψησταρια, ωστε να υπολογιζω ποσο εχει ακομα. Θα πρότεινα ζυγαριά ηλεκτρική ώστε να βλέπεις αμέσως από το βάρος της μπουκάλας 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, plasTOST είπε Θα πρότεινα ζυγαριά ηλεκτρική ώστε να βλέπεις αμέσως από το βάρος της μπουκάλας Θα πρεπει να την βγαζω και να την ζυγιζω, οχι τοσο πρακτικο.
Evgenios_V Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Θα πρεπει να την βγαζω και να την ζυγιζω, οχι τοσο πρακτικο. πάρε δευτερη μπουκάλα να κάνεις την δουλειά σου χωρίς αγχος...και υπολογισμούς... Ειναι το μόνο "κολπο" που πραγματικά δουλευει... 4
ilpapacha Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 5 ώρες πριν, Andreasmertsi είπε Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος από χτες της napoleon freestyle 425 από κοτσωβολο. Την πήρα στα 569. Συναρμολογηση μιάμιση ώρα σίγουρα και απλα ειμαι σε αναμονη για 1ο ψησιμο.Μερικές ερωτήσεις θέλω. Για πρώτη φορά τι λάδι να βάλω να την κάψω και πόση ώρα. Επίσης τι φιάλη να πάρω? Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Θα ανάψεις στο φουλ τους καυστήρες για 20-25 λεπτά, ώστε να καούν όλα τα εργοστασιακά έλαια/κατάλοιπα. Θα κλείσεις τους καυστήρες και πριν κρυώσουν εντελώς οι σχάρες, θα τις περάσεις με λίγο, πραγματικό λίγο, ηλιέλαιο και από τις 2 μεριές. Έπειτα θα ανάψεις τους καυστήρες μέχρι τους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά. Εάν θέλεις, μπορείς να το επαναλάβεις 1-2 φορές ακόμα. Όσο υψηλότερο είναι το σημείο καπνού του ελαίου, τόσο μεγαλύτερη αντοχή έχει το seasoning στις υψηλές θερμοκρασίες. Οι σχάρες/τα μαντεμένια σκεύη «λιπαίνονται» και κάθε φορά που ψήνεις λιπαρά κρέατα, με αποτέλεσμα το seasoning να «προστατεύεται» 2
katbo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 8 hours ago, Ntinaras said: Θα πρεπει να την βγαζω και να την ζυγιζω, οχι τοσο πρακτικο. εγώ έχω ένα τέτοιο και μου έχει λύσει τα χέρια πάντως. https://www.skroutz.gr/s/6136845/Zygaria-Aposkeyon-eos-50-kg.html Εννοείται βέβαια υπάρχει 2η μπουκάλα 1
est Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, katbo είπε εγώ έχω ένα τέτοιο και μου έχει λύσει τα χέρια πάντως. https://www.skroutz.gr/s/6136845/Zygaria-Aposkeyon-eos-50-kg.html Εννοείται βέβαια υπάρχει 2η μπουκάλα Οικονομικότατο και ζυγίζεις και τη βαλίτσα για κανένα ταξιδάκι✈️ Αλλά όπως είπες, η 2η μπουκάλα ... 👌 Screenrecorder-2024-10-04-22-00-33-878.mp4 Σπιτικά yakitori, sauce & 2 χοιρινά φιλετίνια ... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2024 από est 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα