SofoS@ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν θα πούμε το όνομα μας και θα έχουν δυο-τρια πράγματα και σε όλα θα έχει έκπτωση δεν νομίζω να μας τα δώσουν
k_dinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 μόλις πήρα μια Kingston- Class 4 - SDHC 8GB με 1,66 ένα ευχαριστώ στον sinnaig ελπίζω να παραλάβουμε και να μην έχουμε τα καλά του public και τόσων άλλων ... Εγω πηρα τον σκληρο δισκο που εχει daily. Μια χαρα, 29 ευρω 320GB
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει κρασάρει το site από την κίνηση. Έχω πολλούς λογαριασμούς email ο άτιμος!
hasiotis_john Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω πηρα τον σκληρο δισκο που εχει daily. Μια χαρα, 29 ευρω 320GB Είσαι σίγουρος ρε φίλε ότι το πήρες με έκπτωση .., μόλις (ξανα)μίλησα με αντιπρόσωπο του Getitnow και μου είπε (ξανά) ότι αποκλείετε να ισχύει αυτό που λες μιας και ΔΕΝ ισχύει η προσφορά των 10 ευρώ για τα DailyDeal! Μου είπε να μας πεις τον αριθμό παραγγελίας σου για να το διερευνήσει!! Τι να πω, δεν ξέρουν και αυτοί τι τους γίνεται μου φαίνεται!! (Άσε που μόλις έπεσε και το site!)
impel123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 "Τι σου είναι ο Έλληνας όμως ε;" Υπερβολες..
Narayan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Τα έχει παίξει το site και δεν δουλεύει τίποτα. Ούτε το κουμπί της αγοράς δεν φαίνεται στα προϊόντα.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Άμα μου ακυρώσουν τις παραγγελίες τους έχω ξεγράψει. Άλλωστε δεν είναι όλες για το ίδιο πρόσωπο, είναι για μένα, τον αδερφό μου, τον πατέρα μου, τη μάνα μου κτλ. ... το σκύλο μου
Teisos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Τα έχει παίξει το site και δεν δουλεύει τίποτα. Ούτε το κουμπί της αγοράς δεν φαίνεται στα προϊόντα. Αυτό συμβαίνει όταν έχει αλλάξει η τιμή σε κάποιο προϊόν και εσύ είσαι κάνεις reload στην παλιά σελίδα με την παλιά τιμή. Εγώ κοιτούσα ddr2 2gb 800mhz στα 22,90€ και με το reload χάθηκε το κουμπί της αγοράς. Η τιμή πήγε στα 30€.
oldermania Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι πολυ αργο Physics παρε και στη θεία σου
scullyist Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Άμα μου ακυρώσουν τις παραγγελίες τους έχω ξεγράψει. Άλλωστε δεν είναι όλες για το ίδιο πρόσωπο, είναι για μένα, τον αδερφό μου, τον πατέρα μου, τη μάνα μου κτλ. ... το σκύλο μου Το alterego μου βασικά, αυτό που το πας.
orck Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Πανω στην ωρα, ηθελα μια μSD για την φωτογραφικη. Ευχαριστω sinnaig.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Τις microSD και τα usb stick τα έχει πανάκριβα, οπότε δεν κερδίζεις κάτι.... τα 16gb τουλάχιστον που τσέκαρα.
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παραγγειλα νωρις μολις μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι κατωχυρωθηκε η παραγγελια μου επιτυχως παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα