ektor7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως είπαμε, χρόνο κ όρεξη! Νομίζω μόλις έρθει η καρτουλα , θα έρθει κ η όρεξη για πειραματισμούς και benches !
SPANK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως είπαμε, χρόνο κ όρεξη! Νομίζω μόλις έρθει η καρτουλα , θα έρθει κ η όρεξη για πειραματισμούς και benches ! Θα σε τρώνε τα χέρια σου πίστεψε με
ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Θα σε τρώνε τα χέρια σου πίστεψε με Μπα δε νομιζω! Πάλι δε θα βγω από το σπίτι, ούτε κ σ'αυτα τα Χριστούγεννα!
ektor7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ας υποθεσουμε,οτι τωρα ειμαι οροιακα,για sli 570 με το τροφοδοτικο μου και οι 6χχ θεωρητικα κ λογικα θα εχουν μικροτερες απετησεις σε watt απο τις αντιστοιχες 5χχ.Τοτε αν περιμενω για την 670 θα εχω και καλυτερες επιδοσεις,ισως κ απο τη 580,αλλα και τη δυνατοτητα της sli επιλογης,χωρις να αλλαξω τροφοδοτικο! Παω καπου λαθος?
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ενδέχεται να είναι κάπως έτσι τα πράγματα. Ρώτα τον Ailuro μήπως γνωρίζει κάτι πιο συγκεκριμένο, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα νομίζω.
ektor7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Βασικά συγκρινα τη 470 με τη 570(ψάχνοντας στο web) και η απαιτήσεις σε watt του psu είναι περίπου 50watt κάτω! Λάθος,τη 570 με τη 480, είδα! Άκυρο!!!
ektor7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Για το συστημα μου κ μια gtx570 μου γραφει Recommended PSU Wattage 723W!
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μη βασίζεσαι σε αυτό, παίζει ρόλο τι θα βάλεις στις τελευταίες επιλογές με τα capacitor aging και τα συναφή. Απλά παίρνεις μια ιδέα.
ninos30 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Και επιπροσθέτως σε αυτό που λέει ο Φάνης, sites σαν και αυτό, δεν ξέρουν την ποιότητα του τροφοδοτικού που έχεις. Είναι εντελώς διαφορετικό να έχεις ένα Enermax, Seasonic, P&P Cooling και άλλα ανάλογα, και εντελώς διαφορετικό να είσαι με κανα BQuiet, Hantol, LC Cooling, και όποιο άλλο Noname. Και γιαυτό τον λόγο αυτοί υπολογίζουν με την χείριστη κατηγορία για να πέσουν μεσα. Άν όμως πας στην PRO έκδοση του Xtreme calculator, που είναι όμως επι πληρωμή, εκεί σου δίνουν αποτελέσματα με βάση τα Α των Rails και όχι των W. Οπότε εκεί πέφτεις μέσα 100%. Γιατί το 500αρι το Corsair θα σου δώσει 34Α στην 12αρα και το TurboX του πλασισίου το "τρίτο το ...." στα ίδια Watt
GoLdMaNn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλα εννοειται αυτο απλα μια ιδεα να παρει.Γιατι ενα corsair αποδιδει πανω απο 80+ % και ενα Turbo-X 65-70 %!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.