SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Για να μην παρεξηγηθω σε αυτο που ειπα πιο πριν, δεν λεω να τους απειλήσει κανεις οτι θα δημοσιευσει σε φορουμ την κακη εμπειρια για να του αλλαξουν κατι. Αλλα σιγουρα αν τους πειτε οτι διαλεξατε την εταιρια για το after sales support κλπ πιστευω θα σας βοηθησουν. 3
sb68s Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Για να μην παρεξηγηθω σε αυτο που ειπα πιο πριν, δεν λεω να τους απειλήσει κανεις οτι θα δημοσιευσει σε φορουμ την κακη εμπειρια για να του αλλαξουν κατι. Αλλα σιγουρα αν τους πειτε οτι διαλεξατε την εταιρια για το after sales support κλπ πιστευω θα σας βοηθησουν. Η εμπειρία μου πάντως από την 1η επαφή που είχα μαζί τους τον Σεπτεμβρη του 2019 δεν μου δίνει και μεγάλη αισιοδοξία για τη διάθεση τους να εξυπηρετήσουν. Ίσως εάν ήμουν Αθήνα και είχα προσωπική επικοινωνία να υπήρχε διαφορετικό αποτέλεσμα. Θα κάνω την προσπάθειά μου πάντως και θα ενημερώσω. 1
plasTOST Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Βλέπω από Κότσω ότι έχει παζάρι σε Broil king. Ενδεικτικά την Monarch 340 από 949 € με παζάρι την πας 729 €. 1
jmallen3 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια ψησταριά υγραερίου για τους δικούς μου με ένα budget στα 300 ευρώ περίπου. Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή από αυτή; https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209623 Θα ήθελα να υπάρχει δυνατότητα να μπαινει και σουβλα πανω για κοκορετσι, κοντοσούβλι κλπ. Γίνεται σε αυτή και εαν ναι τι εξοπλισμός χρειάζεται και που τον βρισκω; Ευχαριστώ
sndev Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, jmallen3 είπε Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια ψησταριά υγραερίου για τους δικούς μου με ένα budget στα 300 ευρώ περίπου. Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή από αυτή; https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209623 Θα ήθελα να υπάρχει δυνατότητα να μπαινει και σουβλα πανω για κοκορετσι, κοντοσούβλι κλπ. Γίνεται σε αυτή και εαν ναι τι εξοπλισμός χρειάζεται και που τον βρισκω; Ευχαριστώ https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873760 1
ηνίοχος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Toυς σκουριασμενους παντως τους αλλαζει. Oποτε αν τους αλλαξε σε μια περιπτωση, δεν βρισκω το λογο να μην το κανει και σε αλλες. https://www.facebook.com/groups/200616587720185/permalink/455302055584969 τι να σου πω , αν δεν κάνω λάθος ο @sb68s ανέφερε οτι δεν του το αναγνωρίζουν είπε μάλιστα πως πιθανότατα αυτό εγινε απο κακή συντήρηση διότι δεν σκούριασαν και οι 5 διαχύτες , (κάτι που το θεωρώ λογικό αφού οι 2 διαχύτες δεν υπάρχει καυστήρας απο κάτω ) οπότε ή ο sb68s δεν καταλαβε καλά ή η αντιπροσωπία δεν εχει την ίδια αντιμετώπιση σε όλους ... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από ηνίοχος
PJK Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Η εταιρία προτείνει οι διαχύτες να επανατοποθετούνται μετά το καθάρισμα όχι στην ίδια θέση απ΄ όπου βγήκαν με την σειρά, αλλά ξεκινώντας από την διπλανή, ώστε να αλλάζουν θέση όλοι, να καίγονται ομοιόμορφα το ίδιο αλλά και να "αυτοκαθαρίζονται" κάθε φορά που πυρώνουν. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από PJK 2
ηνίοχος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, PJK είπε Η εταιρία προτείνει οι διαχύτες να επανατοποθετούνται μετά το καθάρισμα όχι στην ίδια θέση απ΄ όπου βγήκαν με την σειρά, αλλά ξεκινώντας από την διπλανή, ώστε να αλλάζουν θέση όλοι, να καίγονται ομοιόμορφα το ίδιο αλλά και να "αυτοκαθαρίζονται" κάθε φορά που πυρώνουν. εννοείς οτι πιθανόν να σαπισαν αυτοί που δεν πυρωναν διοτι δεν γινόταν "αυτοκαθαρισμός" ; 🤔 Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από ηνίοχος
PJK Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Ίσως, δεν ξέρω, ο κάτοχος θα πρέπει να διευκρινίσει. Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, εκείνος ξέρει τι χρήση κάνει. Απλώς γράφω για την οδηγία της εταιρίας στα μπούκλετς αλλά και στα βίντεο. Εγώ το κάνω, κάθε δεύτερο ή τρίτο ψήσιμο και μέχρι τώρα (πάνω από χρόνο) δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος φθοράς, πέραν κάποιων λίγων οπτικών φυσιολογικών αλλοιώσεων. Καθαρίζω συχνά και καλά, και πάντα στεγνώνω καίγοντάς την κάνα τρίλεπτο πριν μπει η κουκούλα. Θεωρώ ότι σωστά το προτείνουν, η ομοιόμορφη χρήση παρατείνει την ζωή τους. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από PJK 1
plasTOST Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με τον @PJKΑν θυμάμαι καλά το αναφέρει ότι πρέπει να γίνεται εναλλαγή των διαχυτών σε κάθε καθαρισμό ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να υπάρχει ομοιομορφία. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από plasTOST
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 To δειχνει και σε βιντεακια καθαρισμου απο την weber αυτο με την εναλλαγη. Επισης αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι αυτοι που ειναι πανω απο καυστηρες ειναι πολυ πιο καθαροι. Οι αλλοι μαζευουν πολυ περισσοτερη βρωμια και οταν τους βαλω πανω απο καυστηρες καιγεται η βρωμια και βγαζει πολυ καπνα. 1
ilpapacha Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 https://www.dadcooksdinner.com/sponsored-quality-grill-parts/ https://www.weber.com/US/en/blog/burning-questions/where-do-my-flavorizer-bars-go/weber-30382.html Στο 2:45 2
ηνίοχος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PJK είπε Ίσως, δεν ξέρω, ο κάτοχος θα πρέπει να διευκρινίσει. Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, εκείνος ξέρει τι χρήση κάνει. Απλώς γράφω για την οδηγία της εταιρίας στα μπούκλετς αλλά και στα βίντεο. Εγώ το κάνω, κάθε δεύτερο ή τρίτο ψήσιμο και μέχρι τώρα (πάνω από χρόνο) δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος φθοράς, πέραν κάποιων λίγων οπτικών φυσιολογικών αλλοιώσεων. Καθαρίζω συχνά και καλά, και πάντα στεγνώνω καίγοντάς την κάνα τρίλεπτο πριν μπει η κουκούλα. Θεωρώ ότι σωστά το προτείνουν, η ομοιόμορφη χρήση παρατείνει την ζωή τους. καλά συζήτηση κάνουμε , αν και τεχνικά δεν στέκει να διαβρώνονται οι διαχύτες που δεν έχουν καυστήρα , ο λόγος που τον προτείνει η εταιρία είναι προφανής η εναλλαγή τους μοιραζει το "φορτίο" και τον χρόνο εκθεσης σε αντίξοες συνθήκες και σωστά πράττει . Προκύπτει όμως άλλο ερώτημα , αυτό της χρήσης , γιατί σίγουρα η συχνότητα που μπορεί να ψήνει είναι καθοριστική για την αντοχή των υλικών όσοι γνωρίζουν τα στοιχειώδη ξέρουν κανένας διαχύτης απο μαυρη λαμαρίνα 1χιλ δεν θα αντέξει για πάνω απο δυο τρία χρόνια χρήσης , όταν μάλιστα η ίδια η εταιρία δίνει μόλις 5 χρόνια εγγυηση για τους ανοξείδωτους διαχύτες Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από ηνίοχος
hightmare Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 σε spirit 310 με φουλ τους ακριανους καυστηρες και κλειστο τον μεσαιο για εμμεσο ψησιμο πιανω 190 βαθμους οι οποιοι μου φαινονται λιγο, εχει καποιος αλλος ιδεα ποσο θα επρεπε να φτανει?
ηνίοχος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 25 λεπτά πριν, hightmare είπε σε spirit 310 με φουλ τους ακριανους καυστηρες και κλειστο τον μεσαιο για εμμεσο ψησιμο πιανω 190 βαθμους οι οποιοι μου φαινονται λιγο, εχει καποιος αλλος ιδεα ποσο θα επρεπε να φτανει? μα δεν χρειάζεσαι περισσότερη θερμοκρασία για έμμεσο ψήσιμο , θα σου πρότεινα γύρω στους 130 ή και χαμηλότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα