kukukali Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 πως ενημερωθηκες για να πας? Μου εστειλαν sms και με πηραν τηλεφωνο ... χλίδα! Με παραλαβη απο το καταστημα (Αγ.Παρασκευη)
ultrobyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 παρελαβα και εγω κανονικα 2 παραγγελιες στο ονομα μου μιας στου αδερφου μου και μια τις κοπελας μου ολες με τα μειον 10. πολλα μπραβο παντως για την προσφορα και γιατι συνεχεια καθε μηνα βγαζουν ειτε coupons 5ευρα η 10% ακομα και με φυλλαδια ειτε τετοιες κινησεις που δεν τις κανει κανεις στην αγορα. επισης για οτι αγορασα μου ηρθε e-mail απο την reevoo να αξιολογησω το προιον και προς εκπληξη μου ειδα οτι εγραψα οτι εχει αυτολεξη αναρτηθει στις αξιολογησεις των προιοντων που πηρα! εμπνεει πολυ αξιοπιστια, τους προτιμουσα απο οταν βγηκαν στην αγορα και σιγουρα θα τους προτιμω και στο μελλον! well done getitnow!
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μολις παρελαβα τις δυο απο τις τρεις παραγγελιες (την αλλη την ειχα παρει την προηγουμενη εβδομαδα). Nice Thanks TS
instinct21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 παρέλαβα κι εγω ενα στικάκι 16 γιγα.... τελεια προσφορα! ενα μεγαλο μπραβο για αλλη μια φορά στο getitnow που δεν βγάζει ψευτοπροσφορές οπώς οι περισσότεροι...
Skia11 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν εχτυπήθησαν τα εξής: 16gb στικάκι 9 ευρώ 2 μελάνια 5 και 6 ευρώ αποχυμωτής 1 ευρώ!!! logitech laptop cooling pad 9 ευρώ. Πέρα απο τη πλάκα το getitnow είναι το μοναδικό eshop απο το οποίο έχω βρεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ευκαιρίες και εκπτώσεις τα τελευταία χρόνια, σε αντίθεση με τις κουτοπονηριές άλλων eshops. Το πληρώνουν άλλα χτίζουν γερά θεμέλια στο κοινό.
Nemo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 κοιταξτε ολοι οι <<χουβαρνταδες>> στα αρνητικα σχολια μην ανακρουσουμε πρυμνα μετα ,μια και παλιοτερα στην προσφορα με τα παιχνιδια το getitnow.gr ειχε αποδειχθει -με σημαντικη καθυστερηση μεν σε καποιους- συνεπης δε ....
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Εμένα μου έστειλαν mail και για τις 2 παραγγελίες που έκανα, για εμένα και τον αδερφό μου, και λένε ότι λόγο μη διαθεσιμότητας την μια θα την παραλάβω μέχρι 13/10 και την άλλη μέχρι 19/10.. Απο εκεί που έγραφε διαθεσιμότητα 3-6 μέρες, τώρα πρέπει να περιμένω 14-20 μέρες...
gs20309 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Εμένα και τα 3 πράγματα μέσα σε 1-2μέρες ήταν στο κατάστημα.. αυτά είναι πάντα τέτοια!
briemann Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 μας ειδοποίησαν και μας να παραλάβουμε τα βιβλία μας...ευχαριστούμε τον sinnaig
billst21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τέλος η προσφορά; ε βέβαια και τέλος, σιγά μην κράταγε 1 μήνα θα είχαμε πάρει όλο το μαγαζί. λοιπόν έκανα 2 παραγγελίες με διαφορετικό email. όνομα, τηλ, τόπος παράδοσης , όλα τα ίδια... σιγά λέω μην την φάνε... χτές μου ήρθε courier με την μια παραγγελία και μόλις τώρα η άλλη χαχαχαχα
fotis 65 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 και γω που παράγγειλα για πρώτη φορά από Μe&home(σήμερα)http://www.getitnow.gr/prod/me-and-home/rologia/andrika/nautica-bfc-diver-a13021g-/prod1570089pp/ μου χρέωσαν και 6 ευρώ μεταφορικά. τους πήρα τηλ και τελικά γλίτωσα μόνο τα 6 ευρώ. για τα =10 τι έγινε??? τελική τιμή 89ευρω
GeorgT. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 αν παράγγειλες οπως λες σήμερα λογικό είναι να μην εχει -10€ γιατι η προσφορά έληξε
hasiotis_john Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πήρα και γω τον δίσκο πριν λίγο , αρκετά γρήγορα θα έλεγα αν σκεφτεί κανείς ότι το πήρα από τα Χανιά, πανέμορφος δίσκος, μικρούλης, με κυριλέ πλαστικά και σε ωραία συσκευασία!! Φανταστική προσφορά στα 29 ευρώ! (Ελπίζω να δουλεύει .. ) Ευχαριστούμε Getitnow, πάντα τέτοια!
kmarios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 μόλις πήρα μια Kingston- Class 4 - SDHC 8GB με 1,66 ένα ευχαριστώ στον sinnaig ελπίζω να παραλάβουμε και να μην έχουμε τα καλά του public και τόσων άλλων ... σήμερα παρέλαβα τα καλούδια της οικογένειας κ των πεθερικών και από μεθαύριο των γονιών μου. ένα ακόμα ευχαριστώ στον sinnaig και respect στο getitnow. Με κέρδισαν για πελάτη, και ας βρώ κάτι αλλού πιο φθηνά, γιατι μου απέδειξαν στην πράξη ότι ότι χρειααστώ θα είναι εκεί και δεν θα κάνουν τους κινέζους πχ eshop, plaisio, public,...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα