giorginho Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Παντως στην αρχικη σελιδα υπαρχει ενα μονιτορ philips 21.5" στα 99 ευρω. Δε ξερω κατα ποσο ειναι προσφορα, αλλα θυμαμαι οτι ειχε ανοιξει και παλιοτερα ενα θεμα εδω για παρομοιο (αν οχι το ιδιο) μοντελο απο το getit. Προσωπικα δεν εχω ξαναψωνισει ποτε απο εκει (εξ' ου και εκμεταλλευτηκα το 10ευρω τωρα) αλλα κι εγω αν μου εκαναν (κανουν) απο την 1η στιγμη τετοιο κρεμασμα κι εγω καπως ετσι θα "στριψω"...
Nemo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 κοιταξτε ολοι οι <<χουβαρνταδες>> στα αρνητικα σχολια μην ανακρουσουμε πρυμνα μετα ,μια και παλιοτερα στην προσφορα με τα παιχνιδια το getitnow.gr ειχε αποδειχθει -με σημαντικη καθυστερηση μεν σε καποιους- συνεπης δε ....
gussgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Πηρα και εγω σημερα ενα πληκτρολογιο κ ενα ποντικι (1 στο ονομα μου, 1 στης κοπελας μου) 11,80 αντι για 31,80.. Αψογοι στο get it now. Ευχαριστω πολυ τον topic starter!
k_dinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ακόμα περιμένω τα δυο μελανια! Εγω μολις πηρα ενα, ντραπηκα στο ταμειο που μου ζητησε 1,70€...
danton Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εμεις εως τωρα παραλαβαμε 3 απο τις 5 παραγγελιες μας. Νομιζω ολα πανε καλα. Αρχικα τις ειχαν ακυρωση αλλα τελικα τις προωθησαν
dimigar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εμεις εως τωρα παραλαβαμε 3 απο τις 5 παραγγελιες μας. Νομιζω ολα πανε καλα. Αρχικα τις ειχαν ακυρωση αλλα τελικα τις προωθησαν Το ίδιο και σε μένα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 H κοπελα μου ακομα περιμενει μια ισιωτικη μαλλιων... "Σε επεξεργασια" λεει, ενω το προϊόν ηταν διαθεσιμο εντος 3-5 εργασιμων.
_2fast Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Πηρε κανεις 2 προιοντα με το ιδιο ονομα? Οταν πας να παραλαβεις τι ζητανε? Τους λες μονο τον αριθμο της παραγγελιας και το παιρνεις?
skipperas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 τρέλαα..θα τσιμπήσω το προ το 12 45 γιούρα! πφφ τζάμπα χάρηκα..
sintalkas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά και εγώ παρέλαβα χτες ,χίλια ευχαριστώ στον τόπικ στάρτερ και φυσικά ακόμα ένα μπράβο στο getitnow για άλλη μια υπερπροσφορά που έβαλε...
darksoho33 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 και εμενα μου ηρθε SMS για παραλαβη ο σκληρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα