Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει αναφερθεί, αλλά θα δοκιμάσω porchetta χωρίς σούβλα στην 425..

Εμμεσο ψήσιμο στους 200(2 καυστήρες στην άκρη?)?

Απευθείας πάνω στην σχάρα?

(θα δοκιμάσω μήπως φτιάξω σούβλα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, οπότε θα αναθεωρήσω τις ερωτήσεις!!!!!)

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!

  • Like 3
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Εχει αναφερθεί, αλλά θα δοκιμάσω porchetta χωρίς σούβλα στην 425..

Εμμεσο ψήσιμο στους 200(2 καυστήρες στην άκρη?)?

Απευθείας πάνω στην σχάρα?

(θα δοκιμάσω μήπως φτιάξω σούβλα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, οπότε θα αναθεωρήσω τις ερωτήσεις!!!!!)

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!

Δες μια το παρακάτω βιντεάκι 
 

 

  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zanskou είπε

απ'οτι μου ειπε σε μια σύντομη κουβέντα πρόσφατα αυτός από τον οποίο παίρνω εγώ, όλες μίγμα ειναι. απλά αλλάζει το μιγμα του μίγματος ανάλογα με τη χρήση. ήταν κατηγορηματικός ότι καθαρό προπάνιο δεν υπάρχει πουθενά. τώρα ποιος ξερει και τι παίζει στην πραγματικότητα βέβαια. 

Όταν λέει προπάνιο εννοεί ΜΟΝΟ προπάνιο,  αλλιως σε περίπτωση ελέγχου θα τους κόψουν το κ!$@ο. Επίσης, το μείγμα διαφέρει σε σύσταση χειμώνα και καλοκαίρι λόγω θερμοκρασιών. Χειμώνα περισσότερα προπάνιο καλοκαίρι περισσότερα μείγμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Εχει αναφερθεί, αλλά θα δοκιμάσω porchetta χωρίς σούβλα στην 425..

Εμμεσο ψήσιμο στους 200(2 καυστήρες στην άκρη?)?

Απευθείας πάνω στην σχάρα?

(θα δοκιμάσω μήπως φτιάξω σούβλα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, οπότε θα αναθεωρήσω τις ερωτήσεις!!!!!)

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!

Ενημερωσε μας οταν ;)

  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Ενημερωσε μας οταν ;)

Με φώτο.. Απλα πάει για Πρωτοχρονιά..... Και μάλλον θα φτιάξω σουβλιτσα για την 425..

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Με φώτο.. Απλα πάει για Πρωτοχρονιά..... Και μάλλον θα φτιάξω σουβλιτσα για την 425..

Και εγω στο προγραμμα την εχω την σουβλα για 425

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι στην σούβλα είναι πιο εύκολο και εντυπωσιακό

Το είχαμε κάνει πέρυσι και είναι πολύ πιθανό να το κάνουμε και φέτος

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Η αλήθεια είναι ότι στην σούβλα είναι πιο εύκολο και εντυπωσιακό

Το είχαμε κάνει πέρυσι και είναι πολύ πιθανό να το κάνουμε και φέτος

για δωσε tip για την όσμωση, σκεφτομαι να το κανω την πρωτοχρονιά

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Rabbit30 είπε

για δωσε tip για την όσμωση, σκεφτομαι να το κανω την πρωτοχρονιά

Ακολούθησα το παρακάτω βιντεάκι

Την είχα κάνει παραγγελία στον χασάπη και βγήκε περίπου 2.5 κιλά. Το ψήσιμο πήρε συνολικά κανά 4ωρο. Στην αρχή άναψα τους 2 ακριανούς και στο τελευταίο μισάωρο άναψα τον οπίσθιο καυστήρα για να κάνει την τραγανή πέτσα. Λογικά, ανάβοντας τον από κάτω καυστήρα, θα έχεις ανάλογο τελικό αποτέλεσμα.

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Ακολούθησα το παρακάτω βιντεάκι

Την είχα κάνει παραγγελία στον χασάπη και βγήκε περίπου 2.5 κιλά. Το ψήσιμο πήρε συνολικά κανά 4ωρο. Στην αρχή άναψα τους 2 ακριανούς και στο τελευταίο μισάωρο άναψα τον οπίσθιο καυστήρα για να κάνει την τραγανή πέτσα. Λογικά, ανάβοντας τον από κάτω καυστήρα, θα έχεις ανάλογο τελικό αποτέλεσμα.

Θερμοκρασίες? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Ακολούθησα το παρακάτω βιντεάκι

Την είχα κάνει παραγγελία στον χασάπη και βγήκε περίπου 2.5 κιλά. Το ψήσιμο πήρε συνολικά κανά 4ωρο. Στην αρχή άναψα τους 2 ακριανούς και στο τελευταίο μισάωρο άναψα τον οπίσθιο καυστήρα για να κάνει την τραγανή πέτσα. Λογικά, ανάβοντας τον από κάτω καυστήρα, θα έχεις ανάλογο τελικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ, εμενα ο χασάπης δεν κανει τετοια! οποτε πρέπει να την κανω μονος μου

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ

 

 

 

 

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε

Θερμοκρασίες? 

Έμμεσο ψήσιμο στους 150-160 βαθμούς και κανά μισάωρο πριν το τέλος άνοιγμα του οπίσθιου καυστήρα ή του καυστήρα που βρίσκεται από κάτω, για να κάνει τραγανή πέτσα. Η θερμοκρασία που βγήκε ήταν περίπου στους 75-76 βαθμούς.

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

 

4 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Ακολούθησα το παρακάτω βιντεάκι

Την είχα κάνει παραγγελία στον χασάπη και βγήκε περίπου 2.5 κιλά. Το ψήσιμο πήρε συνολικά κανά 4ωρο. Στην αρχή άναψα τους 2 ακριανούς και στο τελευταίο μισάωρο άναψα τον οπίσθιο καυστήρα για να κάνει την τραγανή πέτσα. Λογικά, ανάβοντας τον από κάτω καυστήρα, θα έχεις ανάλογο τελικό αποτέλεσμα.

Χρόνια πολλά!
Τί κομμάτι ζήτησες από τον χασάπη;

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Trelloneritis είπε

 

Χρόνια πολλά!
Τί κομμάτι ζήτησες από τον χασάπη;

Του ζήτησα πορκέτα απευθείας και την έφτιαξε. Ευτυχώς γνωρίζει από κρέατα/κοπές και δεν συνάντησα κάποιο θέμα. Φτιάχνεται από το μέρος της κοιλιάς 

https://www.meatandgrillstories.com/i-syntagi-gia-teleia-italiki-porketa/

Νομίζω ότι θα μπορέσει να στο φτιάξει εύκολα.

 

Χρόνια πολλά & καλά Χριστούγεννα σε όλους! Με υγεία & ευτυχία!

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους...με υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε..

Θα ήθελα κάποια πρόταση για σχάρα από μαντέμι για την Kenton material 4b από τι θυμάμαι είναι 42,2cm x 48..είχε ανεβάσει κάποια στιγμή ένας φίλος μια οικονομική αλλά δεν την βρίσκω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...