vins Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Σίγουρα είναι πιο ανθεκτικό. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μην υπερβαίνεις τους 260 βαθμούς, όπως αναφέρει στα χαρακτηριστικά του. Φαντάζομαι αν το βάζω πάνω στην πέτρα πίτσας και κάνω έμμεσο με τον κεντρικό κλειστό και ανοιχτούς τους 2 πλαϊνούς δε θα έχω θέμα (με θερμοκρασίες στο καπάκι γύρω στους 180 Κελσίου)
ilpapacha Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, vins είπε Φαντάζομαι αν το βάζω πάνω στην πέτρα πίτσας και κάνω έμμεσο με τον κεντρικό κλειστό και ανοιχτούς τους 2 πλαϊνούς δε θα έχω θέμα (με θερμοκρασίες στο καπάκι γύρω στους 180 Κελσίου) Δεν υπάρχει λόγος να την τοποθετήσεις πάνω στην πέτρα πίτσας. Μπορείς να την ακουμπήσεις απευθείας πάνω στην σχάρα και να ανοίξεις τους πλαϊνούς καυστήρες. 1
jaguar13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα, στήθηκε και η naterial του leroy, πρώτο κάψιμο για κανά 10 λεπτο σε 220-250 και πριν άλειμα με λαδάκι (αγνό εξτρα παρθένο 😛) είναι οκ? Ή δεν κάνει λάδι να βάλω κάτι άλλο?
Mpiftekis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Ηλιέλαιο καλύτερα... το ελαιόλαδο δεν κάνει για τόσο ψηλές θερμοκρασίες. 2
est Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μπριζόλες λαιμού 4.65€/kg (καλάθι νοικοκυριού). Ζήτησα ένα κομμάτι από το ψυγείο που δεν είχε ήδη κοπεί ,1.5 kg περίπου. Ξεχωρίσα το κόκκαλο και το ψαχνό έγινε σουβλάκια. Ψήθηκαν τα κόκκαλα και έξι σουβλάκια και άλλα οκτώ πήγαν κατάψυξη. Not bad... 8
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Φαντάζομαι εννοεί τα κόκκαλα με όσο κρέας έμεινε πάνω τους κατά το κόψιμο. Μεζές για μερακλήδες και άσε τους άλλους να τρώνε τα σουβλάκια. 3
est Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Η προσφορά ήταν για μπριζόλες λαιμού με κόκκαλο. Οπότε από το άκοπο κομμάτι του 1.5 kg κόπηκε και ξεχώρισε το κόκαλο , ναι με όσο κρέας είχε κρατήσει, για μεζέ 3
avidovi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα! Έχω την Napoleon Travel Q και είχα πάρει την βούρτσα της Napoleon με τις ορειχάλκινες τρίχες που συστήνει η εταιρεία για τις μαντεμένιες σχάρες. Βέβαια πλέον (5 μήνες μετά) έχει αρχίσει και μαδάει οπότε πάμε για αντικατάσταση. Σκεφτόμουν για αυτή https://www.skroutz.gr/s/26345143/Napoleon-62035-Βούρτσα-Καθαρισμού-για-Barbeque-45cm.html , η οποία παίρνει και ανταλλακτικές κεφαλές ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζεις όλη τη βούρτσα. Βέβαια έχει ανοξείδωτες τρίχες οπότε ίσως να είναι σκληρή για το μαντέμι και να ξύνει όλο το seasoning. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ποιοτική βούρτσα για μαντεμένιες σχάρες που δεν χρειάζεται αντικατάσταση κάθε εξάμηνο;
2321031843 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 εχω την Jamestown Maddox 4.1,γνωριζει καποιοσ μια σουβλα για αρνι και κοκοκρετσι.ευχαριστω
daPro7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Παίδες να ρωτήσω τι σχάρα να πάρω από ατσάλι η μαντέμι ?
geornirv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, 2321031843 είπε εχω την Jamestown Maddox 4.1,γνωριζει καποιοσ μια σουβλα για αρνι και κοκοκρετσι.ευχαριστω Νομίζω ότι ταιριάζει η σούβλα της Naterial Kenton...αλλα ας πει και άλλος γιατί και εγώ δεν την έχω πάρει ακόμα. 1
AngelMav Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Υπερήφανος κάτοχος πλέον μιας 365 SIB. Διάβασα σε πολλά post ότι προτείνετε σε μαντεμένιες σχάρες ορειχάλκινη βούρτσα για το καθάρισμά της. Υπάρχει κάποια να προτείνετε, δοκιμασμένη και να μην είναι της Napoleon? Ευχαριστώ,
soundkeeper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geornirv είπε Νομίζω ότι ταιριάζει η σούβλα της Naterial Kenton...αλλα ας πει και άλλος γιατί και εγώ δεν την έχω πάρει ακόμα. Αυτή είναι η σούβλα για την 4+1 την έχω αγοράσει και είναι πραγματικά ότι καλύτερο Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από soundkeeper 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα