Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Τι παίζει με αυτή την σειρά? Είναι και καλά κατώτερη της rogue ας πούμε? Γιατί έχω καταλήξει στην 425

Είναι πιο κάτω από την rogue και ποιοτικά και με βάση την εγγύηση. Είναι η entry level σειρά της Napoleon για να «χτυπήσει» την spirit και την αντίστοιχη σειρά της Broil King.

• Like 2
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2490

• ilpapacha

2190

• sndev

1174

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
Στις 5/6/2021 στις 9:25 ΜΜ, Amaretos είπε

Τι παίζει με αυτή την σειρά? Είναι και καλά κατώτερη της rogue ας πούμε? Γιατί έχω καταλήξει στην 425

Κατώτερη είναι σε όλα τα επίπεδα. Πιο αδύναμη, μικρότερη εγγύηση. Απλά ουσιαστικά χτυπάει την Gem, Royal από ΒΚ και την Spirit από Weber.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/6/2021 στις 9:39 ΜΜ, ilpapacha είπε

Είναι πιο κάτω από την rogue και ποιοτικά και με βάση την εγγύηση. Είναι η entry level σειρά της Napoleon για να «χτυπήσει» την spirit και την αντίστοιχη σειρά της Broil King.

Άρα θα «χτυπάει» την Spirit στην τιμή που βγαίνει συνήθως προσφορά δηλαδή κοντά στα 550 ευρώ η 310 στον Κώτσο... γιατί η αρχική τιμή της Spirit είναι στα 779 😬

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Athanasop είπε

Καλησπέρα

Στη naterial στην μαντεμένια πλάκα ψήνεται πίτσα και σε τι θερμοκρασία? 

Γιατί να μην μπορείς; Από τη στιγμή που σε καλύπτει το μέγεθός της, είσαι εντάξει. Θα χρειαστεί να ανάψεις στο full την ψησταριά για να πιάσει την μέγιστη θερμοκρασία και να την αφήσεις εκεί για 15-20 λεπτά. Μόλις έρθει η ώρα να βάλεις την πίστα πάνω στην πλάκα, καλό είναι να κλείσεις εντελώς ή τουλάχιστον να βάλεις στο ελάχιστο τους καυστήρες κάτω από την μαντεμένια πλάκα. Κι εγώ μαντεμένια πλάκα χρησιμοποιώ

την βάζω στην μέση της ψησταριάς, ανάβω όλους τους καυστήρες στο full και όταν είναι να βάλω την πίτσα, τότε αφήνω στο ελάχιστο τους 2 μεσαίους που βρίσκονται κάτω από την μαντεμένια πλάκα.

Οι pizza lovers της παρέας θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν περισσότερο και από θέμα προετοιμασίας της ζύμης

1 ώρα πριν, eliassgr είπε

Άρα θα «χτυπάει» την Spirit στην τιμή που βγαίνει συνήθως προσφορά δηλαδή κοντά στα 550 ευρώ η 310 στον Κώτσο... γιατί η αρχική τιμή της Spirit είναι στα 779 😬

Φαντάζομαι ότι το έχουν λάβει υπόψη τους και γι αυτό αποφάσισαν να την φέρουν και στην Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, skskre είπε

Ενδιαφέρουσες απόψεις περι θερμοκρασιών κρεάτων....

https://hungrybeargreece.wordpress.com/2018/02/27/στάδια-και-θερμοκρασίες-ψησίματος-τι/

απο τις πιο σωστές αναλύσεις που εχω διαβασει κ απο τις ελάχιστες που λενε το σωστό κ οχι γενικότητες. Δεν αρκει η ταδε θερμοκρασια απλα για να ειναι safe το κρεας αλλα παιζει ρολο κ το ποση ωρα είναι σε αυτη τη θερμοκρασια! μακαρι να μπορούσε να γινει sticky

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, skskre είπε

Ενδιαφέρουσες απόψεις περι θερμοκρασιών κρεάτων....

https://hungrybeargreece.wordpress.com/2018/02/27/στάδια-και-θερμοκρασίες-ψησίματος-τι/

Βαλε το πρωτοτυπο αρθρο καλυτερα

https://caruso.gr/thermokrasia-mageiriki-kreas/

• Like 5
Δημοσ.

Ενδιαφέρουσες συνταγές για τοστάκια/σάντουιτς 

Ο καθένας τα ψήνει όπου θέλει. Κάποιοι τα ψήνουν στην ψησταριά…😁

Δημοσ.

Καλημέρα 

Θέλω να πάρω μια ψησταριά υγραερίου αλλά έχω ένα αυστηρό μπάτζετ (μαζί με τα όποια αξεσουάρ) και δεν θέλω να παρεκκλίνω από αυτό 😅

Μετα από λιγο και γρηγορο ψάξιμο , καταλήγω σε Naterial  με 3 καυστήρες στα 250€, + σούβλα για κοντοσούβλι 50€, κουκούλα , βέργες για κεμπάπ και 2-3 τσιπρανγκαλα ακόμα και το πακέτο πάει κοντά στα 350€

Α, και δεν έχω ιδέα αν πρέπει να πάρω χωριστή ρυθμιστή πίεσης και ποιόν, ή αν έχει μέσα η ψησταριά 

Υπάρχει κάποια άλλη ψησταριάς στα ίδια/παρόμοια χρήματα που να είναι καλύτερη επιλογή?

Όσοι είναι κάτοχοι Naterial , υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?

Να πω ότι η αγορα θα γίνει άμεσα οπότε δεν θέλω να μπλέξω με παραγγελίες που θα κάνουν 1 μήνα να παραδωθούν.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια 

Δημοσ.

Παρέλαβα χτες την πλάκα ψησίματος για την ψησταριά μου, πριν την πρώτη χρήση της υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω/κάνω.

Η πλάκα είναι αυτή:

Weber 7598

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fantakola είπε

Καλημέρα 

Θέλω να πάρω μια ψησταριά υγραερίου αλλά έχω ένα αυστηρό μπάτζετ (μαζί με τα όποια αξεσουάρ) και δεν θέλω να παρεκκλίνω από αυτό 😅

Μετα από λιγο και γρηγορο ψάξιμο , καταλήγω σε Naterial  με 3 καυστήρες στα 250€, + σούβλα για κοντοσούβλι 50€, κουκούλα , βέργες για κεμπάπ και 2-3 τσιπρανγκαλα ακόμα και το πακέτο πάει κοντά στα 350€

Α, και δεν έχω ιδέα αν πρέπει να πάρω χωριστή ρυθμιστή πίεσης και ποιόν, ή αν έχει μέσα η ψησταριά 

Υπάρχει κάποια άλλη ψησταριάς στα ίδια/παρόμοια χρήματα που να είναι καλύτερη επιλογή?

Να πω ότι η αγορα θα γίνει άμεσα οπότε δεν θέλω να μπλέξω με παραγγελίες που θα κάνουν 1 μήνα να παραδωθούν.

Μια χαρά είναι η Kenton. Έχει αρκετά θετικά σχόλια από παιδιά που την έχουν. Δεν γνωρίζω αν έχει το λάστιχο και τον ρυθμιστή στην συσκευασία. Αν δεν τα έχει μπορείς να τα προμηθευτείς και από το κατάστημα που θα πάρεις την μπουκάλα. Θα χρειαστείς ρυθμιστή 30mbar για μπουκάλα με μείγμα ή 37mbar για μπουκάλα με προπάνιο. 

Προτιμότερο είναι το προπάνιο, εφόσον συνίσταται και από το manual.

https://assets.leroymerlin.es/is/content/lmes/81873732-0200m-es/bbq-gas-3b-kenton-naterial.pdf

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω θα επλενα με ενα σφουγγαρακι κουζινας με σαπουνονερο να φυγουν τα εργιστασιακα καταλοιπα, μετα καψιμο φουλ για κανενα 20', λιγο λαδακι οταν αρχιζει να κρυωσει και ετοιμη. Για αρχη ψησε κανενα bacon να κανεις και το πρωτο seasoning.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fantakola είπε

Καλημέρα 

Μια χαρά ειναι η ΚΕΝΤΟΝ. Περαν των αξεσουάρ που θέλεις σου προτείνω να παρεις μια έξτρα σχάρα ωστε να αντικαθιστάς την πλάκα και να κανεις ενιαια επιφάνεια σχάρας όποτε τη χρειάζεσαι. 20 € κανει.

Λαστιχο και ρυθμιστή δεν έχει, πουλάει όπως το Λερουά, ενώ μπορείς να βρείς και σε μαγαζιά που εχουν είδη αερίου ή ακομη και απο τον προμηθευτή που θα παρεις τη φιάλη.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...