Pyrosvestis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 39 λεπτά πριν, gdeli είπε Ξέρω ότι το Inox όταν ανεβάσεις πολύ την θερμοκρασία παίρνει ένα τέτοιο χρώμα. Πόσο την έφτασες; Σε κάθε περίπτωση νομίζω πρέπει να μιλήσεις με την αντιπροσωπία για να σου πουν αν είναι αναμενόμενο. Όσο πήγαινε την έφτασα 370-380... Έλεγα μήπως υπάρχουν φίλοι που έχουν παρατηρήσει το ίδιο... 33 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Στους επαγγελματικούς χώρους εργασίας προτείνεται το προπάνιο οι διαφορές σε σχέση με τις φιάλες μίγματος έχει ελαφρώς μικρότερη απόδοση θερμίδων αλλά πολύ ποίο σταθερή απόδοση σε συνεχή χρήση , ακόμη επηρεάζεται λιγότερο από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούνται στις χώρες με χαμηλές θερμοκρασίες Μήπως ψήνεις με ανοιχτό το καπάκι ; Έχει τύχει να ψήσω και με ανοιχτό καπάκι.. παίζει ρόλο αυτό λες? 6 λεπτά πριν, skskre είπε Αντιγράφωντας το manual της Napoleon " Over time stainless steel parts discolor when heated, usually to a golden or brown hue. The discoloration is normal and does not affect performance of the grill" Χθες μετά το ψήσιμο την δικιά μου την εκανα με κρέμα για stainless steel και έφυγε, κάτι που το χα παρατηρήσει από το πρώτο ψήσιμο-ιδιαίτερα στο καπάκι πίσω από το χερούλι. Ευχαριστώ! Φαντάσου ότι έψαξα το manual και δεν το είδα!!! Σου είναι εύκολο να παραθέσεις σύνδεσμο για την αλοιφή που έβαλες και επανήλθε??
raven77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Καλησπερα κι απο μενα. Ξεκινησα να διαβαζω λιγο εδω να ψαχτω για τα bbq αλλα ειστε επαγγελματιες !!! Πρωτη φορα ψαχνω να παρω ενα bbq υγραεριου να ψηνω για τα πιτισιρκια και λογω μπαλκονιου και απειριας σκεφτομαι κατι φτηνο. Εχω δει την unimac basic με 3 ματια και την bormann bbq3000 που ειναι γυρω στα 200 ευρω οποτε με τα συμπρακαλα θα βγει ενα 300αρι. Μενω σε νησι κ αυτες υπαρχουν εδω διαθεσιμες χωρις μεταφορικα. Πιο ακριβη προς το παρον δεν το σκεφτομαι γιατι δε ξερω αρχικα αν με βολεψει το ψησιμο στο μπαλκονι. Υπαρχει καποια προταση σ'αυτες τις δυο η ισως καποια καλυτερη γυρω απο αυτο το μπατζετ? Ευχαριστω εκ των προτερων
ηνίοχος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, Pyrosvestis είπε Όσο πήγαινε την έφτασα 370-380... Έλεγα μήπως υπάρχουν φίλοι που έχουν παρατηρήσει το ίδιο... Έχει τύχει να ψήσω και με ανοιχτό καπάκι.. παίζει ρόλο αυτό λες? Ευχαριστώ! Φαντάσου ότι έψαξα το manual και δεν το είδα!!! Σου είναι εύκολο να παραθέσεις σύνδεσμο για την αλοιφή που έβαλες και επανήλθε?? Είναι πολύ πιθανό αυτό , γιατί όταν ψήνουμε με ανοιχτό ή και μισάνοιχτο , οι ατμοί από τα λίπη μένουν πάνω σ αυτό και το λερώνουν , εάν είναι πρόσφατο μπορεί να αφαιρεθεί με λίγο ζεστό νερό και σαπούνι για τα πιάτα ή εναλλακτικά κάποιο λιποδιαλυτικο υγρό 1
ilpapacha Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Pyrosvestis είπε Σκέτο προπάνιο είναι οι γκρι... Για το inox καπάκι της napoleon που εχει κιτρινίσει ελαφρά από έξω δε γνωρίζει κανένας αν είναι φυσιολογικό? Δες μια και τις παρακάτω λύσεις για τον καθαρισμό https://www.thespruce.com/remove-brown-stains-from-stainless-steel-1900549 1 ώρα πριν, raven77 είπε Καλησπερα κι απο μενα. Ξεκινησα να διαβαζω λιγο εδω να ψαχτω για τα bbq αλλα ειστε επαγγελματιες !!! Πρωτη φορα ψαχνω να παρω ενα bbq υγραεριου να ψηνω για τα πιτισιρκια και λογω μπαλκονιου και απειριας σκεφτομαι κατι φτηνο. Εχω δει την unimac basic με 3 ματια και την bormann bbq3000 που ειναι γυρω στα 200 ευρω οποτε με τα συμπρακαλα θα βγει ενα 300αρι. Μενω σε νησι κ αυτες υπαρχουν εδω διαθεσιμες χωρις μεταφορικα. Πιο ακριβη προς το παρον δεν το σκεφτομαι γιατι δε ξερω αρχικα αν με βολεψει το ψησιμο στο μπαλκονι. Υπαρχει καποια προταση σ'αυτες τις δυο η ισως καποια καλυτερη γυρω απο αυτο το μπατζετ? Ευχαριστω εκ των προτερων Από τη στιγμή που θέλεις να διαθέσεις συγκεκριμένο ποσό και υπάρχουν οι συγκεκριμένες, διαθέσιμες, στην θέση σου θα κοίταζα ποιά έχει την καλύτερη/μεγαλύτερη εγγύηση, λόγω ότι θα έχουν και μεγαλύτερη καταπόνηση από ανέμους/υγρασία/αλάτι στο μέρος που είσαι, και σε ποιά είναι πιο εύκολο να βρω ανταλλακτικά.
raven77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 18 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Δες μια και τις παρακάτω λύσεις για τον καθαρισμό https://www.thespruce.com/remove-brown-stains-from-stainless-steel-1900549 Από τη στιγμή που θέλεις να διαθέσεις συγκεκριμένο ποσό και υπάρχουν οι συγκεκριμένες, διαθέσιμες, στην θέση σου θα κοίταζα ποιά έχει την καλύτερη/μεγαλύτερη εγγύηση, λόγω ότι θα έχουν και μεγαλύτερη καταπόνηση από ανέμους/υγρασία/αλάτι στο μέρος που είσαι, και σε ποιά είναι πιο εύκολο να βρω ανταλλακτικά. Δεν υπαρχει πουθενα για καμια τιποτα. Ελαχιστα πραγματα εχω βρει. Μεχρι και να δωσω 250 ευρω σκεφτηκα να παω σε μια weber καρβουνο σκεφτηκα. Ως 300 max 350 το budget
skskre Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Pyrosvestis είπε Ευχαριστώ! Φαντάσου ότι έψαξα το manual και δεν το είδα!!! Σου είναι εύκολο να παραθέσεις σύνδεσμο για την αλοιφή που έβαλες και επανήλθε?? Αγοράστηκε από Σκλαβενίτη από τη γυναίκα μου όποτε μια φώτο έχω μόνο... 4
ilpapacha Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, raven77 είπε Δεν υπαρχει πουθενα για καμια τιποτα. Ελαχιστα πραγματα εχω βρει. Μεχρι και να δωσω 250 ευρω σκεφτηκα να παω σε μια weber καρβουνο σκεφτηκα. Ως 300 max 350 το budget Για την εγγύηση μπορείς να ρωτήσεις είτε το κατάστημα που τις πουλάει είτε την αντίστοιχη αντιπροσωπεία Unimac https://www.unimac.gr/#contact κατάλογος https://www.unimac.gr/wp-content/uploads/2021/03/KATALOGOS_2021_UNIMAC.pdf Bormann https://www.nikolaoutools.gr/guarantee_form.php κατάλογος https://www.nikolaoutools.gr/userfiles/files/MATI_SPRING_2021.pdf Αν θες να πας σε κάρβουνο, η Weber είναι μια πολύ καλή επιλογή. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από ilpapacha
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, raven77 είπε Καλησπερα κι απο μενα. Ξεκινησα να διαβαζω λιγο εδω να ψαχτω για τα bbq αλλα ειστε επαγγελματιες !!! Πρωτη φορα ψαχνω να παρω ενα bbq υγραεριου να ψηνω για τα πιτισιρκια και λογω μπαλκονιου και απειριας σκεφτομαι κατι φτηνο. Εχω δει την unimac basic με 3 ματια και την bormann bbq3000 που ειναι γυρω στα 200 ευρω οποτε με τα συμπρακαλα θα βγει ενα 300αρι. Μενω σε νησι κ αυτες υπαρχουν εδω διαθεσιμες χωρις μεταφορικα. Πιο ακριβη προς το παρον δεν το σκεφτομαι γιατι δε ξερω αρχικα αν με βολεψει το ψησιμο στο μπαλκονι. Υπαρχει καποια προταση σ'αυτες τις δυο η ισως καποια καλυτερη γυρω απο αυτο το μπατζετ? Ευχαριστω εκ των προτερων Δοκιμασμένη από εδώ είναι η naterial από το leroy. Από αυτές που λες, θα έλεγα unimac, γιατί ένας φίλος μου είχε καλή εμπειρία από το σέρβις. Και μόνο γι' αυτό το λόγο. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο.
adnis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 16 ώρες πριν, ktlk21 είπε αγοράστηκε πριν μερικές μέρες. Μια blackbull gusto... Δεν έχω εμπειρία από ψησιμο γενικά αλλα το αποτέλεσμα με ικανοποίησε απόλυτα Και να βάλω και φώτο της ψησταριάς οου ξέχασα καλορίζικη φίλε. Καλά ψησίματα 1
PJK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, sndev είπε τωρα οσον αφορα το δείκτη δε δειχνει ποσο εχει μεσα αλλα τη πιεση κ μονο δυστυχώς δλδ μπορεί να νε στο κοκκινο κ να σου βγαλει 3 ψησίματα ακομα. οι κοκκινες δειχνουν στη μεση το πράσινο (πιεση) οταν ειναι γεματες. παρε μια δευτερη prime γκρι να εχεις για αλλαγμα , (εγω πηρα γτ οταν πηγα για αλλαγη δεν ειχε κοκκινες κ μου εδωσε αυτη ως κ καλα καλυτερη λογο πιεσης το οποιο δε το ξερω γτ ακομα δεν την εβαλα για ψησιμο), οι γκρι λοιπον τερματίζουν το δεικτη γτ το δοκιμασα απο περιεργια αλλα εχουν μεσα την ιδια ποσοτητα κ εχουν το ιδιο βαρος. εχω αλλαξει 3ς κοκκινες ολες ο δεικτης στη μεση πρασινο 1 γκρι τερματισμενος πρασινο Καλημέρα! Λογικό είναι. Βουτάνιο 1,2 bar στην φιάλη. Προπάνιο 7,0 bar στην φιάλη. (έξι φορές πάνω) Αλλά σε σχέση με τα 1,2 bar, τα 28, 29 ή 30 millibar (χιλιοστά του bar) των ρυθμιστών δεν κάνει πρακτική διαφορά. Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν προπάνιο (γκρί) γιατί οι κουζίνες τους δουλεύουν στο 1,5 bar και έχουν και μεγάλη κατανάλωση ανά ώρα. Εμείς τι να το κάνουμε; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από PJK 2
Pyrosvestis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, PJK είπε Καλημέρα! Λογικό είναι. Βουτάνιο 1,2 bar στην φιάλη. Προπάνιο 7,0 bar στην φιάλη. (έξι φορές πάνω) Αλλά σε σχέση με τα 1,2 bar, τα 28, 29 ή 30 millibar (χιλιοστά του bar) των ρυθμιστών δεν κάνει πρακτική διαφορά. Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν προπάνιο (γκρί) γιατί οι κουζίνες τους δουλεύουν στο 1,5 bar και έχουν και μεγάλη κατανάλωση ανά ώρα. Εμείς τι να το κάνουμε; Όταν όμως ο κατασκευαστής προτείνει προπάνιο για την καύση κάποιων bbq μήπως ξέρει κάτι περισσότερο?
Evgenios_V Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Διαβαζα σε κατι σαιτ αυτοκινουμενων/τροχοσπιτων κτλ οτι το προπανιο ειναι ποιο καθαρο (θελει δλδ λιγοτερη συντηρηση)
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Διαβαζα σε κατι σαιτ αυτοκινουμενων/τροχοσπιτων κτλ οτι το προπανιο ειναι ποιο καθαρο (θελει δλδ λιγοτερη συντηρηση) Και γω αυτο εχω διαβασει/ακουσει.
sndev Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) κανετε καποια συντήρηση στη ψησταρια στο σύστημα κατανομής αεριού στους καυστήρες? οταν βαλω τη γκρι θα σας πω εντυπώσεις αλλα θα αργήσει , η απορία μου ειναι α. αν κραταει το ιδιο β. αν θα δω διαφορα στις θερμοκρασιες γ. οταν στις κόκκινες μένει 1 κιλο κ κατι που επιστρεφετε σε αυτη θα μεινει κ αν ναι ποσο. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από sndev
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, sndev είπε α. αν κραταει το ιδιο β. αν θα δω διαφορα στις θερμοκρασιες γ. οταν στις κόκκινες μένει 1 κιλο κ κατι που επιστρεφετε σε αυτη θα μεινει κ αν ναι ποσο. α. νομιζω ναι β. ναι, λιγο προς τα κατω (τουλαχιστον στην πετρογκαζ που δοκιμασα εγω) γ. δεν ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα