Προς το περιεχόμενο

εξωτερικος σκληρος δισκος για MacBook Pro

X-Rite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα !!

θα ηθελα να μου προτινεται καποιον εξωτερικο σκληρο δισκο 1 T η και 2 T ...

Η χρηση που θελω τον δισκο θα ειναι απο το mac book pro να του περναω ταινιες hd και να τις βλεπω μεσω θηρας usb του drive Lg bd660 Blu-Ray Player ..

προς το παρων γινεται με στικακι 16 gb που εχω αλλα επειδη το υλικο σε mkv δεν ειναι και μικρο θα ηθελα να εχω περισσοτερες ταινιες ..

επεισης ακουσα οτι αν γινεται η συνδεση με εναν εξωτερικο σκληρο χωρις ρευμα αλλα μεσα απο συνδεση usb του player δεν μπορει να διαβασει το περιεχομενο του αληθευει??

1/ εγω θα πρεπει να αγορασω εναν εξωτερικο σκληρο που να μπαινει στην μπριζα ??

2/ οσο αφορα την ταχυτητα μεταφορας για να μην ειναι αργη π.χ usb 2 τι θα πρεπει να κανω ωστε να εχω καλυτερη ταχυτητα στον σκληρο ωστε να του περναω το υλικο που θελω γρηγορα??

ευχαριστω πολυ ...

Δημοσ.

1. Υπάρχουν και εξωτερικοί που δεν απαιτούν εξωτερική τροφοδοσία, αφού τροφοδοτούνται από τη USB θύρα.

2. Το MAC υποστηρίζει USB 3.0;

3.. Πόσα διαθέτεις;

Δημοσ.

οχι δεν υποστηριζει usb 3 το mac

για αυτο σκεφτομουν FireWire 800 ωστε να γινεται η μεταφορα ποιο γρηγορα απο usb 2 ..

τιμη 120 ευρω με 140 ευρω..

ευχαριστω..

Δημοσ.

Τα μακ υποστηρίζουν τη usb3 σαν usb2. Εγώ πάντως που πήρα έναν είναι πιο γρήγορος απο συμβατικό usb2. Αν δεν θες να ξοδεύεσαι πολύ με firewire 800 σου προτείνω usb3. Τον κρατάς κ καβάτζα για το μέλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...