Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Σίγουρα είναι πιο ανθεκτικό. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μην υπερβαίνεις τους 260 βαθμούς, όπως αναφέρει στα χαρακτηριστικά του.

Φαντάζομαι αν το βάζω πάνω στην πέτρα πίτσας και κάνω έμμεσο με τον κεντρικό κλειστό και ανοιχτούς τους 2 πλαϊνούς δε θα έχω θέμα (με θερμοκρασίες στο καπάκι γύρω στους 180 Κελσίου)

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vins είπε

Φαντάζομαι αν το βάζω πάνω στην πέτρα πίτσας και κάνω έμμεσο με τον κεντρικό κλειστό και ανοιχτούς τους 2 πλαϊνούς δε θα έχω θέμα (με θερμοκρασίες στο καπάκι γύρω στους 180 Κελσίου)

Δεν υπάρχει λόγος να την τοποθετήσεις πάνω στην πέτρα πίτσας. Μπορείς να την ακουμπήσεις απευθείας πάνω στην σχάρα και να ανοίξεις τους πλαϊνούς καυστήρες.

  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα, στήθηκε και η naterial του leroy, πρώτο κάψιμο για κανά 10 λεπτο σε 220-250 και πριν άλειμα με λαδάκι (αγνό εξτρα παρθένο 😛) είναι οκ? Ή δεν κάνει λάδι να βάλω κάτι άλλο?

Δημοσ.

Μπριζόλες λαιμού 4.65€/kg (καλάθι νοικοκυριού).

Ζήτησα ένα κομμάτι από το ψυγείο που δεν είχε ήδη κοπεί ,1.5 kg περίπου.

Ξεχωρίσα το κόκκαλο και το ψαχνό έγινε σουβλάκια.

Ψήθηκαν τα κόκκαλα και έξι σουβλάκια και άλλα οκτώ πήγαν κατάψυξη.

Not bad...

IMG_20221207_192451_1.jpg.495a62cd86cabd212ab41735bf5021df.jpg

IMG_20221207_192505_1.jpg.588822955c76ae48d41625541e8aeaf0.jpg

IMG_20221207_203759.jpg.8555ce50a3678808e610c97b1dd2ad20.jpg

  • Like 8
Δημοσ.

Φαντάζομαι εννοεί τα κόκκαλα με όσο κρέας έμεινε πάνω τους κατά το κόψιμο.

Μεζές για μερακλήδες και άσε τους άλλους να τρώνε τα σουβλάκια.

  • Like 3
Δημοσ.

Η προσφορά ήταν για μπριζόλες λαιμού με κόκκαλο. Οπότε από το άκοπο κομμάτι του 1.5 kg κόπηκε και  ξεχώρισε το κόκαλο , ναι με όσο κρέας είχε κρατήσει, για μεζέ 

  • Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα!

Έχω την Napoleon Travel Q και είχα πάρει την βούρτσα της Napoleon με τις ορειχάλκινες τρίχες που συστήνει η εταιρεία για τις μαντεμένιες σχάρες. Βέβαια πλέον (5 μήνες μετά) έχει αρχίσει και μαδάει οπότε πάμε για αντικατάσταση.

Σκεφτόμουν για αυτή https://www.skroutz.gr/s/26345143/Napoleon-62035-Βούρτσα-Καθαρισμού-για-Barbeque-45cm.html , η οποία παίρνει και ανταλλακτικές κεφαλές ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζεις όλη τη βούρτσα. Βέβαια έχει ανοξείδωτες τρίχες οπότε ίσως να είναι σκληρή για το μαντέμι και να ξύνει όλο το seasoning.

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ποιοτική βούρτσα για μαντεμένιες σχάρες που δεν χρειάζεται αντικατάσταση κάθε εξάμηνο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 2321031843 είπε

εχω την Jamestown Maddox 4.1,γνωριζει καποιοσ μια σουβλα για αρνι και κοκοκρετσι.ευχαριστω

 

Νομίζω ότι ταιριάζει η σούβλα της Naterial Kenton...αλλα ας πει και άλλος γιατί και εγώ δεν την έχω πάρει ακόμα.

  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Υπερήφανος κάτοχος πλέον μιας 365 SIB. Διάβασα σε πολλά post ότι προτείνετε σε μαντεμένιες σχάρες ορειχάλκινη βούρτσα για το καθάρισμά της. Υπάρχει κάποια να προτείνετε, δοκιμασμένη και να μην είναι της Napoleon? 

Ευχαριστώ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, geornirv είπε

Νομίζω ότι ταιριάζει η σούβλα της Naterial Kenton...αλλα ας πει και άλλος γιατί και εγώ δεν την έχω πάρει ακόμα.

Αυτή είναι η σούβλα για την 4+1 την έχω αγοράσει και είναι πραγματικά ότι καλύτερο 

 

69081077608__C3DDF60E-3A93-4DFA-BE47-415175F0482E.jpg

69081083207__109A00C2-5320-4931-A817-3243F0FA092A.jpg

Επεξ/σία από soundkeeper
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...