Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
2 hours ago, dimitris_xm said:

Καλησπέρα! 

Πηγα τις είδα από κοντά σε leroy και praktiker αντίστοιχα.

Η του leroy kenton , έχει μαντεμέμι με εμαγιέ επίστρωση που δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει. Βέβαια έχει 4 καυστηρες

Η Jamestown έχει μαντεμι αλλά 3

Συμφωνώ και εγώ ότι το μάτι δεν θα μου προσφέρει κτ ιδιαίτερο.

Για μεγαλύτερη δεν θέλω γιατί υπάρχει πρόβλημα χώρου.

Ποια η εμπειρία σας για τα επιστρωμενα με εμαγιέ μαντεμια?

 

1 hour ago, costas_ said:

Ξεφλουδίζουν

Ξεφλουδίζουν μεν αλλά όχι απο την πρώτη ημέρα, θα σε ενημερώσουν καλύτερα και οι κάτοχοι της εδώ. Επίσης, πάντα υπάρχει και η εναλλακτική των custom made inox - όταν χαλάσουν- με λογικό κόστος.

Επίσης, το μέγεθος μετράει και στην ψησταριά, οπότε 4 καυστήρες αν σε παίρνει χωροταξικά.

Πάντως επειδή ΚΑΙ ΕΔΩ ισχύει το ρητό - buy nice or buy twice - η ποιότητα κατασκευής, εγγύηση κ.τ.λ, των weber & napoleon δεν συγκρίνεται με του Leroy ή της Jamestown, αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση για καλύτερη

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Κι εγώ στην αναζήτηση ψησταριάς. Λόγω περιορισμένου χώρου στο μπαλκόνι είμαι ανάμεσα στις παρακάτω ψησταριές. Ψήσιμο 1-2 φορές την εβδομάδα κυρίως για 2-3 άτομα. Μπριζόλες, κοτόπουλο, μπιφτέκια και ψάρια. 

Weber Spirit II E-210 GBS Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 51x46εκ. με 2 Εστίες 7.77kW 44010129 | Skroutz.gr

Napoleon Freestyle 365 Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 51x45εκ. με 3 Εστίες 12kW 15000 | Skroutz.gr

Outdoorchef Ascona All Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 54x54εκ. με 2 Εστίες 9.7kW 18.128.58 | Skroutz.gr

Οι 2 πρώτες (δεν μπορώ να ανέβω οικονομικά στην Ε310) είναι κλασσικές επιλογές για την κατηγορία μεταξύ Napoleon - Weber. H Outdoorchef με εξιτάρει για το σχήμα της και για το ότι φαίνεται να καθαρίζει πολύ πιο εύκολα από τις άλλες 2. Αλλά δεν παίρνει σουβλα με μοτέρ σε σχέση με τις άλλες δύο (που δεν ξέρω αν ψήνουν καλά σε σούβλα αφού δεν διαθέτουν πλαινό καυστήρα). 

Καμιά συμβουλή; Έχω δει και Jamestown κ.λ.π. από κοντά αλλά θα προτιμούσα να πάω σε κάτι στις παραπάνω μάρκες.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gkoukakis είπε

Καλησπέρα και από μένα. Κι εγώ στην αναζήτηση ψησταριάς. Λόγω περιορισμένου χώρου στο μπαλκόνι είμαι ανάμεσα στις παρακάτω ψησταριές. Ψήσιμο 1-2 φορές την εβδομάδα κυρίως για 2-3 άτομα. Μπριζόλες, κοτόπουλο, μπιφτέκια και ψάρια. 

Weber Spirit II E-210 GBS Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 51x46εκ. με 2 Εστίες 7.77kW 44010129 | Skroutz.gr

Napoleon Freestyle 365 Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 51x45εκ. με 3 Εστίες 12kW 15000 | Skroutz.gr

Outdoorchef Ascona All Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 54x54εκ. με 2 Εστίες 9.7kW 18.128.58 | Skroutz.gr

Οι 2 πρώτες (δεν μπορώ να ανέβω οικονομικά στην Ε310) είναι κλασσικές επιλογές για την κατηγορία μεταξύ Napoleon - Weber. H Outdoorchef με εξιτάρει για το σχήμα της και για το ότι φαίνεται να καθαρίζει πολύ πιο εύκολα από τις άλλες 2. Αλλά δεν παίρνει σουβλα με μοτέρ σε σχέση με τις άλλες δύο (που δεν ξέρω αν ψήνουν καλά σε σούβλα αφού δεν διαθέτουν πλαινό καυστήρα). 

Καμιά συμβουλή; Έχω δει και Jamestown κ.λ.π. από κοντά αλλά θα προτιμούσα να πάω σε κάτι στις παραπάνω μάρκες.

Ευχαριστώ πολύ.

Η Napoleon εχει σε αυτες τις διαστασεις 3 καυστήρες αντι για 2 που έχει η weber αρα περισσοτερη ευελιξία στα ψησίματα και περισσότερη ισχύς. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ίσως προτίμησης σε κάποια εταιρία και εμφάνισης. 

Επεξ/σία από Dionisisf
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, gkoukakis είπε

Καλησπέρα και από μένα. Κι εγώ στην αναζήτηση ψησταριάς. Λόγω περιορισμένου χώρου στο μπαλκόνι είμαι ανάμεσα στις παρακάτω ψησταριές. Ψήσιμο 1-2 φορές την εβδομάδα κυρίως για 2-3 άτομα. Μπριζόλες, κοτόπουλο, μπιφτέκια και ψάρια. 

Weber Spirit II E-210 GBS Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 51x46εκ. με 2 Εστίες 7.77kW 44010129 | Skroutz.gr

Napoleon Freestyle 365 Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 51x45εκ. με 3 Εστίες 12kW 15000 | Skroutz.gr

Outdoorchef Ascona All Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 54x54εκ. με 2 Εστίες 9.7kW 18.128.58 | Skroutz.gr

Οι 2 πρώτες (δεν μπορώ να ανέβω οικονομικά στην Ε310) είναι κλασσικές επιλογές για την κατηγορία μεταξύ Napoleon - Weber. H Outdoorchef με εξιτάρει για το σχήμα της και για το ότι φαίνεται να καθαρίζει πολύ πιο εύκολα από τις άλλες 2. Αλλά δεν παίρνει σουβλα με μοτέρ σε σχέση με τις άλλες δύο (που δεν ξέρω αν ψήνουν καλά σε σούβλα αφού δεν διαθέτουν πλαινό καυστήρα). 

Καμιά συμβουλή; Έχω δει και Jamestown κ.λ.π. από κοντά αλλά θα προτιμούσα να πάω σε κάτι στις παραπάνω μάρκες.

Ευχαριστώ πολύ.

Έχω την Napoleon που αναφέρεις απλά η δική μου έχει και το μάτι με τις υπέρυθρες, που δεν το θεωρώ καθόλου απαραιτητο παρόλα αυτά. Καθαρίζεται πανεύκολα σε 10’, ανεβάζει 400+ βαθμούς σε λιγότερο απο 10’. Έχω τη σούβλα, το καλάθι που μπαίνει στη σούβλα, πέτρα για πίτσα και τη μαντεμένια επιφάνεια  και θεωρώ πιο άμεσα απαραίτητο το μαντέμι και μετά τη σούβλα. Στη σούβλα όχι απλα ψήνεις καλά, ψήνεις εξαιρετικά, και στο μαντεμι επίσης τα πολυ λιπαρά ώστε να αποφεύγεις αναφλέξεις. Επίσης δεν ξέρω απο που θα την πάρεις αλλα στη δικη μου είχε σαν επιλογή να στη φέρουν έτοιμη για χρήση συναρμολογημένη και με μπουκάλα.

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα στη Weber, παρότι κάτοχος Napoleon 

Έχω την 365 (με το μάτι υπερύθρων)

Στο μόνο που υπερτερεί της Weber είναι στις θερμοκρασίες, στο θέμα αναφλέξεων (που για μένα είναι το πιο σημαντικό) η Weber κερδίζει εύκολα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Εγώ θα πήγαινα στη Weber, παρότι κάτοχος Napoleon 

Έχω την 365 (με το μάτι υπερύθρων)

Στο μόνο που υπερτερεί της Weber είναι στις θερμοκρασίες, στο θέμα αναφλέξεων (που για μένα είναι το πιο σημαντικό) η Weber κερδίζει εύκολα 

Έχει αναφλέξεις η Napoleon; Από όσο έχω δει από κοντά έχουν παρόμοιο σχεδιασμό για τα λίπη, για φλογοπροστασία κλπ. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gkoukakis είπε

Έχει αναφλέξεις η Napoleon; Από όσο έχω δει από κοντά έχουν παρόμοιο σχεδιασμό για τα λίπη, για φλογοπροστασία κλπ. 

Πολύ παραπάνω από την Weber (310)

Έχω δουλέψει και με τις 2

  • Like 1
Δημοσ.

στο μπαλκονι που εχω τη κεντον 4β φυσαει αρκετα, που πρεπει να ειναι το ανοιγμα στο καπάκι; δηλαδη ο αερα να μπαινει μεσα στο "φουρνο" ή να βαράει απο πίσω; νομιζω οτι οταν το έχω να βαραέι ο αερας πισω απο το φούρνο δεν μπορει να ανεβάσει θερμοκρασια και καθυστερει το ψησιμο.τι λετε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, trelomam είπε

στο μπαλκονι που εχω τη κεντον 4β φυσαει αρκετα, που πρεπει να ειναι το ανοιγμα στο καπάκι; δηλαδη ο αερα να μπαινει μεσα στο "φουρνο" ή να βαράει απο πίσω; νομιζω οτι οταν το έχω να βαραέι ο αερας πισω απο το φούρνο δεν μπορει να ανεβάσει θερμοκρασια και καθυστερει το ψησιμο.τι λετε;

Σωστά. Το άνοιγμα είναι για φεύγει ο αέρας κι όχι για να μπαίνει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας !!

Είμαστε σε αναζητηση ψησταριάς κ έχουμε καταλήξει σε αυτά τα 3 μοντέλα .

Εχει κάποιος από εσάς εμπειρία από κάποιο αυτά ; Να μας δώσει καποια συμβουλή;

Το budget μας ιδανικά είναι για τις 2 πρώτες .

Πιστευετε ότι αξίζει να πάμε στην τρίτη και πιο ακριβή; Είναι η πρώτη φορά που αγοράζουμε ψησταριά υγραερίου !

https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-daven-4-1-146034

 

https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-maddox-4-1-me-mantemi-124056

 

https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-weber-spirit-ii-e-310-gbs-me-mantemi-112933?ref=reccodo-search

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/7/2024 στις 9:02 ΜΜ, dimitris_xm είπε

Καλησπέρα! 

Πηγα τις είδα από κοντά σε leroy και praktiker αντίστοιχα.

Η του leroy kenton , έχει μαντεμέμι με εμαγιέ επίστρωση που δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει. Βέβαια έχει 4 καυστηρες

Η Jamestown έχει μαντεμι αλλά 3

Συμφωνώ και εγώ ότι το μάτι δεν θα μου προσφέρει κτ ιδιαίτερο.

Για μεγαλύτερη δεν θέλω γιατί υπάρχει πρόβλημα χώρου.

Ποια η εμπειρία σας για τα επιστρωμενα με εμαγιέ μαντεμια?

Αν μιλάς για την Kenton που δεν ξέρω τι είναι αλλά έχω σχεδόν 2 χρόνια, δεν έχουν πάθει τίποτα.

Επεξ/σία από netagra
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Mpiftekis είπε

Σωστά. Το άνοιγμα είναι για φεύγει ο αέρας κι όχι για να μπαίνει.

Δηλαδή εννοείς οτι ο αέρας πρέπει να βρίσκει στο άνοιγμα στο καπάκι ή απο την πίσω πλευρά που είναι το σκαφακι;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, trelomam είπε

Δηλαδή εννοείς οτι ο αέρας πρέπει να βρίσκει στο άνοιγμα στο καπάκι ή απο την πίσω πλευρά που είναι το σκαφακι;

Το πίσω μέρος της ψησταριάς πρέπει να ειναι μακριά από τον άνεμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...