Genatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ειδαν και αποειδαν με την προσφορα και την αλλαξαν .... Link Τετοια που την εκαναν να την χαιρονται...
g_alkis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μάλλον ζαλισμένος έγραψε την προσφορά "Μοναδιαίο αριθμό τηλεφώνου και μοναδιαίο"
3leven Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Γιατι να ειδα τοσο αργα αυτο το τοπικ? ΓΙΑΤΙ?? Και τη χρειαζομουν μια 8αρα καρτα μνημης για το X10...
danton Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 μοναδιαιο αριθμο τηλ δηλαδη = 1;;;; μοναδιαιο διευθυνση email δηλαδη= [email protected] ;;;; πιστευω οτι αυτο το μαγαζι εχει μελλον. σιγουρα καποια κουτσουκελα θα ξανακανουν δεν σκοπευω να κανω και καποια ακριβη αγορα συντομα να τους προτιμισω μπας και βγαλουν και απο εμενα κανενα ευρω. μονο σε προσφορες εχω ψωνισει απο εκει
k_dinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 To usb ανεμιστιρακι παντως ειναι πολυ καλο, εχω ήδη ένα. http://www.getitnow.gr/prod/me-and-home/mikrosyskeyes/anemistires/primo-10-ef-mini-silver-usb/prod1310290pp/ Και ειναι στην κατηγορία me & Home
beez Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 To usb ανεμιστιρακι παντως ειναι πολυ καλο, εχω ήδη ένα. http://www.getitnow.gr/prod/me-and-home/mikrosyskeyes/anemistires/primo-10-ef-mini-silver-usb/prod1310290pp/ Και ειναι στην κατηγορία me & Home ναι αλλα δεν κανει 50 ευρω. θα πρεπει να παρεις και κατι αλλο. μαλλον ελληνικη κουτοπονηρια τέλος.
Damianpcb2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Τα πραγματα τα εχω παραλαβει ολα... Ευχαριστω πολυ τον Topic Starter
fonzi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 και εδώ τα πάντα ήρθαν κανονικά και όλοι οι φίλοι μου που πήραν επίσης! Συγχαρητήρια στο φίλο που το πόσταρε!
k_dinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Βλέπω οτι στο βιβλιαράκι του σκληρού αναφέρει: This product is not intented for commercial use,for medical or special application, where a failure of the product can cause injuries, fatalities or substantial property damage Οπότε να προσέχουμε τι βαζουμε μεσα. Αληθεια, πως μπορουμε να δουμε τι δισκο φοραει;
Narayan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παρέλαβα κι εγώ, μπράβο στο Getitnow για την προσφορά
Tsino Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ παρέλαβα όλα καλά ... Μπράβο στο getitnow...
Nemo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ΟΚ κι εδω παρεληφθη η παραγγελια Μπραβο στον Topic starter sinnaig
kalampakas. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ok και γω παρελαβα ολα καλα!ευχαριστω topic starter και getitnow!
diplo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 πριν λίγο μου ήρθε email για -10 ευρώ σε αγορές άνω των 49 ευρώ από το me&home
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα