Evgenios_V Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, giannislazy είπε το κανονικο είναι αλλά επειδή υπάρχει επιλογή να ανοίγει το πορτ παγκαζ σαν hatchback θεωρώ ότι θα χωράει άνετα. εγώ είδα από το bbq.de ότι το βάρος είναι 90 κιλά... βοήθεια μας τότε slice the elephant...ανοιγμα κουτας και φορτωμα λιγα λιγα...
plasTOST Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, giannislazy είπε ότι το βάρος είναι 90 κιλά... βοήθεια μας τότε Με έπιασε η μέση μόνο που το άκουσα. Πες να το βάλουν με την κούτα στο αμάξι και όταν πας σπίτι το ανοίγεις εκεί για να το ευχαριστηθείς κιόλας! 2
birel-motosport Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι παιδιά τον κάδο που είναι από αλουμίνιο στην ψησταριά τον καθαρίζουμε με σπρέι φούρνου που είναι σαν αφρός και γενικά όλη την ψησταριά Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από birel-motosport
dimitris557 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Να ρωτήσω κάτι παιδιά τον κάδο που είναι από αλουμίνιο στην ψησταριά τον καθαρίζουμε με σπρέι φούρνου που είναι σαν αφρός και γενικά όλη την ψησταριά Αν διαβάσεις όλα τα καθαριστικά που έχω βρει εγώ στα σουπερμάρκετ γράφουν απαγορεύεται η χρήση σε αλουμίνιο.με μια απλή σπάτουλα ξύλινη θα κάνεις τρομερή δουλειά και γρήγορα.
birel-motosport Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Ναι το διάβασα αυτό αλλά μάλλον λόγω για θαμπαδες αλλά το δικό μας δεν είναι καθαρό αλουμίνιο έχει επίστρωση
skskre Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 58 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Ναι το διάβασα αυτό αλλά μάλλον λόγω για θαμπαδες αλλά το δικό μας δεν είναι καθαρό αλουμίνιο έχει επίστρωση Γνώμη μου με περιορισμένη χρήση, είμαι νέος ακόμα Όχι χημικά σε τέτοια μέρη - ανάβεις full, ξύνεις τρίβεις και όλα στον δίσκο τον οποίο καθαρίζεις άφοβα είναι inox. Εξωτερικά, χαρτίκουζίνας και καθαριστικό inox- σε skroutz και όλα τα big supermarketσ ή AZAX 1
tsiro7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Έχει καθαρίσει κάνεις το καπάκι από spirit e-310 να μας πει τον τρόπο? Έριξα ένα καθάρισμα στον κάδο σήμερα γιατί την Πέμπτη προβλέπεται χαμουλης.
giannisag17 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Παιδιά γνωρίζετε από που μπορώ να προμηθευτω τις αντιφλογιστικες σχάρες για αυτήν την ψησταριά? https://www.skroutz.gr/s/17255673/Bormann-BBQ3000-015406.html
sndev Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Με έπιασε σήμερα να καθαρισω τη ψησταριά. Ενα δείγμα τι κανει ο ατμό καθαριστής πανω στην ινοξ σχάρα. Μια σημείωση, η σχαρα ειχε να καθαριστεί ενα 6μηνο ηταν μονο καψιμο τρίψιμο. (video) https://1drv.ms/v/s!AnS3gkk2MBRh3V_0Sa9yCjwDu2G- Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από sndev 6
Evgenios_V Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, giannislazy είπε το κανονικο είναι αλλά επειδή υπάρχει επιλογή να ανοίγει το πορτ παγκαζ σαν hatchback θεωρώ ότι θα χωράει άνετα. εγώ είδα από το bbq.de ότι το βάρος είναι 90 κιλά... βοήθεια μας τότε Μολις ειδα την αποστολη απο την μεταφορική Γερμανια σε Αποθηκη wedrop και λέει οντως για 90κιλά...οποτε αν παει με κιλά και δεν τα εχουν στειλει με παλετα (που μαλλον ετσι θα πάει) το κοστος συμφωνα με τον τιμοκατάλογο ειναι στα 67,29€ 2
gdeli Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, sndev είπε Με έπιασε σήμερα να καθαρισω τη ψησταριά. Ενα δείγμα τι κανει ο ατμό καθαριστής πανω στην ινοξ σχάρα. Μια σημείωση, η σχαρα ειχε να καθαριστεί ενα 6μηνο ηταν μονο καψιμο τρίψιμο. https://1drv.ms/v/s!AnS3gkk2MBRh3V_0Sa9yCjwDu2G- Πολύ καλό! Στις βέργες που είναι μαύρες έκανε την ίδια δουλειά;
giannislazy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Μολις ειδα την αποστολη απο την μεταφορική Γερμανια σε Αποθηκη wedrop και λέει οντως για 90κιλά...οποτε αν παει με κιλά και δεν τα εχουν στειλει με παλετα (που μαλλον ετσι θα πάει) το κοστος συμφωνα με τον τιμοκατάλογο ειναι στα 67,29€ έτσι είναι όπως τα λες. Αλλά δεν ξέρω αν αλλάζει το κόστος επειδή είναι σε ευροπαλέτα και όχι σκέτο κουτί. Γιατί έτσι λέει ο μεταφορέας ότι το προιόν είναι σε ευροπαλέτα
fava Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα και από εμένα. 'Ετοιμος για την πρώτη ψησταριά μου. Σκέφτομαι να πάρω την BORMANN BBQ3100. Βλέπω πως έχει 5 θετικές αξιολογήσεις. Η τιμή της είναι τώρα στα 268 ευρώ (3 καυστήρες και 1 μάτι στο μοντέλο αυτό). Δεν θέλω να δώσω περισσότερα χρήματα, μήπως δεν μου κάνει το σπορ. Έχετε κάποια άλλη να αντιπροτείνεται σε παρόμοια τιμή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
sndev Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, gdeli είπε Πολύ καλό! Στις βέργες που είναι μαύρες έκανε την ίδια δουλειά; μπουρουσα να ασχοληθώ κ παραπάνω αλλα είχα να κανω κ το καδο k βαρέθηκα k απόσπασμα απο πριν για το ματι στη σύγκριση ( δεν μου κοψε να την τραβηξω ολοκληρη πριν τη καθαρίσω ) Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από sndev 2
ilpapacha Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, sndev είπε μπουρουσα να ασχοληθώ κ παραπάνω αλλα είχα να κανω κ το καδο k βαρέθηκα k απόσπασμα απο πριν για το ματι στη σύγκριση ( δεν μου κοψε να την τραβηξω ολοκληρη πριν τη καθαρίσω ) Ωραίος! Την καθαρίζεις και εσωτερικά, κάδο/καπάκι κτλ, με τον ατμό καθαριστή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα