orck Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αυτοι μπορει να ειναι κυριοι αλλα εμεις δεν ειμαστε. Απο οτι βλεπω ολοι παραγγειλατε για ολο το σοι. Πηρα και εγω σημερα την μοναδικη μου παραγγελια. Τι χαζος που ειμαι. Επρεπε να ειχα βαλει για ολη την γειτονια...
kmarios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αυτοι μπορει να ειναι κυριοι αλλα εμεις δεν ειμαστε. Απο οτι βλεπω ολοι παραγγειλατε για ολο το σοι. Πηρα και εγω σημερα την μοναδικη μου παραγγελια. Τι χαζος που ειμαι. Επρεπε να ειχα βαλει για ολη την γειτονια... κανένας δεν σε είπε χαζό, μόνος σου το είπες ,εσύ γιατί λές ότι δεν είμαστε κύριοι? επειδή είπαμε στους δικούς μας ανθρώπους να μπούν και να κάνουν παραγγελλία σε πείραξε ?
giorginho Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Κατσε γιατι μπερδευτηκα τωρα: Αμα δεν βαλεις ολη τη φαμιλια να παραγγειλει δεν εισαι κυριος, αλλα αμα παραγγειλεις μονο για τον εαυτο σου εισαι χαζος;;; Λιγο περιεργο να ισχυουν και τα δυο!
snik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ηρθε και σε εμενα η drr2 που ειχα παρει, νομιζω πως ειναι αρκετα αξιοπιστο καταστημα.
panos2171 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Oλοι νομιζω καταλαβαμε αυτο που λεει ο orck.Πολλοι καναν fake λογαριασμους και τσιμπισαν αρκετα προιοντα εκμεταλλευομενοι την προσφορα.Βεβαια εκει στο getit χαζοι δεν ηταν,σιγουρα θα το σκεφηκαν και θα πηραν τα μετρα τους.Αυτη τη στιγμη η μνημη DDR3 που πηρα απο 12 ευρω ανεβηκε στα 21,ενας μη ψαγμενος να την πατησει βγαλαν τα εξοδα τους απο μενα.Κατι αντιστοιχο πιστευω θα γινει και στα αλλα προιοντα.
billst21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 και ποιός σου είπε οτι θα ξαναπάρουμε απο εκεί? εγώ τουλάχιστον.
Nahock Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αυτοι μπορει να ειναι κυριοι αλλα εμεις δεν ειμαστε. Απο οτι βλεπω ολοι παραγγειλατε για ολο το σοι. Πηρα και εγω σημερα την μοναδικη μου παραγγελια. Τι χαζος που ειμαι. Επρεπε να ειχα βαλει για ολη την γειτονια... Είναι άδικο επίσης να αγοράζεις προϊόντα με τιμή πολύ μεγαλύτερη από αυτή που θα έπρεπε, κάτι που ισχύει σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά και σε όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα στη χώρα μας. Τότε ποιος είναι κύριος φίλε μου; Αυτοί ή εμείς; Μπράβο σε αυτούς που εκμεταλλευτήκανε την προσφορά δύο και τρεις φορές. και ποιός σου είπε οτι θα ξαναπάρουμε απο εκεί? εγώ τουλάχιστον. Εσύ μην ξαναπάρεις αλλά η φασαρία έγινε και το κατάστημα πέτυχε αυτό που ήθελε, να αποκτήσει πελάτες που θα της κάνουν διαφήμιση.
frap73 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κύριος/α είναι αυτός που πριν πει λόγια για το ποιόν του άλλου, κοιτά να είναι εντάξει ο ίδιος πρώτα... Τουλάχιστον απέναντι σε αυτόν που πάει να κατηγορήσει. Ανεξάρτητα από κυρίους βέβαια, είμαι σίγουρος πως δεν μπήκαν μέσα, όσα πράγματα και να αγοράστηκαν με "πλάγιους" τρόπους. Και το τζίρο τους που θέλανε να αυξήσουνε, το πετύχανε.
guido Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Πφ εγώ που αγορασα μόνο ένα προιον, μόλις εφαγα ακυρο, ότι έχει εξαντληθεί από τον προμηθευτή. Στο site ακόμα διαθέσιμο λέει ... Τους πήρε και μια ολόκληρη βδομάδα να με ενημερώσουν. Όχι τπτ άλλο ήταν και για δώρο και ξενέρωσα. Κατα τα άλλα ναι η προσφορά θα φέρει νέους πελάτες, sure θα το ξανα προτιμήσω
nemesiskp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μολις παρελαβα και εγω.Μια κανονικη δικη μου χωρις την εκπτωση και μια του "αδελφου" μου.Ασχετα που δεν εχω αδελφια
k_dinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παρελαβα και εγω τον σκληρο με 29€. Μπραβο στο getitnow, μπραβο στον topic starter, μπραβο σε οσους προλαβαν!
ultrobyr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ηρθε σε κανεναν αλλο mail για αξιολογηση προιοντος που αγορασε??
newtech Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μπραβο στο getitnow, μπραβο στον topic starter εγω ενα μελανακι που ηθελα πηρα δεν εκανα 100 αγορές αλλα και παλι με 6 ευρω μια χαρα. Ευχαριστω
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ήρθαν και τα δικά μου, όλα καλά. Μπράβο στο Getitnow και στον topicstarter
kukukali Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ειδαν και αποειδαν με την προσφορα και την αλλαξαν .... Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα